2009 Ekim Anneleri

bahaircim sezeryan olursan bilmemdee normal doğum olursa tampon durmaz orda :)))))

bende ilk basta tek kisilik oda istiyordum ama arkadasim bence iki kisilikler daha iyi yaninda tecrubeli bir anne olursa yardimcida oluyorlar sezeryan falan olursan da cok yardimci olur dedi kararsizim simdi...CADIARZU

ya kıslar çantalartınızın fotolarınızı koysanıza bi sordum nasıl çanta alacaksınız diye konu buraya geldi ama kimsenin çantası nasıl öğrenemedim(((((((

canım ben tek kişilik oda alıcam , yanımda refekatçı olacak büyük ihtimalle ablam gelir.. ne yapayımki başkasını .. ne güzel rahat rahat kalırım ablamda yardımcı olacak bana ...ben böyle yapıcam

vienetta kim yaaa ben amazona yazdıydım-tatlicadiarzu-
bide sorum bu değildi, biberon ve emziğin yıkanmasıyla ilgiliydi, bunu okudum...
hoyttt noluyo ya casus mu var
hee onu okumadım kuşum şimdi gördüm.
emzikle biberonu kaynamış sıcak suda 5 dk beklettim. tekrar kutularına koydum canım. biberonun arkasında öyle yazıyordu.

bende ilk basta tek kisilik oda istiyordum ama arkadasim bence iki kisilikler daha iyi yaninda tecrubeli bir anne olursa yardimcida oluyorlar sezeryan falan olursan da cok yardimci olur dedi kararsizim simdi...CADIARZU

banada tecrübeliler bunu sölüyo, zaten ben üni. hastanesinde kalacam için odalar 2 en fazla 3 kişilik oluyo, özel oda isteriz diyo eşim tek kişilik ama ben bunları duyduktan sonra kararsızım açıkcası:kedi:

amazon sölee bana vienetta senmisin?
sen senn yoksaa casusmusun kıs, hamile bi kadının kafasını karıştırmaya utanmıyonmu :))))

ya kıslar çantalartınızın fotolarınızı koysanıza bi sordum nasıl çanta alacaksınız diye konu buraya geldi ama kimsenin çantası nasıl öğrenemedim(((((((

Lullaby Lullaby Atlas Bebek Bakım Çantası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
canım benim çantam bu tarz bişey ..

meryemcim bentek kişiilik istiom ama hastanede boşş oda olmazsa die diom

canım sizin orda durumları bilememde doktorum bana okey dedi.. tek kişilik özel oda ayrlıcam sana dedi.. demekki var bişeyler ki oyle söz verdi

bahaircim benim deri bavul bi çantam vardı. onu hastane çantası yaptım. ayrıca özel birşey almadım yani.

yafrımm benimki ciciler topiğinde var, biraz geçmiş sayfalarda ama, totonu kaldırda bi bak istersenkaydirigubbakcemile3

hoyttt noluyo ya casus mu var
hee onu okumadım kuşum şimdi gördüm.
emzikle biberonu kaynamış sıcak suda 5 dk beklettim. tekrar kutularına koydum canım. biberonun arkasında öyle yazıyordu.

tamam bende kaynamış suda bekletim barii mersü cücümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…