2009 Ekim Anneleri

bende cananı özledimmafoldumben zuzumuda görmüyom 2 gündür onuda özledimmafoldumben sidüklü fatoşumu bilem özledim napıyosur şimdi acaba kesin iş başındadırkaydirigubbakcemile3

:))))))))) fatos 2 hafta gelmez deli is yapacam diye cocugu erken doguracak bu gidisle :))))))))))) azgin fatos kulagi cinlesin

kizlar siz simdi turkiyedeniz ya benim yerime simit alinda yiyin , benim canim cok simit istiyor ne kadar özledim simit yemeyi ah ah dun bile tv de gosterdiler canim gitti

kizlar siz simdi turkiyedeniz ya benim yerime simit alinda yiyin , benim canim cok simit istiyor ne kadar özledim simit yemeyi ah ah dun bile tv de gosterdiler canim gitti

ilkay dün tv de ankara simidini gösterdiler dimi onu benimde cnm çekti kociş gidip alim diyo anası gil ordaya:1closedeyes:

dün tv de trabzon vakfıkebir ekmeğini gösterdiler ayy poğaça gibi ekmek ballandıra ballandıra anlattılar ay nasıl canım çekti akşam akşam .. :CüvCüv:

dün tv de trabzon vakfıkebir ekmeğini gösterdiler ayy poğaça gibi ekmek ballandıra ballandıra anlattılar ay nasıl canım çekti akşam akşam .. :CüvCüv:

ayy biz bütün KK aynı kanalı izlemişizkaydirigubbakcemile3 ondanda olsada yesem dedim, sanırım ben çok oburlaştım:kedi:

ah canım kıyamam satılmıyor mu oralarda hiç..

yok tatlim burda turk az almanyada falan olsaydik belki ama burda simit falan anca ruyada gorursun

İlkaycım evde kendİn yapmaya ÇalıŞsan bulalım sana tarİf

handanim evdeki ayni olmuyor pohca gibi oluyor citir citir odun firininda pisen simitler olacakki oooooo deme keyfime :sm_cool:

Ay ılkay Öle deme valla fena oluom yıyım desem bogazıma takılacak yanı olsun aynısı olmasada sen evde bı yapsan yaaaaaaa

amazoncum ben trabzon beşikdüüzlüyüm ve annem saolsun geçen hafta düğün için trabzona gitmişti ve gelirken ekmek getirmiş bende çok seviyorum memeleketimin ekmeğiniiiiii:asigim:
ilkaycım simite bende bayılıyorum ama yanında ayran ve peynir olmalııııyerimsenibencokacimcoook

Ay İlkay Öle deme valla fena oluom yİyİm desem bogazıma takılacak yanİ olsun aynısı olmasada sen evde bİ yapsan yaaaaaaa

ah canim ya ye kiz yeee annem turkiyeden gelir haftaya izni bitiyor ona soylerim getirir :))))) bayatlamazssa tabi yoksa seneye bir kamyon yerim ben nasil olsa ALLAH izin verirse gelecem vatanima
benim turkiyedeki evin hemen yakininda kultur park var yazin her aksam oraya giderdim gozleme yemeye misir yemek ve canli muzik dinlerdim genelde turkulere bayilirim canli canli cay icerken hoc guzel zamanlar gecirdim orda insallah gelecem yine

ayy biz bütün KK aynı kanalı izlemişizkaydirigubbakcemile3 ondanda olsada yesem dedim, sanırım ben çok oburlaştım:kedi:

:CüvCüv: aynen..

BENDE ıZLEDıM AMA HıÇ CANIM ÇEKMEDızemuszemus

senin canın daha sosyetik şeyler çeker yafrum ekmek simit falan bozar seni, yediklerinin yanında sen tantuni falan löpletiyon ekmek simit de neymiş beaahh :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…