2009 Ekim Anneleri

sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların

gecmis olsun tatlim , dogru agrilar baslar artik , benim karnim oturdugum zaman resmen bacaklarima iner oldu bebek cok asagida sanirim surekli hareket halinde son gunlerde tekmeleri falanda asagida hissediyorum basi asagida ayaklari gobekte sanirim

hosgeldin cancagzim nasilsin bakem????Şeniz
bitanem sana cvp yazdım ama sistemtenmidir bilmiom bir türlü gönderemedim.data bas vs.. yazdı hata verdi...kafamçokkarıştıiim canım oğluşumu gördüm daha iyi oldummmmmmmopuyorumnanaktan
maşşallhhhh ogluşuna annesiiiiiiiinormalmış yani içim rahatladı saol canımopuyorumnanaktan
saol ajkımmm...evet handanım normalmişş...ve herşey yolunda erken doğum gibi bir riskin yok dediiiiiyerimseniben
lalim maşaalah oğluşuna kilosuda iyimiş bak ne güzel
canım benim çok saol....opuyorumnanaktan
lalimm maşallah cnm oğluşunaa kocaman olmuşş
öbür randevunu ne zamana verdi?
elam çok saol ajkımmmmopuyorumnanaktandiğer randevum 19 ağustosdaaayerimseniben
lalcim maşallah oğluşuna benimki nekadar oldu acaba ya 11ağustosta daha kontrol 1 kg olmuşmudur ki en son 755 gr dı 10temmuzda :sm_confused:
saol canımmmopuyorumnanaktanbüyümüştür annesi bebişinnnnyerimseniben
lllalll maşallah oğluşuna canımcım koca adma olmuş artık :)))
saol bitaenm gerçekten kojaman erkek olmuşşşş oğluşummmmopuyorumnanaktan

canım çok saollopuyorumnanaktan

doktora git dedim en sonunda , yazık kıyamam gitti. doktor da hastanede kalıcaksınız bir gece , uyku testi yapıcaz demiş. dur bakalım gidip ne zaman yaptıracak merakla bekliyorum. o uyuduğu için duymuyo tabii. nasıl duymuyosa artık..

sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların

geçmiş olsun tatlım ay ne dertli geçirdin kız valla üzülüyorum artık bir yerim ağrıyo dediğin zaman . allahım şifa versin dertlerine canım ya, bol bol dinlen bari yorma kendini.

kiz aynen benimkide oyle , bende doktora yollamayi dusunuyorum git bir test falan yapsinlar tikanikmisin nesin diyorum :))))))) hatta kac defa kameraya aldim bak sanil horluyorsun inanmiyorsan bak diye

hahahahah kıs sende cep teline kaydet bi gece sabah dinlettirsene kocinekaydirigubbakcemile3

lalim sen bugün gördün oğluşunu ben kızımı 15 gündür görmüyom (
beim randevum 17 ağustosta (( seninki 19 ağustostaa bu hakmı revamıı ((

kiz aynen benimkide oyle , bende doktora yollamayi dusunuyorum git bir test falan yapsinlar tikanikmisin nesin diyorum :))))))) hatta kac defa kameraya aldim bak sanil horluyorsun inanmiyorsan bak diye

valla çekilecek iş değil tırıvırı geliyo ona ama resmen uyku kalitem bozuldu yani. gece olup da uyku saati geldimi darlanıyorum:)) ben de kameraya aldım izle diyorum bak halini gör az daha bağırsan beni yiceksin diyorum , izlemeye tahammül edemiyo küsüyo. gündüz uyu sen de aşkım demişti bi kere bana ollllldu canım. çözüme bak. o gece horlucak biz gündüz uyucaz.
şimdi stüne gitmek istemiyorum da doğurayım hele bi gitsin yatsın hastanede bi gece çekilmez yani öff beee darlandım bak yine mafoldumben :lepi:

lalim sen bugün gördün oğluşunu ben kızımı 15 gündür görmüyom (
beim randevum 17 ağustosta (( seninki 19 ağustostaa bu hakmı revamıı ((

canım hakmı bilmiom ama dr. öle dedi...yerimsenibenve 19 dan sonra 15 günde bir geleceksin dediiii:1rolleyes:
hemde üzülme bitanem Şenizzaman o kadar çabuk geçiokii..çabucak geçicek ve prensesini göreceksinnnnn:asigim::asigim:

selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))

selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))

maşalllah canımmmmmmmmmm bak kilo almadın ama kızın saglıklı maşallah üzülme artıkopuyorumnanaktan

inşallah cnmmŞeniz
belki bu gidişimdede artık beni 15de bir çağırır, 17sinde 33. hafta bitecek çünküüyerimseniben

maşallah yavru kuşuna kocaman olmuş .. hep böyle devam etsin inşallah canım.
amazon üzüldüm sana kuşum ya sen üzülme ayrı yatarsn dogurana kadar napacan mecbur:teselli:

öyle yapıyorum handancım doğuralım da sıra ona da gelecek :))))

hosgeldin canim a,selam masallah mingine annesi nasilsin canim

lllallimm nasilsin tatlim sende minigini gormussun annesi tosun buyumus masallah bende pazartesi gorecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…