sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların
bitanem sana cvp yazdım ama sistemtenmidir bilmiom bir türlü gönderemedim.data bas vs.. yazdı hata verdi...kafamçokkarıştıiim canım oğluşumu gördüm daha iyi oldummmmmmmopuyorumnanaktanhosgeldin cancagzim nasilsin bakem????Şeniz
saol ajkımmm...evet handanım normalmişş...ve herşey yolunda erken doğum gibi bir riskin yok dediiiiiyerimsenibenmaşşallhhhh ogluşuna annesiiiiiiiinormalmış yani içim rahatladı saol canımopuyorumnanaktan
canım benim çok saol....opuyorumnanaktanlalim maşaalah oğluşuna kilosuda iyimiş bak ne güzel
elam çok saol ajkımmmmopuyorumnanaktandiğer randevum 19 ağustosdaaayerimsenibenlalimm maşallah cnm oğluşunaakocaman olmuşş
öbür randevunu ne zamana verdi?
saol canımmmopuyorumnanaktanbüyümüştür annesi bebişinnnnyerimsenibenlalcim maşallahoğluşuna benimki nekadar oldu acaba ya 11ağustosta daha kontrol 1 kg olmuşmudur ki en son 755 gr dı 10temmuzda :sm_confused:
saol bitaenm gerçekten kojaman erkek olmuşşşş oğluşummmmopuyorumnanaktanlllalll maşallah oğluşuna canımcım koca adma olmuş artık :)))
slm kısslar ben geldiiim nasılsınız.......????
lallcim maasallah oğlusununa canım..
bu aradasabah cok güzel bişey oldu size de oldu mu bilmem.avucumu karnıma koydum o oglusum ayagını bi ittirdi resmen avucumun içindeydi miniçik ayagı ayyy cok dadluydu tekrar yapsın diye ssatlerce uyrastım ama yapmadı...(((
sela mkıslar nasılsınız bugün bizim ikigündür kasık agrılarımız var doktoru aradım normal diyo bu haftadan itibaren başlar dedi agrıların
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
doktora git dedim en sonunda , yazık kıyamam gitti. doktor da hastanede kalıcaksınız bir gece , uyku testi yapıcaz demiş. dur bakalım gidip ne zaman yaptıracak merakla bekliyorum. o uyuduğu için duymuyo tabii. nasıl duymuyosa artık..
doktora git dedim en sonunda , yazık kıyamam gitti. doktor da hastanede kalıcaksınız bir gece , uyku testi yapıcaz demiş. dur bakalım gidip ne zaman yaptıracak merakla bekliyorum. o uyuduğu için duymuyo tabii. nasıl duymuyosa artık..
:mymeka::mymeka:
kiz aynen benimkide oyle , bende doktora yollamayi dusunuyorum git bir test falan yapsinlar tikanikmisin nesin diyorum :))))))) hatta kac defa kameraya aldim bak sanil horluyorsun inanmiyorsan bak diye
lalim sen bugün gördün oğluşunu ben kızımı 15 gündür görmüyom(
beim randevum 17 ağustosta(( seninki 19 ağustostaa bu hakmı revamıı ((
vurmaa nann uyuyan insana vurulurmu:1closedeyes: akşam olsada gitsek
selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))
canım hakmı bilmiom ama dr. öle dedi...yerimsenibenve 19 dan sonra 15 günde bir geleceksin dediiii:1rolleyes:
hemde üzülme bitanem Şenizzaman o kadar çabuk geçiokii..çabucak geçicek ve prensesini göreceksinnnnn:asigim::asigim:
maşallah yavru kuşuna kocaman olmuş .. hep böyle devam etsin inşallah canım.selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))
amazon üzüldüm sana kuşum ya sen üzülme ayrı yatarsn dogurana kadar napacan mecbur:teselli:
selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))
uyan die vuruom kısım ya bende sıkıldım işim var gene ama yapamıom pilim bittibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?