2009 Ekim Anneleri

sagolun arkdaslar tesekkur ederimopuyorumnanaktan

elali ozaman seninkide tam gununde ve normal olculerde gidiyor gramina gore benim bebis tam gunundeymis 28+4 de.

nurefsancım gözün aydın, maşallah kızınaa
kızlarımız aynı ölçülerde gidiyo cnm benimkide 28+1de 1274gr dı...
demekki biz kilo almasakda bebeklerimiz alıyoo :sm_cool:

cok sukur iyiym bebegimden haberdar olunca rahatladim kilo meselesini cok kafama takiyordum:) seni sormali ?

hosgeldin canim a,selam masallah mingine annesi nasilsin canim

naz valla yemek derdi ayri bir dert bizde de hergun esimle ne yapsak ne etsek sorulari oluyor ben diyorum sen dusun o diyor sen dusun o yokken ben hep dusunuyordum o simdi evde yine benim dusunmemi istiyor , bazen kendince yemekler yapiyor bir yiyen pisman birde yemeyen hehehehe benim kocam pek marifetli degil yemek konusunda

bnmkide değil valla :)) duymasın.. zaten bı yemek yapcak arkasını sen topla. sen karıstıra dur bn bı su tv ye bakıp gelıyım dıyo :kaydirigubbakcemile3 aksamdan fasulyem var bıraz da yanına da makarna mı yapsam CADIARZU

nurefsann tesekkür ederim canim bende iyiyim simdilik , idare ediyorum iste pazartesi tekrar 1 gunluk hastanede kalacam igne icin , nefret ediyorum igneden onun disinda bir yaramazlik yok zaten her iki haftaya bir minigimi gorme sansim oluyor azda olsa , boyle gidecez insallah sonuna kadar

uykum geldi ben uyumaya gidiyorum kizlar optum hepinizi ...iyi gunler...

kizzzzzzzzzzzz nurefsannnnnn nasil uyuyorsun kiz ALLAH askina banada soyle ben hic uyuyamiyorummmmmmm yontem teknik oneri soyleyinnnnnn aaaaa eskiden ben uyurdum uykularim yok oldu evdeyim ustelik yan gel yat diyorlar ama hic olmuyor

cnm çokk un kurabiyesi istiyoo:kedi:cokacimcoook
ajkum bana un kurabiyesi deme geçen yedim şekerim 200 lere fırladı:kedi: bende meyvayla idare ediyomm 1 armut yedim şimcik:kedi:

aynen benim adamdan da al o kadar laelaelaelaelae

dandan sosisli sandwiç un kurabiyesinden daha iyidir demii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…