selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))
kizlar amazonn handan ela llall siz ayni zamanda doguracaksiniz kiz insallah ayni gun dogurursunuz :)) 1 hafta öndesiniz ekim annelerinin ilk bebekleri bakalim sizden mi gelecek hayirlisi sira sira gel teskere gelll
kizlar amazonn handan ela llall siz ayni zamanda doguracaksiniz kiz insallah ayni gun dogurursunuz :)) 1 hafta öndesiniz ekim annelerinin ilk bebekleri bakalim sizden mi gelecek hayirlisi sira sira gel teskere gelll
HAMİLELERİ 4 DEN SONRA ÇALIŞTIRMAMALARI LAZIMlmaz:
selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))
gel şunu 3 yapalımvereliniortak
saol canımmm....opuyorumnanaktanevet büyümüşş oğluşumm....:asigim:lllallimm nasilsin tatlim sende minigini gormussun annesi tosun buyumus masallahbende pazartesi gorecegim insallah
olabilir canım...15 de bir çağırır bencede..zaten ondan sonrada haftada bir veya iki kez çağırıyorlarrrr hayırlısı olsun...yerimsenibeninşallah cnmmŞeniz
belki bu gidişimdede artık beni 15de bir çağırır, 17sinde 33. hafta bitecek çünküüyerimseniben
canım bencede sence...hepimiz aynı anda doğurursak şaşırmıcammmmdelikafaduldenkizlar amazonn handan ela llall siz ayni zamanda doguracaksiniz kiz insallah ayni gun dogurursunuz :)) 1 hafta öndesiniz ekim annelerinin ilk bebekleri bakalim sizden mi gelecek hayirlisi sira sira gel teskere gelll
::)))) ekmi bekleyeceğimi hiç sanmıyorum ilkaycım, eylül 15 ten sonra gelir . 40 haftayı doldurdan sadece % 5 lik kesimmiş çünkülüm.
ben 12 kilo aldim benim rekoru gecen oldumu acep aranizda kendimi kurbanlik dana gibi hissediyorum nasil bozuldu tipim , bacaklarimda selulitler olustu dogumdan sonra hemen atarmiyimki bilemiyorum ama disiplinli spor lazim olacak bana ,
birde artik evde falan is neyim yapmiyorum rahatliga alistim ama bunaliyorum haliyle sonrada tembel olurum diye korkuyorum firsat bu firsat ama degerlendirmek bile istemiyorum canim birsey yapmak istemedigi gibi bunaliyorum eylule bari gelseydik biran once zaman cabuk gecerdi
[
evet % 5 lik kesim , benim arkadas 42 haftada dogurdu masallah 4150 gr ama gorseniz hic hamile gibi degildi nasil yururdu hamileyken merdivenlerden falan hic zorlanmadan inerdi son gunune kadar hic uzanip dinlenmemistir buna ragmen 41 haftada dogdu cocuk :))))))) bunyeden bunye ye fark oluyor iste
lalcim çok güsel olur ya inş öle olur:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?