2009 Ekim Anneleri

kizlar amazonn handan ela llall siz ayni zamanda doguracaksiniz kiz insallah ayni gun dogurursunuz :)) 1 hafta öndesiniz ekim annelerinin ilk bebekleri bakalim sizden mi gelecek hayirlisi sira sira gel teskere gelll

selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))

nurefsancım gözün aydın, maşallah kızınaa
kızlarımız aynı ölçülerde gidiyo cnm benimkide 28+1de 1274gr dı...
demekki biz kilo almasakda bebeklerimiz alıyoo :sm_cool:

kizlar amazonn handan ela llall siz ayni zamanda doguracaksiniz kiz insallah ayni gun dogurursunuz :)) 1 hafta öndesiniz ekim annelerinin ilk bebekleri bakalim sizden mi gelecek hayirlisi sira sira gel teskere gelll

ilkayım gerçi bu işler heçç sıraya bakmıyo ama banada hep eylülde doğurcakmışım gibi geliyozemuszemus

HAMİLELERİ 4 DEN SONRA ÇALIŞTIRMAMALARI LAZIMlmaz:

gel şunu 3 yapalımvereliniortak

selam kizlarr doktordan geldim kizimin masallahi var 28+4.haftada tam 1300 gr mis basi,kolu,boyu hersey normal olculerde. valla icim rahatladi..aldigim kilonun yarisi kizima gitmis:))

maşallah bebeğine.bnmki kaç olduki ??? daha cok doktora 15 gun var..:ecrin_bebek:

::)))) ekmi bekleyeceğimi hiç sanmıyorum ilkaycım, eylül 15 ten sonra gelir . 40 haftayı doldurdan sadece % 5 lik kesimmiş çünkülüm.

ben 12 kilo aldim benim rekoru gecen oldumu acep aranizda kendimi kurbanlik dana gibi hissediyorum nasil bozuldu tipim , bacaklarimda selulitler olustu dogumdan sonra hemen atarmiyimki bilemiyorum ama disiplinli spor lazim olacak bana ,
birde artik evde falan is neyim yapmiyorum rahatliga alistim ama bunaliyorum haliyle sonrada tembel olurum diye korkuyorum firsat bu firsat ama degerlendirmek bile istemiyorum canim birsey yapmak istemedigi gibi bunaliyorum eylule bari gelseydik biran once zaman cabuk gecerdi

lllallimm nasilsin tatlim sende minigini gormussun annesi tosun buyumus masallah bende pazartesi gorecegim insallah
saol canımmm....opuyorumnanaktanevet büyümüşş oğluşumm....:asigim:
canım az kalmış oğluşunu görmeneee...hayırlı haberlerle gelirsin inşlahhhhh:Saruboceq:

inşallah cnmmŞeniz
belki bu gidişimdede artık beni 15de bir çağırır, 17sinde 33. hafta bitecek çünküüyerimseniben
olabilir canım...15 de bir çağırır bencede..zaten ondan sonrada haftada bir veya iki kez çağırıyorlarrrr hayırlısı olsun...yerimseniben
canım bencede sence...hepimiz aynı anda doğurursak şaşırmıcammmmdelikafadulden
nurefsan canım maşallah bebişineee

[
::)))) ekmi bekleyeceğimi hiç sanmıyorum ilkaycım, eylül 15 ten sonra gelir . 40 haftayı doldurdan sadece % 5 lik kesimmiş çünkülüm.

evet % 5 lik kesim , benim arkadas 42 haftada dogurdu masallah 4150 gr ama gorseniz hic hamile gibi degildi nasil yururdu hamileyken merdivenlerden falan hic zorlanmadan inerdi son gunune kadar hic uzanip dinlenmemistir buna ragmen 41 haftada dogdu cocuk :))))))) bunyeden bunye ye fark oluyor iste

var cnm bnde 11 kilo aldım ve dayanamıyom 3 dılım baklavayı götürdüm şimdide.nasıl vercem kıloları bılmıyom valla.mondofon ineği gibi olcam bu gidişle .. doğumdan sonra yapcaz bıseyler çaresi yok...kafamçokkarıştı

kızlar bizim evlilik yıldönümümüz 23 eylül ve oğluşumda o gün gelirse süper olurr...yerimseniben

maşallah canım arkadaşınada bebişinedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…