laliimm...e aferim düşünn..düşündükçe canın sıkılsın..sıkıldıkça da oğluşununki sıkılsın.. tehlikeli bi sınırda filan demedi..azalma war dedi..dimi?? bunu nası telafi ediceksin artık bol bol dinlenerek..illaki sola yatıp suyu çok içip bi de karpuz üzüm filan tüket canım..önceki ayların hamilelerinde çok okumuştum suyu az denip de sabitlemeyi başaran yada arttıran..lütfen canını sıkma..önce moral biliyosun demi..
canım saol....bebişimi üzmek istemiorum ama hani sinek küçüktür mide bulandırırya öle bişey buuuu:çok üzgünüm:yok canım sınırda filan demedi sadece azalma var dedi bebek gayet sağlıklı ve haftasına göre herşeyi normal dedi....ama takıntı haline getirdimyaaa sürekli bunu düşünüom ve nedense hep en kötü şeyler aklıma gelio...gerçekten anne olmak çok zor....:çok üzgünüm:
bak bi ay sonra göbükünde tekmeler olmıycak..kafana bunları takıp da şu günleri zehir etme kendine..son haftalar tadını çıkaralım...lütfen canımmm
inanki zuzum takmamaya çalışıom ama elimde değil...hayırlısıyla şu günleri atlatayım başka bişey istemiyorummmm:1no2:
lal suyunmu azmş cnm.senn gene ii be hayatm inş artar benm snrda 10 9a düşmicek düşerse yatış veriolar direkk.offf allhım sen yardm et ya
bulcuk günaydın canım teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan
evt lal banada öle dediler..yoğn bakım ünitesi devlet hastaneelrnde iimiş.özellkle bakırköyde bebeği iileşmeden bırakmıolarmş fakat özelde olsa 1 ay kalsa 15 mlyar tutuo gnlüğü 150 mlyondan oda ssklıya ssksıza gnlük 1bçk mlyarmş medicalde..e neolcak özelde olsa 2 3 gün yatcan devlette enazndan karşılıo ve iileşemeden bırakmıo..herkes devleti küçümsemeyn ordakiler mlyonlarca insana bakıo gelşmiş cihazları var dio..sanırsam bundan sonra devlette devm edeceğim..nst felan testler herşeyi yapıolarr ters olmıcan işte hepsnn huyuna gdecen yoksa yandın:=)aman bebişimi ii etsnlerde.
bulcuk günaydn canm saol..ya bu su ve sıvı olayını anlamadım dra sordum su içmemle alakası varmı die hayr ok ama belki bi nebze oalblr sen genede sıvı tüket dedi.3 dr bana su içmeyle alakasını olmadğnı söledi.
bulcuk günaydn canm saol..ya bu su ve sıvı olayını anlamadım dra sordum su içmemle alakası varmı die hayr ok ama belki bi nebze oalblr sen genede sıvı tüket dedi.3 dr bana su içmeyle alakasını olmadğnı söledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?