2009 Ekim Anneleri

laliimm...e aferim düşünn..düşündükçe canın sıkılsın..sıkıldıkça da oğluşununki sıkılsın.. tehlikeli bi sınırda filan demedi..azalma war dedi..dimi?? bunu nası telafi ediceksin artık bol bol dinlenerek..illaki sola yatıp suyu çok içip bi de karpuz üzüm filan tüket canım..önceki ayların hamilelerinde çok okumuştum suyu az denip de sabitlemeyi başaran yada arttıran..lütfen canını sıkma..önce moral biliyosun demi..

canım saol....bebişimi üzmek istemiorum ama hani sinek küçüktür mide bulandırırya öle bişey buuuu:çok üzgünüm:yok canım sınırda filan demedi sadece azalma var dedi bebek gayet sağlıklı ve haftasına göre herşeyi normal dedi....ama takıntı haline getirdimyaaa sürekli bunu düşünüom ve nedense hep en kötü şeyler aklıma gelio...gerçekten anne olmak çok zor....:çok üzgünüm:

bak bi ay sonra göbükünde tekmeler olmıycak..kafana bunları takıp da şu günleri zehir etme kendine..son haftalar tadını çıkaralım...lütfen canımmm

bak bi ay sonra göbükünde tekmeler olmıycak..kafana bunları takıp da şu günleri zehir etme kendine..son haftalar tadını çıkaralım...lütfen canımmm

inanki zuzum takmamaya çalışıom ama elimde değil...hayırlısıyla şu günleri atlatayım başka bişey istemiyorummmm:1no2:

günaydn kıslarr.ben dün gttm çok yoruldum.sabah gttm 3e kadr oralrda kaldım nese o önmli değill..en son beni aldılar saten randevum yok die..yeni mahalle kadndoğuma gttm baktı bebğin karnı 10 gün geride fakat bu herbebkte olablcek bi durum dedi..bebeğin her organı haftasyla birdeğildr saten dedi..suyum 10 daymş yani sınırda 9a düşmeyeceğni söledi 9a düşerse yatş veriolarr..plesentann kireçli oldğunu oda onayladı herhafta nst ve usgye gidilcek ona göre ilerleyen haftalarda karar verlcek..karnının okadr çok geride olmadğını duyunca çok mutlu oldum...devlet hast die bras çekiniodum ama esas dr ve aletler onlardaymş özele 100 insan gidiossa devlte mlyonlarca kişi gttiğinden perinatoloji cihazları ve drları uzman sadece bedava oldğu için sanırım bras kabalar...acayp kalabalıktı ama..işte böle herhafta kntrole gdeceğimm.şimdi ben napsamm özeli bırakp bu devletemi gtsem bana akıl vern.herkes özeli bırakmamı özelde bu cihazlarn olmağını 3 büyük devlt hast oldğunu sölediii..ki b u işi bilio drlar günde bisürü kadndoğum yeri oldğu için insana bakıolarr yanlma payları az yanii

lal suyunmu azmş cnm.senn gene ii be hayatm inş artar benm snrda 10 9a düşmicek düşerse yatış veriolar direkk.offf allhım sen yardm et ya

askbuya canım geçmiş olsun.....bebişinin iyi olmasına çok sevindim...maşallah bebişine....
canım aslında doğum için özelden çok doğum üzerine olan devlet hastanelerini öneriorlar...çünkü çoğu özel hastanede ve üniversite hastanelerinde pramatüre bebek bölümü yok....tabi yinede sen bilirsin istersen bu konuyu özel doktorunla bir görüş.....

lal suyunmu azmş cnm.senn gene ii be hayatm inş artar benm snrda 10 9a düşmicek düşerse yatış veriolar direkk.offf allhım sen yardm et ya

efet canım suyumda azalma olmuş ....bol bol su iç ve dinlen dedi dr.um....allah hepimizin yardımcısı olsun....inşlah bu zor günleri çabucak atlatırız.....

günaydın kızlaaaarrrr
askbuya lalcim geçmiş olsun canlarım bol bol ayakalrınızı uzatıp dinlenin ve çok su için
benim doktorum su içemiosan ayran meyve suyu ne bulursan iç ama yeterki sıvı şeyler iç sürekli demişti en büyük faktörde moraliniz yüksek olsun kötü şeyler asla düşünmeyin kızlarr bu çok önemli

evt lal banada öle dediler..yoğn bakım ünitesi devlet hastaneelrnde iimiş.özellkle bakırköyde bebeği iileşmeden bırakmıolarmş fakat özelde olsa 1 ay kalsa 15 mlyar tutuo gnlüğü 150 mlyondan oda ssklıya ssksıza gnlük 1bçk mlyarmş medicalde..e neolcak özelde olsa 2 3 gün yatcan devlette enazndan karşılıo ve iileşemeden bırakmıo..herkes devleti küçümsemeyn ordakiler mlyonlarca insana bakıo gelşmiş cihazları var dio..sanırsam bundan sonra devlette devm edeceğim..nst felan testler herşeyi yapıolarr ters olmıcan işte hepsnn huyuna gdecen yoksa yandın:=)aman bebişimi ii etsnlerde.

bulcuk günaydn canm saol..ya bu su ve sıvı olayını anlamadım dra sordum su içmemle alakası varmı die hayr ok ama belki bi nebze oalblr sen genede sıvı tüket dedi.3 dr bana su içmeyle alakasını olmadğnı söledi.

askbuya canım inşallah düşmicek kuzum suyun..dinlen bol bol..hastane konusunda da bilemiyorumki..ama genelde lalin dediği gibi doğum üzerine yoğunlaşan hastanelerde erken doğum olursa bebek için daha fazla şans olabiliyo..ekip daha tecrübeli oluyo bu konuda,yenidoğan yoğun bakımı daha iyi oluyo..yani öyle duyuyoruz..ama ben istanbuldaki hastaneleri bilemiyceğim için ne desem yalan olur şimdi..

evet canım aynen öyle.... ben cadımı devlet hastanesinde doğurmuştum vede hiç bir problem yaşamadım..sırf doğum üzerine olan bir hastaneydi...eski zübeyde hanım doğumeviii telsizlerdeydiii ve çok memnun kalmıştım...dr.da oradaydı...yerimseniben.ama yinede sen bilirsin iyice bir düşün dediğim gibi dr.lada görüşebilirsin bu konuyu...yada devlete başlıyacaksan oradan bi dr. ayarla...ve ona devam et...yerimseniben..

aynen canım bende çözemedim...dünden beri su içmekten içim dışım su oldu ve inanki midem bulandı...ama dr. bol su iç ve dinlen dedi bi bildiği vardır illakiii:1rolleyes:

su içmekle o suyun alakası varmı bilmyiorum ama bol bol dinlenmekle alaksı var yorulmadığın sürece suyun normal kalır hatta artış bile olabilir o yüznde yatış veriyolar dinlenmek için

kızlar günaydınlar hayırlı sabahlar hepinize
lal; aşkbuya canlarım benim geçmiş olsun ikinizede aman morallarinizi yüksek tutun.
son bi kaç hafta artık RAbbim'izin izniyle. Allah'a sığının ve bol bol dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…