çiçeekk bulcukk günaydınn...nbr kuzularr
GÜNAYDIN ZUZUMMM SENDEN NABER.
KUZU NASIL BAKALIM BUGÜNopuyorumnanaktan
kızlar bebeğimin adını eren koymamaya karar verdım nasıl sizce
ANG€L;8577240 .!.:keremim bence eren ismi çok güzel.hem keremede uyuyor.sen yarın kontrole gidiyosun heralde.inşallah ii habelerle gelirsin cnm
günaydın kızlar......
bugece hiç uyuyamadımmm:1no2:canım sıkkın of ya..kendimide iyi hissetmiommm :çok üzgünüm:bu su azalması olayı acaip canımı sıktı...:çok üzgünüm:sadece bu konuya odaklanmış şekilde bunu düşünüyorumm.....:çok üzgünüm:allah bebişimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşlahhhhh:Saruboceq:
günaydn kıslarr.ben dün gttm çok yoruldum.sabah gttm 3e kadr oralrda kaldım nese o önmli değill..en son beni aldılar saten randevum yok die..yeni mahalle kadndoğuma gttm baktı bebğin karnı 10 gün geride fakat bu herbebkte olablcek bi durum dedi..bebeğin her organı haftasyla birdeğildr saten dedi..suyum 10 daymş yani sınırda 9a düşmeyeceğni söledi 9a düşerse yatş veriolarr..plesentann kireçli oldğunu oda onayladı herhafta nst ve usgye gidilcek ona göre ilerleyen haftalarda karar verlcek..karnının okadr çok geride olmadğını duyunca çok mutlu oldum...devlet hast die bras çekiniodum ama esas dr ve aletler onlardaymş özele 100 insan gidiossa devlte mlyonlarca kişi gttiğinden perinatoloji cihazları ve drları uzman sadece bedava oldğu için sanırım bras kabalar...acayp kalabalıktı ama..işte böle herhafta kntrole gdeceğimm.şimdi ben napsamm özeli bırakp bu devletemi gtsem bana akıl vern.herkes özeli bırakmamı özelde bu cihazlarn olmağını 3 büyük devlt hast oldğunu sölediii..ki b u işi bilio drlar günde bisürü kadndoğum yeri oldğu için insana bakıolarr yanlma payları az yanii
EVET TEYZEM BEN GÖTÜREYİM SENİ DEDİ HEMEN TAMM DEDİM
GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...
gnydın
günaydın elacım...kızlar şimdi çıkmam lazım....dinlenicem çünkümmm...herkesi öptümmm
kızlar bebeğimin adını eren koymamaya karar verdım nasıl sizce
ii teyzesii..şükürrr
koymaya mı koymamayamı annamadımm???
angel elaa yaseminn hoşgeldinisss
ELAMMMMMMMMM Naber nsılsın bugün bakyım
güzel kızın nasıl???
kızlar dün de söledim ya aşşaamda bi yerim ağrıyo die..kimdi ayh biri de leğen kemiğin mi zuzuu bebik yer açıo demişti..ayh ööle sanırsam..akşama kadar arttı ağrısı dün..hatta ewde paytak paytak yürüdüm canım acıdı baya..yawrum rahat çıksın die kemiklerim genişlio sanırım..ilk kez bi ağrı hem de böyle rahatsız eden bi ağrı beni bukadar mutlu etti..:)
günaydın şekerimGünaydın güzel annişleropuyorumnanaktan
düzelir canım hiç merak etme rahat o yetercanım inşallahh :Saruboceq:15 gün sonra tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelirrr
eren çok hoş bi isim bencedekızlar bebeğimin adını eren koymamaya karar verdım nasıl sizce
günaydın canımANG€L;8577221 .!.:günaydın kızlar.
lalim cnm bu kadar üzme kendini dinlenmen lazım.stres sıkıntı yaparsan bebişinde üzülür.inşallah normal seviyeye çıkar suyun.
gözdecim ben birinden daha duymuştum yenimahalle kadın doğum evi çok ii die.sonuçta gittin gördün devam edebilirsin bence.yinede karar senin cnm.inşallah bebişin zamanında ve sağlıklı doğar cnm
günaydın tatlım oh uyumuşun sende ne güselgünaydın kıslarrr bisss geldik oğluşumla akşam zorda olsa güzel bi uyku çektikkk hihoyyyt sizler nasılsınzı hepinize boll tepikli bir gün diliyorummm zemuszemus
kızlar dün de söledim ya aşşaamda bi yerim ağrıyo die..kimdi ayh biri de leğen kemiğin mi zuzuu bebik yer açıo demişti..ayh ööle sanırsam..akşama kadar arttı ağrısı dün..hatta ewde paytak paytak yürüdüm canım acıdı baya..yawrum rahat çıksın die kemiklerim genişlio sanırım..ilk kez bi ağrı hem de böyle rahatsız eden bi ağrı beni bukadar mutlu etti..:)
Yasemin sen naaptın senin kaşıntılar vardı yanlış hatırlamıyorsam?lmaz:
Bu arada bugün kontrolüm var bebişim 10 gün önden gidiyordu biraz kilolu gibiydi bakalım bugün ne durumda? Ayrıca, dr.unuz size kan ve idrar tahlili yapacak mı bu haftalarda ya da yaptıran oldu mu? 32ye girince protein çıkışı ve genel kontrol için yapıyormuş benim hastane bugün yaparlar sanırımCADIARZU
canım dün aradım doktorumu bi krem verdi onu sürüyom dünden beri kaşım beter bi şeymiş ya öldürüyor beni ayaklarımda ve ellerimde var ilk önce batticon sürüyom sonra nizoral diye bi krem var onu sürüyom bakalım geçicekmi inş. geçer ya çok rahatsız edici bi durum:kedi:
bana 31, haftada yaptı canım tüm tahlillerimi hatta doplere soktu biraz sorun gözükmüştü ertesi günde nst ye bağladılar çok şükür hiç bi sorun çıkmadıı kaydirigubbakcemile5
hihoyyytANG€L;8577525 .!.:zuzucum artık 34.haftaya girmişin kemiklerin açılmaya başlamıştır tabi.ama açılsında bebişin rahat çıksın.yürüyüşde yapıyomusun?
delüükaydirigubbakcemile3 bende hamileliğimin ilk zamanlarında kustuğum için çok mutlu olurdum, içim dışıma çıkardı amaa sonrasında suratımda şapşal bi gülümseme olurdu:roflol:
kaydirigubbakcemile3psikopat yapcak zaten bu çocuklar bizi ağrılarımız var diye bi göbek atmadığımız kalıyo kaydirigubbakcemile3
Zuzucum sen aramadın mı dr.unu?lmaz:
Kızlar günaydın:)
Bu arada bugün kontrolüm var bebişim 10 gün önden gidiyordu biraz kilolu gibiydi bakalım bugün ne durumda? Ayrıca, dr.unuz size kan ve idrar tahlili yapacak mı bu haftalarda ya da yaptıran oldu mu? 32ye girince protein çıkışı ve genel kontrol için yapıyormuş benim hastane bugün yaparlar sanırımCADIARZU
işallah faydası olur canımcanım dün aradım doktorumu bi krem verdi onu sürüyom dünden beri kaşım beter bi şeymiş ya öldürüyor beni ayaklarımda ve ellerimde var ilk önce batticon sürüyom sonra nizoral diye bi krem var onu sürüyom bakalım geçicekmi inş. geçer ya çok rahatsız edici bi durum:kedi:
bana 31, haftada yaptı canım tüm tahlillerimi hatta doplere soktu biraz sorun gözükmüştü ertesi günde nst ye bağladılar çok şükür hiç bi sorun çıkmadıı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?