GÜnaydın
su içmekle o suyun alakası varmı bilmyiorum ama bol bol dinlenmekle alaksı var yorulmadığın sürece suyun normal kalır hatta artış bile olabilir o yüznde yatış veriyolar dinlenmek için
bulcukumopuyorumnanaktanyalnız bu suyun azalmasıda artmasıda sorunmuş bir sınırı varmış ve orda olmalıymışşşş...çok ilginçççkafamçokkarıştı
günaydın canım
yarın doktora gidiyomuşssun gözün aydın
sağlıklı güzel haberler alıcaksın inşallah
GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...şeyma günaydın..nasılsınn :teselli:
günaydın çiçek keremimmm yerimseniben
yakaladım seniiiiiiiii :jeyyar: kaydirigubbakcemilegünaydın canım
yarın doktora gidiyomuşssun gözün aydın
sağlıklı güzel haberler alıcaksın inşallah
çok süper sağolsun teyzen canım opuyorumnanaktanEVET TEYZEM BEN GÖTÜREYİM SENİ DEDİ HEMEN TAMM DEDİM
GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...
gnydın
yakaladım seniiiiiiiii :jeyyar: kaydirigubbakcemile
evet bulcuk ama ben yine tavrımı koydum pek yüz vermiyorum :)
EVET TEYZEM BEN GÖTÜREYİM SENİ DEDİ HEMEN TAMM DEDİM
GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...
gnydın
evet öyleymiş bana oran söylemedi doktorum ama suyun iyi diyo
bol bol su iç sebze ye ve öğle saati dışarı çıkma diyo hep
sizinkide o oranı şaşmıcak korkmayın dinlenin bol bol lallcimm
opuyorumnanaktangünaydın ciceklara
ee o kadar olur bida böyle bi hata yapamaması için kaydirigubbakcemile5
accık sürtsün burnu..neyseki hatasını anladı nihayet..tabi geçicek bugünler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?