hee yaaa meşhur bursalı tipler 4 kişi dalyan gibilerdi valla CADIARZUerkek ablalarmı nasıl oluyor onalr kuzum şu meşhur bursalı tiplermi fisfisfis
Şeniz
erkek abla ne kız
hee yaaa meşhur bursalı tipler 4 kişi dalyan gibilerdi valla CADIARZU
şöyleler böyleler işte canım anladın sennn yerimseniben
erkek abla ne kız
Yasemın anladım ee naptılar nıye gelmıŞler :))
Yasemın anladım ee naptılar nıye gelmıŞler :))
tüy dökücü krem almaya gelmişlerse yaşadınıss köşeyi döndüğünüzün resmidir :roflol:
cemil ipekçi gibilerkaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlar nasilsiniz ? umarim herkesin keyfi hali yerindedir 1 haftadir giremedim moralim cok bozuktu cunku gecici yüz felci gecirdim senağlama aniden oldu gecen hafta camlar acik yatmistim kalktigimda sol tarafimdan tat alamadim tabi neden oldugunu anlayamadim ertesi gunu sol gozum iyi kapanmamaya basladi doktora gittim , gecici yuz felci gecirdigimi soylediler kan testi yapildi birsey cikmadi 5 gun cortison hapi ictim elektirige maruz kalmis olabilecegimi soylediler yada hamilelikte rastlanabilen bir durum oldugunu soylediler suan hala sol gozum iyi kapanmiyor tat pek iyi alamiyorum , normal sartlarda 3 hafta sonra gecebilecegini soylediler ama ben yinede endiseliyim , bu arada bebegimizide gormeye gittim bugun hersey yolunda simdilik sukur doktorum az kaldi dayan dedi 1 ay sonra istedigin herseyi yap dedi , biliyormusunuz ben 1 haftadir bebegimi bile dusunemedim kasilmalar hic aklima gelmedi yuzumden dolayi iyiki agzim yamulmadi kizlar valla allahim kimseye yasatmasin sakin benim gibi yas saclarla kapi pencereler acik yatmayin
size ii sohbetler... bn cıkıyorum kızlar...arkadasa gezmeye gıtcez kızılaya gıdıyom kocişle bulusmaya.. ev hedıyesı almam lazım ne alıyım sızce?
offf geldim ama yoruldum yavvv ...ilkaycım çok geçmiş olsun canım hamilelikte çok oluyormuş yüz felci bi gecede benim dudağım uyuşmuştu çok korkmuştum...o yüzden özellikle hamilelikte ceyranda kalmamak lazım...
bana gelen ev hideyelerinden en çok işime yarayan banyo havu takımı olmuştu misafir için kullanıyorum
bende en son birine iki kişilik kahve seti götürmüştüm meskafe seti iki fincan sütlük demlik
nereye gittin geldin sen böle çabucak
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-7040.html#post8588581
ayy kızlar şuna bakın yaaaa, eylül annelerinden biri...
nie ağlatıon nan beni :mymeka: :gitme:
YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
kocan yanındaysa saklasaydın adamı asılmasınlar kaydirigubbakcemile3
doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2Yasemın anladım ee naptılar nıye gelmıŞler :))
cemil ipekçi gibilerkaydirigubbakcemile3
he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5ay yoksa doğum kotnrol hapımı istediler kızzz:roflol:
kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şeytüy dökücü krem almaya gelmişlerse yaşadınıss köşeyi döndüğünüzün resmidir :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-7040.html#post8588581
ayy kızlar şuna bakın yaaaa, eylül annelerinden biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?