2009 Ekim Anneleri

ilkayım geçmiş olsun cücümm..hepiimizede ders olsunn ıslak saçnan cam açık yatmak yokkk

size ii sohbetler... bn cıkıyorum kızlar...arkadasa gezmeye gıtcez kızılaya gıdıyom kocişle bulusmaya.. ev hedıyesı almam lazım ne alıyım sızce?

Ahhh canım benim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş gene çok bişey olmamış inş. tamamen atlatırsın dikkat et kendine.mirmirmirmir

offf geldim ama yoruldum yavvv ...ilkaycım çok geçmiş olsun canım hamilelikte çok oluyormuş yüz felci bi gecede benim dudağım uyuşmuştu çok korkmuştum...o yüzden özellikle hamilelikte ceyranda kalmamak lazım...

size ii sohbetler... bn cıkıyorum kızlar...arkadasa gezmeye gıtcez kızılaya gıdıyom kocişle bulusmaya.. ev hedıyesı almam lazım ne alıyım sızce?

bana gelen ev hideyelerinden en çok işime yarayan banyo havu takımı olmuştu misafir için kullanıyorum
bende en son birine iki kişilik kahve seti götürmüştüm meskafe seti iki fincan sütlük demlik

nereye gittin geldin sen böle çabucak

muhtara gittim ama laf aramızda kalsın arabayla gittim geldim yerimseniben..utanmasan dibimdeki bakkala bile arabayla gidicem hiç yürüyemiyorum çok yoruluyom bide karnım çok setleşiyo yürürken..

ay allahım ne güzel bişey bunlar ya..ama kızlar maşallahları var gününü bekleyen yok gibi hep erken doğmuşlar..bakalım bizde açılışı kim yapacak..aralarında 29. haftada bile doğan varmış ama ikizler gerçi...

delikafaduldendelikafadulden
kocan yanındaysa saklasaydın adamı asılmasınlar kaydirigubbakcemile3
YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3
Yasemın anladım ee naptılar nıye gelmıŞler :))
doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2
cemil ipekçi gibilerkaydirigubbakcemile3

ay yoksa doğum kotnrol hapımı istediler kızzz:roflol:
he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5
tüy dökücü krem almaya gelmişlerse yaşadınıss köşeyi döndüğünüzün resmidir :roflol:
kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şey

muhteşem ya 37, haftasında doğurmuş demek kesin bizde eylülde doğurruz bi bakıyonuz burdan size yazıyomm ben doğuruyomm diye ela sana kamerada açarım ebe anası olursun oğlumun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…