yannız ağlamim diyeesenağlama
YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3
doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2
he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5
kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şey
muhteşem ya 37, haftasında doğurmuş demek kesin bizde eylülde doğurruz bi bakıyonuz burdan size yazıyomm ben doğuruyomm diye ela sana kamerada açarım ebe anası olursun oğlumun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
muhahahahaaaa:roflol: sana şincik nefes al şincik verde derimmkaydirigubbakcemile3
he bende düşündüm bu ne hız bu haliyle kaydirigubbakcemile3
muhtara gittim ama laf aramızda kalsın arabayla gittim geldim yerimseniben..utanmasan dibimdeki bakkala bile arabayla gidicem hiç yürüyemiyorum çok yoruluyom bide karnım çok setleşiyo yürürken..
:sinifsinifhttp://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-7040.html#post8588581
ayy kızlar şuna bakın yaaaa, eylül annelerinden biri...
benide alın aranıza benide mafoldumbenyannız ağlamim diyeesenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3YOK CANIM YANIMDA YOKTU OLSAYDI HEMEN SAKLARDIM ZATEN kaydirigubbakcemile3
doğum kontrol hapı sordular 3 tane birden kullanıyorlarmış yuhhh dedidimmmmkaydirigubbakcemile2
he valla bildin kızzz bende dönüşümlü kullanın zararı olur dedimmm kaydirigubbakcemile5
kıssss hem öyle ucuzlarından almıyor veett alıyorlar köşe oluyozzzzzzsırnaşık şey
muhteşem ya 37, haftasında doğurmuş demek kesin bizde eylülde doğurruz bi bakıyonuz burdan size yazıyomm ben doğuruyomm diye ela sana kamerada açarım ebe anası olursun oğlumun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dicen tabii kısım ebe anası olmak kolay mı bende çıkıcak çıkıcak diye yırtarım kendimi artıkınnnn sırnaşık şeysırnaşık şey
he bende düşündüm bu ne hız bu haliyle kaydirigubbakcemile3
:sinifsinifyyy kuzucukkk
benide alın aranıza benide mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
online şahit oluruz
ay kizlar gribim okadar yorgun hissediyorumki kendimi sizin yazdiklarinizin heosini okuyorumda cavpa yazmaya useniyorum iyimi
geçmiş olsun canım nane limon kaynat iç ii gelirr dinlen bol bol bidee:teselli:
geçmiş olsun canımay kizlar gribim okadar yorgun hissediyorumki kendimi sizin yazdiklarinizin heosini okuyorumda cavpa yazmaya useniyorum iyimi
ayy bana 38 de falan doğurcam gibi geliyyooo bakalım kısmet artıkın
geçmiş olsun canım
bende bayram doğurcakmışım gibi geliyo delikafadulden
amiinn amiinn canım vakitli sağlıklı gelsinler:Saruboceq:hayırlısı olsun canım zamanında sağlıkla doğuralımda başka bi şey istemem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
off oturamıyorum ya..sıpam ayağını dayadı canımı yakıyo..leğenimin ağrısı dewamm bacaklarıma wuruyo...e bi de uykusuzum başım ağrıyo..daha sayiimmii:))))
off oturamıyorum ya..sıpam ayağını dayadı canımı yakıyo..leğenimin ağrısı dewamm bacaklarıma wuruyo...e bi de uykusuzum başım ağrıyo..daha sayiimmii:))))
ayy keremim listeyi yapsın takip edelim ordan nerden bilcez birbimizin doğurdunu
aileden birini görevlendirsin herkes doğurdumuz gün topiğe girip yazsın haber vermek için kaydirigubbakcemile3
saymaa git uzan dinlenlülülülülülü
zaten en fazla 5 gun forumdan ayri kaliriz eve gelince hemen haber veririz 'ben dogurdum" diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?