2009 Ekim Anneleri

aa ne güzel sistem kurmuşlarrr

bazılarımızın numarası wardır birbirimizde mutlaka ama olmıyanlar da war..ewinde neti olanlar sancısı tuttuğunda hastaneye gitmeden bi koşu topice girsin doğuruyorum yazsın:))) hem toplucak dua ederis ne güsel..benim inşallah fırsatım olursa mutlaka doğuma gidiyorum diye yazarım..görenler görmiyenlere sölerr

ayyy mantıklı aslındaa yaaa doğumu ekim sonu gibi olcekler arasından bizdemi yapsak acaba?

benimde evde net yok ben elayı ararım o size söyler söylersin demi kıssssopuyorumnanaktan

banane eve net alllülülülülülü
sölerim tabi delüüŞeniz

zuzumm bizim evdeki pc den nete bağlanana kadar oracıkta çıkarırım wallaakaydirigubbakcemile3
hem sancı tuttuğunda benim yapcek başka işim varr:jeyyar:

zuzumm bizim evdeki pc den nete bağlanana kadar oracıkta çıkarırım wallaakaydirigubbakcemile3

ne yapcan kiz merak ettim soylede iyi biseyse bizde yapalimsırnaşık şeysırnaşık şey

aa dur yoksa bagirmaktanmi bahsediyorsun sen?

ayyy mantıklı aslındaa yaaa doğumu ekim sonu gibi olcekler arasından bizdemi yapsak acaba?

ben lafımı ortaya korumm :))) bi taliplisi çıkarsa yaparus

9 aydır erken doğurursam diye yapamadığını mı yapcan ela,nası olsa artıkın doğuruyorum diye:)))

taam sen ararsın bebimm ben hbr weririun

gulicaann nie sesin çıkmıo kuzuu..napiosuunn..ötekisilerrrr nerdesiniss

ben yazarım zaten evde net var en son doğum yapacak kişine tellerimizi verebılırız mesela yada bız msj atarız oda topıclere yazar doğumdan sonra...

şuan listeme bakıyorum 27 ekim blueflower gözüküyor dilerse bu görevi üstlenebılır...doğum yapan kişi eşine dostuna tembıhler yada kendısı yazabılrıse bu arakadaşa ben doğurdum vsss dıye mesaj atar... bu arakadaş numarasını verir bize bizde kendımızı tanıtan bı mesajla haber uçururuzzz nasıl ama...

yokm artık ela o ünvandan kurtukdun sanıyodum son dakika golümü atacan nan söyle hele kaydirigubbakcemile2

hahahahahhaaaaa delülerr hepinizeee çok güldümm :))))
ne yapcam nen sancım gelincek duşa girip, temislik yapcam...

nannn zuzu o kadar durduk biraz daha dururz herhall:roflol:

yani isteyen olursa tabi..hani kimseyi de zorluo gibi olmıyalım da..sadece fikir..

hahahahahhaaaaa delülerr hepinizeee çok güldümm :))))
ne yapcam nen sancım gelincek duşa girip, temislik yapcam...

naniknanik naniknanik

bende fırsat bulursam yazarım kesin ama haber vercek arkadaşım var tembihledim hatta az önce mutlaka gir söyle diye kaydirigubbakcemile3

ne işin var gııııı

:lepi:
ama o gönüllü kim olcek sorun ordaa, herkes kabul etmeyebülüfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…