2009 Ekim Anneleri

canım yalancı kasılmalar olmasın sakın dikkat et :1shok:
bilemiyorum ki canım..yrn filan da dewam etcekmi bakalım..ağustos annelerine sordum bilirler diye..ordan biri bikaç haftadır bende de oluyo demiş..özellikle gaz yapan yiyceklerle ilgili filan demiş ama bilemiycimm
hehe iyi birinin burda nöbette olması fena olmazkaydirigubbakcemile3

naniknanik

öhöüüüüüüü kociğim istanbula döndüü:gitme:
yavrııım tek başına ne yer ne içer:çok üzgünüm:

yaa yazık demii..karısı bursalarda sefa sürsünn adamceyiizzz orda açlıktan sürünsünn naniknanik naniknanik neyseki kaynanacığın istanbulda demi..kötü gelin bakmıyo oğluna kadınceizz doyurur yawrusunun karnını kaydirigubbakcemile3

blueflowercım bilmiomki nazar mıkafamçokkarıştı...bebişimin suyu azalmış ve takıntılı bi şekilde düşünüom...mafoldumbenama düne ve sabaha göre daha iim şimdiiiii...hala düşünüom ama inşlah herşey düzelecek ve bebişime sağlıklı bi şekilde kavuşacağımmm:Saruboceq:

:roflol:

oraya da gidemez elti hanımlar kaynanamlara göçtü ya
ablasına uğrasın yesin dorrru evelmaz:
hemide kıymetimi annar eccük sefilik çeksinzemuszemus

canım ikay geçen hafta geçici yüz felci geçirmiş..saçı ıslak cam açık uyuyunca gece olan olmuş..çok şükür düzeliomuş

taam kuzumm..bakiim bakiim yrn filan nası olcamm

anaam yazık kıza kıyamam ya çok geçmiş olsun,iyi bari düzeliyomuş...
sen de yarın habersiz koyma bizi...

rabbim sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..

yazık eşineee ve sanaa...gerçekten ayrı olmak çok zor..inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bitanemmm:Saruboceq:

kociğe yazık valla benim keyfim yerindekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…