bilemiyorum ki canım..yrn filan da dewam etcekmi bakalım..ağustos annelerine sordum bilirler diye..ordan biri bikaç haftadır bende de oluyo demiş..özellikle gaz yapan yiyceklerle ilgili filan demiş ama bilemiycimmcanım yalancı kasılmalar olmasın sakın dikkat et :1shok:
hehe iyi birinin burda nöbette olması fena olmazkaydirigubbakcemile3
ilkaycım çok geçmiş olsun.bu bize ders olsun.bende ıslak saçla yatıyorum.çok dikkat etmek gerek.bebeğin iyi olmasına çok sevindim.
haklısınn..olsun bisde kocilerimize güsel iftar sofraları hazırlar ööle tadarıs heycanını cicimmm
iyi geceler kızlar.hepinize hayırlı ramazanlar....
öhöüüüüüüü kociğim istanbula döndüü:gitme:
yavrııım tek başına ne yer ne içer:çok üzgünüm:
canım hayırdır ne oldu ki :1shok: geçmiş okuyamadım mafoldumben geçmiş olsun diyim ben de ilkaya
zuzum aman ihmal etme canım a.s
yaa yazık demii..karısı bursalarda sefa sürsünn adamceyiizzz orda açlıktan sürünsünn naniknanik naniknanik neyseki kaynanacığın istanbulda demi..kötü gelin bakmıyo oğluna kadınceizz doyurur yawrusunun karnını kaydirigubbakcemile3
yaa yazık demii..karısı bursalarda sefa sürsünn adamceyiizzz orda açlıktan sürünsünn naniknanik naniknanik neyseki kaynanacığın istanbulda demi..kötü gelin bakmıyo oğluna kadınceizz doyurur yawrusunun karnını kaydirigubbakcemile3
öhöüüüüüüü kociğim istanbula döndüü:gitme:
yavrııım tek başına ne yer ne içer:çok üzgünüm:
canım ikay geçen hafta geçici yüz felci geçirmiş..saçı ıslak cam açık uyuyunca gece olan olmuş..çok şükür düzeliomuş
taam kuzumm..bakiim bakiim yrn filan nası olcamm
canım ikay geçen hafta geçici yüz felci geçirmiş..saçı ıslak cam açık uyuyunca gece olan olmuş..çok şükür düzeliomuş
:Saruboceq:ALLAH korusun tekrar yaşatmasınn inş.
anam wicdansıs nan bu zemuszemus
oraya da gidemez elti hanımlar kaynanamlara göçtü ya
ablasına uğrasın yesin dorrru evelmaz:
hemide kıymetimi annar eccük sefilik çeksinzemuszemus
anaam yazık kıza kıyamam ya çok geçmiş olsun,iyi bari düzeliyomuş...
sen de yarın habersiz koyma bizi...
blueflowercım bilmiomki nazar mıkafamçokkarıştı...bebişimin suyu azalmış ve takıntılı bi şekilde düşünüom...mafoldumbenama düne ve sabaha göre daha iim şimdiiiii...hala düşünüom ama inşlah herşey düzelecek ve bebişime sağlıklı bi şekilde kavuşacağımmm:Saruboceq:
yazık eşineee ve sanaa...gerçekten ayrı olmak çok zor..inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bitanemmm:Saruboceq:
anam wicdansıs nan bu zemuszemus
anası vicdan neym bırakmadı:umursamaz:
kime nolmus :1shok:
rahatsiz olan herkese gecmis olsunnnnnnnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?