kizlar merhaba
hepinize hayirli ramazanlar dilerim ALLAH im tum inanlarin dualarini kabul etsin bu mubarek ayda insallah
Merhaba kizlar nasilsiniz ? umarim herkesin keyfi hali yerindedir 1 haftadir giremedim moralim cok bozuktu cunku gecici yüz felci gecirdim senağlama aniden oldu gecen hafta camlar acik yatmistim kalktigimda sol tarafimdan tat alamadim tabi neden oldugunu anlayamadim ertesi gunu sol gozum iyi kapanmamaya basladi doktora gittim , gecici yuz felci gecirdigimi soylediler kan testi yapildi birsey cikmadi 5 gun cortison hapi ictim elektirige maruz kalmis olabilecegimi soylediler yada hamilelikte rastlanabilen bir durum oldugunu soylediler suan hala sol gozum iyi kapanmiyor tat pek iyi alamiyorum , normal sartlarda 3 hafta sonra gecebilecegini soylediler ama ben yinede endiseliyim , bu arada bebegimizide gormeye gittim bugun hersey yolunda simdilik sukur doktorum az kaldi dayan dedi 1 ay sonra istedigin herseyi yap dedi , biliyormusunuz ben 1 haftadir bebegimi bile dusunemedim kasilmalar hic aklima gelmedi yuzumden dolayi iyiki agzim yamulmadi kizlar valla allahim kimseye yasatmasin sakin benim gibi yas saclarla kapi pencereler acik yatmayin
bende öle lal acayip uykum var ama uyyamiorum aklıma gene bebek arabası takıldı
nolcek beleemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?