2009 Ekim Anneleri

Herkese hayırlı Ramazanlar... bereketli sahurlar.... lezzetli iftarlar... mutlu hamişlikler... sağlıklı, tatlı bebekler diliyorum....

Hayırlı ramazanlar, Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ılkaycım geçmiş olsun. Gündüz yazdığını okudum da çok şaşırdım. Demekki hamilelikte bu konuda da dikkatli olmak lazım. Ben de ıslak saçla cereyanda kalıyorum çoğu zaman. Neyseki çok ciddi boyutlara varmamış canım. Biran önce iyileşirsin inşallah

canim cok gecmis olsun yaa ins. tmamen gecer en kisa surede...bebegin iyi olmasina cok sevindim..\internet faturasini gec odeyebildik evimin internetini kestiler 5 gun sonra acilacakmis o yuzden bugun acamadim topigi daha yeni gordum.

kızlar iyi geceler..hayırlı ramazanlar..valla bende eşimi bekliyorum gece gece işi çıktı üff evde yalnızım..sahura bağlicam herhalde bu gece..ama oruç tutamicaz o kötü oldu..neyse bebişlerimiz iyi olsun napalım..
ilkay çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..

herkese hayırlı ramazanlar kızlar bu mubarek ayı güzelliklerle geçirelim inşallah...rahatsızlıkları olan arkadaşlarada geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah...opuyorumnanaktan

günaydın güzel prenseslerin ve prenslerin annişleriiiiopuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalarrr................
beni yine uyku tutmadı..acaip uykum var ama uyuyamıyorummmmmmmmirmirmirmir

canım bende prensesimin odasına halı bulamadımm...istediğim modelin100*300 ve 120*300 yok 80* 300 var başka modellerde hoşuma gitmedi ne olacak bilmiom....tek halısı kaldı ve onuda bulamadım(en son çare 80*300 alıcam artıkkk....

günaydin kizlar sizdemi bendensiniz yoksa bendemi sizdenim :) uykum var uyuyamiyorum sag gögüsümün altinda basinc var sanki kaburgama bastiriyo gibi emin degilim ama

canım araba konusunda tutma bölümü iki taraflı kullanılanlardan al bence daha kullanışlı oluo...

günaydın szncim...büyüdükçe bebişlerin yerleri daralıo ve baskı yapıolar iyiceesanırım neresi denk gelirse bacağını kolunu oraya dayıyorr...
ya benim oğluşum çok hıçkırıoo ...bi sorunumu varki acaba ...offf ya kafayı yiycemmm:((((

lallcim ne sorunu kiz sükret hickirk bebeklerin cigerlerini gelistiriyomus ne kadar cok hickirirsa okadar cok iymis ay ne güzel hickirsin kiz kendi kendince :)yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…