2009 Ekim Anneleri

aslında benimde senden farkım yok :kedi: bizimde ev dördüncü kat asansör yok bazen günde 3-4 kez inip çıktıım oluyor... alışverişe gidince de abartıyorum farkında olmadan kaydirigubbakcemile3 olan bizimle bebişlere oluyo vallahi... ama var ya artık ikinci katta kalıyom epey bi süre kaydirigubbakcemile3

ayy geçmişi okuyup geldim bi saat sürdü yaaa. Zuzuu ben sana ya da lall e msj atarum cicim. doğurmaya gidincek olmasa bile çıkınca kesinnn

taamm gülümcümmm..sen bize hbr werirsinn bisde kıslara söleris gülicanın yakışıklısı gelmiş diyee opuyorumnanaktan

oh ne güzel bebişini göreceksin opuyorumnanaktan hayırlı haberlerle gel inşallah... bizim eylülün ilk haftası kontrol öfff zaman geçmez artıkın...

Hepimize iyi ramazanlar kızlar, bol bol dua edelim bu güzel ayda...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eyler inşallah.

:Saruboceq: amin canım,hayırlı ramazanlar... inşallah kuzucuklarımız zamanında sağlıklı olarak gelirler... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar...
hayırlı ramazanlar...allah şu güzel günlerdeki dualarımızı kabul eder inşlahh...hepimize kolay doğumlar nasip eder ve bir solukda kurtarır inşlahhhhh

iyi akşamlar kızlar...
hayırlı ramazanlar...allah şu güzel günlerdeki dualarımızı kabul eder inşlahh...hepimize kolay doğumlar nasip eder ve bir solukda kurtarır inşlahhhhh

iyi akşamlar canımmcım hayırlı ramazanlar...
amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…