2009 Ekim Anneleri

szncim daha doğuma var alırsın ozamana kadar....hemm doğar doğmazda kullanamayacağımıza göree doğumdan sonra bile alabilirsin yerimseniben

aybike ne almasi anam benim araba 500euro tutuyo alicazda simdi degil dogsunda hele saten hemen carsi pazarami cikcam yeni dogmus bebekle bak benim dedigim arabaya bak sen coook güzelll asigim bu arabaya ben teutonia mistral s

lallcim ne sorunu kiz sükret hickirk bebeklerin cigerlerini gelistiriyomus ne kadar cok hickirirsa okadar cok iymis ay ne güzel hickirsin kiz kendi kendince :)yawrum

ama abartılı hıckırıoo ya ....suyuda azalmışya bebişimin herşeyden pimpirikleniommmm artıkkkk:bbo:

aybike kirmizili mavidendaha güzel duruyo bence,

lalcim bende cok begeniyorum ama iste para yok:) dogumdan sonra alirik bizde hic canimi sykmyorum sag salim dogsunda pa$am

aybike bende bu tekerleri sevmiyorum arabayi hemen virt diye ceviremiyosun illa komple sende dönmek zorundasin önde iki tekerlek oynak olsa daha iy olur bunlarin kesin öyleside var bu tekerler cok sabit anliyomusun bunlarla uzun yollar iyi yapiliyo yürüyüsler icin burda onun icin özellikle aliyolar almanlar yani

bizim türkler benim dedigim gibi önden iki oynak teker olucak en kullanislisida o bence daha rahat yön ceviriyosun kviriyosun arabayi

i geceler laliş..
ben de doğma büyüme isviçreliydim eğitim için Türkiyeye geldim sorada evlendimopuyorumnanaktan
evet psikoloji mezunuyum ..okul biter bitmez evlendim sorada hamile kaldım henüz çalışamadım amaamafoldumben

sana bise sorucam ozaman:)

ablam kocasindan ayrildi güzellikle degil düsman gibi ayrildi ve bizimle 8aydir kontakda degil hepimize küstü özellikle anneme karsi nefreti kini büyük annem yikti yuvami diyo demis hatta kardesime gecen gitmis konusmaya evden kovmus ablama nasil yaklasimimiz olmali ona nasil yardimci olabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…