gülican ajkım günaydın.........
Günayyydın canım. Biras önce okudum senin oğluş da bol hıçkırıklı heralde. Benimkide çok endişelendiriyodu başta, dr.a sordum hiç bi sorun olmass hıçkırmakla dedi. En fazla doğduktan sonra da devam eder dedi. Doğsun da hıçkırığını yerim ben onun :asigim:
gülican günaydn hayatm.evt cnm öle gözüküo bu durumda...sen nasılsn hıçkırık ne kıs nası anlıosnzzz:)be öle bişi hisstmedm daha sanırsam:=())))))
gülican hatun sen de iyisin inşallah kuuuuuuuuuuuuu
he kıs gülican o hçkırıkmı bede saydm geçen 90 kere felan hıçkırmştr mnk mnk sürekli doknşş abooovv:)bende herşeye yoruodumm hıçkrıklı oğlm benm.=))ay bida hçkrsn barim.ben geçen üzüldüm arkadan öle oldu hıçökrmaya başladı koçişide korkuttum dedm sen bizi üzdün ağlıo o dedim adamı telaş aldı ardı ardına öle yapnca gerçkten ağlıo sandı:=)ama belkide ağladı allah bilir:=))
günaydın kızlar
sağol zuzum valla ödüm koptu zaten delikafaduldenbulcukum geçmiş olsun cücüm yaa..kıs iiki dışarda bişiy olmadı...yediğin biişiy bozdu demekki bağırsaklarını..bol su iç,ishal olunca su kaybediosun you know..ben de bu gece sıkıntılıydım baya..dünden beri karnıma ağrı giriyo diyip duruyorum ya gece uykudan uyandım dönüyorum tam yatakta karnım taş gibiydi ağrıyodu uyku sersemi çok da hatırlamıyorum dalmışım yine..şimdi ii çok şükür...
kızlarr günaydın hepiniseee
günaydın canım ay hepimizi bi stres sardı desenegünaydın kızlar....
bugün hiç keyfım yok5 saat falan anca uyumusumdur... binbirtürlü düşünce var kafamda herseyı cok stres yapıyorum ve sağıma soluma özellikle eşime saldırır oldum. bebeğimede yansımasından korkuyorum
günaydın canım sağolopuyorumnanaktantekrardan herkese günaydın.....opuyorumnanaktan
musyascımmm iyi haberlerle gelirsin inşlah...opuyorumnanaktan
bulcuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine....opuyorumnanaktan
nazcım sıkma canını....1hug:diyene bak:bbo:)
zuzummmm günaydın tatlımmmm:asigim:
günaydın tatlımGünayydın kıslar ,
Artık herkesin bi sıkıntısı var galiba. Zaten herkeste uykusuzluk var. Ben de dün uyuyamadım sahura kadar sonra sızmışım, bu sefer de kocikin kalktığını duymamışım. fisfisfis
günaydınnnGünayyydın canım. Biras önce okudum senin oğluş da bol hıçkırıklı heralde. Benimkide çok endişelendiriyodu başta, dr.a sordum hiç bi sorun olmass hıçkırmakla dedi. En fazla doğduktan sonra da devam eder dedi. Doğsun da hıçkırığını yerim ben onun :asigim:
günaydın canımGünaydn kızlar...herkes iidir inş..
günaydın tontonlar a.s.
kıızmın uyku setini yıkıyorum, akşama kadar kurur yatağını da hazırlamış olurum, dağınık duruyordu sinirimi bozuyor. yerleştireyim bari..
AŞKBUYA canım çok geçmiş olsun , devlette devam etmek istemen çok isabetli bir karar olmuş canım. özellere oranla daha tecrübeliler diye düşünüyorum..
LAL 'ciğim sanada geçmiş olsun şeker, endişe etme çok risklib ir durum yok ortada allahaşükür, bol bol su içip dinlenirsen toparlayacak eminim..
BULCUK geçmiş olsun tatlım, yediğin birşey dokundu heralde.. gerçi sıcaklar da yapıyor böyle şeyler arada...
günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar
kaydirigubbakcemile3 kıss ilahi gözde, bi de adamı telaşlandırmış ağlıyo diye. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?