evt canm o anakucağndan benm dediğimde bunlar kademelymş ve bunda yatıolarmş tecrübeliler öle dio bende anlamadm çocuk saten kımıldamıo dio:=)9ama ben yanıma yatcak bişi alsam hastaneden çkrken taşıcak bişi bulamıom.daha oğlm odasında tülü yok varda eski odamn tülü pembiş prmbiş o olmass gdip tül bakcam haftasonu daha:=)oooofff offff.
lal canm benmkide salı günü geldi gece gündüz açık ama zor çıkıcağa benzio.
sen 9 ekimi al doktor en son o tarihi vediyse
kızlar eşim bu hafta 1 haftalık izne çıkıyo ve işleri çok yoğun olduğu için dinlenmek istiyor ama benim durumumda malum. tatile giip gitmemekde karasız kaldık. bizim melek gelir yada bişey olur diye korkuyorm. kendi arabamızla gidicez 8 saatlik yol. doktora sorduk gidiebilirsiniz dinlene dinlene dedi ama benim kafam karışıkkkk:uhm:
gülican bebeğin odasında damla yer yokkk..herşey tam olduu sanki ölçüyla özel siparş gibi oldu..:=)
ayy kıslarr ben üsülüodum beni sezeryana alırlarsa die ama eylül bnebkllşerni görünce duramıom yermde benm kadarlarken doğrmşlarr çokta güseller..
gülican bebeğin odasında damla yer yokkk..herşey tam olduu sanki ölçüyla özel siparş gibi oldu..:=)
ayy kıslarr ben üsülüodum beni sezeryana alırlarsa die ama eylül bnebkllşerni görünce duramıom yermde benm kadarlarken doğrmşlarr çokta güseller..
kızlar eşim bu hafta 1 haftalık izne çıkıyo ve işleri çok yoğun olduğu için dinlenmek istiyor ama benim durumumda malum. tatile giip gitmemekde karasız kaldık. bizim melek gelir yada bişey olur diye korkuyorm. kendi arabamızla gidicez 8 saatlik yol. doktora sorduk gidiebilirsiniz dinlene dinlene dedi ama benim kafam karışıkkkk:uhm:
Kıssss dur otur oturduğun yerde 4-5 hafta daha dursun bebişin :CüvCüv:
askbuya baktım çok tatlılar ve sezeryanla domuş hepsi ya bizdemi sezeryan olacaz acaba,neyse hakkımızda hayırlısı bakalım bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?