benm oğlşumn odası çok güsel oldu teyzelerii.ama eşyalarını yerlştrmicen dolabn kapaklarını açtm havlansn kokusu gtsn die..cibinliğinide astık tepeden paşa odası oldu allahım sağlıkla evmize dönerde içinde yatarss..
yav nerden bilim ben hıçkırıkmı pışkırıkmı die:=)hem sen nerden anladn hçkırık oldğunu bakım
İyiyim canım sağoll, ben de sonunda oğlumun herşeysini aldım yıkadım ütüleri bitti. Bi tek haftaya odası gelicek, uyku setini yıkamadım daha onun için.
Sen yıkayınca serecekmisin canım hemen. Ben yıkar bi poşete koyarım diyorum hastaneden gelincek sereris. Ya da doğum 40 haftayı bulursa 39 da falan da serebilirim diyorum. Hani o temisss kokuzu falan gider diye diyorum
Canım daha önce okumuştum zaten hıçkırığın ööle bişiy olduğunu. Ama bisimki bol hıçkırıklı olduğu için ultrasonla da teyit ettik. Hemşire dr. hepimizi güldürdü. Bi hıçkırıyo bütün vücudu sarsılıyo kuşumun kaydirigubbakcemile3
ya bu arada oda yapan ve yanına yatmaıs için bişi alan yokmu ben hala çocu yanmda nerde yatrcam blmiom hastaneden neyle çkartcm bilmiom gülican sen naptn yanında nerde yatcak..unuttum ben sennkini aldnmıı almadnmı???ben sana bi değişk bişi göstermştm hatrlıonmu mothercaredeki o bras pahalı ama onla hem hastaneden çkarken hem yanımızda kullanmaya hemde biyere gderken götürmeye ii olmasmı sence yavv..bida yollım istersen hangisi oldğunu?D: D:
sercem gülicim. serip üstüne pike örterim toz olmaz.. çamaşırı dışarı asınca koku moku kalmıyoki zaten.. yumuşşatıcı koymadan yıkadım zaten, arınmıyo alerji yapabilir bebişe diye..
resmini çeksene bize görelim canım
iyi günlerde güle güle büyüsün odasında minik kuzucuk
bulcukuuuuumm geçmiş olsun kuzum sanada..ay topiğe bak herkes bi geeçmş atlatıo sanırsam:=))
ne bilgileri kuzucumm.. bebeğinmi..eee 77 kilo 400 gramım bebek 2 kilo 50 gr ben 34 haftamdayım..boyum 1.71:=)))selam kızlar askbuya lıstede yoksun bılgılerını yaz istersen canım lısteyı yapayım..
kaydirigubbakcemile5
Bence de resim isterükk gözde
selam kızlar askbuya lıstede yoksun bılgılerını yaz istersen canım lısteyı yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?