2009 Ekim Anneleri

ya bu arada oda yapan ve yanına yatmaıs için bişi alan yokmu ben hala çocu yanmda nerde yatrcam blmiom hastaneden neyle çkartcm bilmiom gülican sen naptn yanında nerde yatcak..unuttum ben sennkini aldnmıı almadnmı???ben sana bi değişk bişi göstermştm hatrlıonmu mothercaredeki o bras pahalı ama onla hem hastaneden çkarken hem yanımızda kullanmaya hemde biyere gderken götürmeye ii olmasmı sence yavv..bida yollım istersen hangisi oldğunu?D:D:

resmini çeksene bize görelim canım
iyi günlerde güle güle büyüsün odasında minik kuzucuk

yav nerden bilim ben hıçkırıkmı pışkırıkmı die:=)hem sen nerden anladn hçkırık oldğunu bakım

Canım daha önce okumuştum zaten hıçkırığın ööle bişiy olduğunu. Ama bisimki bol hıçkırıklı olduğu için ultrasonla da teyit ettik. Hemşire dr. hepimizi güldürdü. Bi hıçkırıyo bütün vücudu sarsılıyo kuşumun kaydirigubbakcemile3

sercem gülicim. serip üstüne pike örterim toz olmaz.. çamaşırı dışarı asınca koku moku kalmıyoki zaten.. yumuşşatıcı koymadan yıkadım zaten, arınmıyo alerji yapabilir bebişe diye..

maşallah maşallah..sen doğnca çok dkkat edicen osaman şekermm.çocuğa yatrarak su vermeyecennnn...okişkaydirigubbakcemile3

Ben yanımda yatırmak için park yatak aldım canım. Sonra da oyun parkı olarak kullanırım diye düşündüm, sonra da ortada kalmas toplanır kalkar.Senin o sepeti hatırlıyorum da canım, tabii çok sevimli duruo ama 6 ay sonra napcaksın onu biras gereksiz para vermiş gibi olur sanki, sonra da yer aramak lasım onu koymaya.
Hastane çıkışında da ben ana kucağını aldım, onun için onu kullancam ama çok da önemli değil aslında kucağımızda da çıkabilir diye düşünüyorum.

sercem gülicim. serip üstüne pike örterim toz olmaz.. çamaşırı dışarı asınca koku moku kalmıyoki zaten.. yumuşşatıcı koymadan yıkadım zaten, arınmıyo alerji yapabilir bebişe diye..

Canım ben de kıyafetlerine yumuşatıcı koymadım, bi de ekstra durulama yaptım. Kokusu güzel ama fazla durulamadan mı bilmiyorum bööle tam diğer çamaşırlargibi yumuşaık olmadı sanki. Ben de park yatağına sereceğim takımını yıkarken içine yumoş baby de koydum bu sefer de acaip yumuşak oldu. Onları da sermedim ööle duruyo pakette. Ayy acaba ben de mi koymasam yumoş yaa, gerçi ekstra durulama da yapıyom amaa kafamçokkarıştı

ay kıslarrr eylül bebiklerini gördnzmü ay 27 haftasnda doğuran 34 var ayy yerm onları çok güseller hyaaa.ay benm oğlm şimdi doğsa onlar gibi yanii hemii.ay heycan bastı ben gidiom doğrmaya:=))))))

selam kızlar askbuya lıstede yoksun bılgılerını yaz istersen canım lısteyı yapayım..
ne bilgileri kuzucumm.. bebeğinmi..eee 77 kilo 400 gramım bebek 2 kilo 50 gr ben 34 haftamdayım..boyum 1.71:=)))

kaydirigubbakcemile5
Bence de resim isterükk gözde

tamm çekcemm çekcem de kalkablsem yermden öğlene doğru eklermm:=))sede şu anakucağını kaça aldn nerden aldın nasıl bişi eklede görim bakım...ana kucağndada yatranlar varmş 3 ay felan öle duydum ben...

ben yumoş koymadım çamşaırları yıkarken dalan roxy mi ne deterjanın adı onunla yıkadım hiç sert olmadı kokusuda güzel

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Bi izne çıkarkende sakin bi gün olsa dişimi kırıcammafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…