2009 Ekim Anneleri

Hepsiburada.com : KRAFT ANA KUCAĞI VE TAŞIMA KOLTUĞU | Bebek & Çocuk

Şundan aldım ben canım. 100 ya da 110 TL. Tam hatırlayamadım şimdi. Ama gece sürekli bunun içinde yatarmı bilemiyorum canım. Gündüz falan yanında gezdirmek için iyi de kafamçokkarıştı

ay kıslarrr eylül bebiklerini gördnzmü ay 27 haftasnda doğuran 34 var ayy yerm onları çok güseller hyaaa.ay benm oğlm şimdi doğsa onlar gibi yanii hemii.ay heycan bastı ben gidiom doğrmaya:=))))))
dur dur deli kızzz doğurma hemen acık daha büyüsün velet içerdeee:mymeka:
bulcuk sepetn nerde nere ekledn söle bakım

albümümde hemen arkdaş oalrak davet edem zemuszemus

ben yumoş koymadım çamşaırları yıkarken dalan roxy mi ne deterjanın adı onunla yıkadım hiç sert olmadı kokusuda güzel

Hah canım ben de onla yıkadım. Evet bence de sert olmadı kokusu da güsel, bebek gibi kokuyo. Ama şu yumuşatıcıyla yıkadığım nevresimler kadar yumuşak ve yoğun kokulu olmadı işte. Ben ona takıldım. Tabii onun nedeni de içinde daha çok kimyasal kalması sanırsam

herkese günaydın tontişler
bulcukum isalin devam ediyosa her tuvalete çıktıktan sonra ayran iç ve şeker ye.bende bi ara çok fena ishal olmuştum günde 5-6 kere çıkıyodum.doktorum öle yapmamı söledi.keybettiğim tuzu ve şekeri geri almam gerekiyomuş.çok geçmiş olsun cnm

gözdecim bende oda takımı aldım.yanımızda yatması içinde sepet beşiklerden aldım.bebişinin odasının resmini bekliyoruz unutma

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Bi izne çıkarkende sakin bi gün olsa dişimi kırıcammafoldumben

Günayydın canımm
Kıyamam yaa karnı burnunda kadına daha ne iş yüklüyolarsa. Senin bugün artık allahaısmarladığa çıkıp evine gitmen lasımm yani. Uyuslar :umursamaz:

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Bi izne çıkarkende sakin bi gün olsa dişimi kırıcammafoldumben

son günün cnmm hep öyle olur , sakin olmaya çalış :teselli: ah 31 ağustos bi gelsede benimde son günüm olsa :1rolleyes:
bu arada hayırlı ramazanlar olsun hepimize , bayramdan sonra hayırlısıyla başlarız yavaşa yavaş bebişlerimize kavuşmaya :asigim:

gülican benm dediğim bu değil bu senn aldğn puset bebeğimm..bunlarn hani düz olaları yanları açık olanları varya o anakucağndan diom ben işte..

elam wrose angel günaydın......opuyorumnanaktan
askbuya hayırlı olsun canım oğluşunun odasıı...opuyorumnanaktan..yalnız mabilya kokusu geç çıkıo pazartesinden beri kızımın odasını havalandırıom gece bile camı açık ama hala kokuyooo.....:1no2:

gülican benm dediğim bu değil bu senn aldğn puset bebeğimm..bunlarn hani düz olaları yanları açık olanları varya o anakucağndan diom ben işte..

O gösterdiğimde anakucağı kısss. Ama senin dediğin şundan heralde, o da anakucağı diye geçiyo bak. Benim baktığım yerde 30-40 TL ye vardı bööle şeyler. Hatta geçen yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittik bebeği salonda hep bende tutuyolardı o da halinden çok memnundu. Hatta doğduktan sonra bakalım bi de ondan alırıs olmassa dedim. Ama gece hep bunda yatarmı bilemiyom canım :sm_confused:

Hepsiburada.com : STORK SWING LÜX ANA KUCAĞI 2009 | Bebek & Çocuk

Canım geçenlerde nazyazın da odası gelmiş. Aldığı adam hergün nemli bezle silerseniz kokusu daha çabuk çıkar demiş. Bi dene istersen canım.
Benim oğluşun odasında boya yok onun için çok kokmayacağını düşünüyorum. 1-2 gün sonra yerleştirrim heralde

günaydın kıslar biss geldik çalışabilir raporumuzu aldık geldikkk çok yoruldummmmopuyorumnanaktan

evet içinde daha çok kimysal madde olduğu içindir

yok canım dün akşam öyle bi kere isal gittim bi daha olmadım o bianlık bişeydi ama neydi kimbilir :sm_confused:
sağol canım bende maden suyu için yazıodu bi yerde eğer isalseniz
tekrar olursam eğer ayran ve şeker takviyesi yaparım opuyorumnanaktan

Hayırlı ramazan olsun herkese...:Saruboceq:

Günaydınnnn opuyorumnanaktan

bişiy sorcam bu doğum tarihi olayı kafamı karıştırdı mesela benim 22 ekim ama habire geri geldi çocuğun gelişiminden dolayı ve dün dr.um doğum tarihin 9 ekim dedi. Hangi tarihi baz almamız lazım?CADIARZU

sen 9 ekimi al doktor en son o tarihi vediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…