ben dooruyom diye yazarun , sonra da ben doordum diye yazarun olmamı...:)
nolcak beya cebime mesaj geldimi 5 dk girip foruma yazcam o kadar. o kadar zamanımı almaz . bilgisayarım hep açık olduğu için zorlamaz benüü.
kis amazon sen dogurunca nolcek :roflol:
anam evde de olmuomus.poff is daha mi iyiydi acaba :uhm:
yun yastiklarimi yikadim.simdide kurutmaya calisiom sengözlerimebaksanab
ne zormus beaaaaaaaaaa
en son doorcaktan ziyade online süresi uzun olan bi vatandaş olması lazım ..
yaaa kızlarr bu ara bide bana şey oluyoo pır pır pırr diyee hızlı hızlı 4-5 kez titreşim veriyolar gibi bişey yapıyo kızım, sizinkilerde yapıyomu böle bişi?
yaaa kızlarr bu ara bide bana şey oluyoo pır pır pırr diyee hızlı hızlı 4-5 kez titreşim veriyolar gibi bişey yapıyo kızım, sizinkilerde yapıyomu böle bişi?
bencede sence muhtar teyzee:lepi:
nomu biliyonyerimseniben
ben oyumu amazondan yana kullanıyom:lepi:
iwiitt ikisi biarada aradık ama çıkmadı:))))en son doorcaktan ziyade online süresi uzun olan bi vatandaş olması lazım ..
selam kıslar a.s.
elalım benim oğlanda yapıyo aynını tık tık tık diye kaydirigubbakcemile3 4-5 kez kıpraştırıyo aynı titreşim gibi ve bırakıyo CADIARZU
buketcim yün yastıklarınımı birde çırpılacak demi onlar nasıl yapacaksın canım...zor baya yünle uğraşmakkkk((kolay gelsin dikkat et kendine
ulen yoksa biz farkında olmadan damardan azer bülbül şarkılarımı dinliyosssırnaşık şey
buket nann gözümü korkutmaa evde 1 hafta kaldımdaa işden daha çok yorulduydum, ama şimdi yatcam diyom yatamam mı sence ???
haaaa bide geçenlerde dandan karsıyla konuştumda, evde yatacam diyen hatun buzluğaa domatesnen fasülye koyuyodu :))) herkese selam sölediydi :)))
bencede sence muhtar teyzee:lepi:
nomu biliyonyerimseniben
buket nann gözümü korkutmaa evde 1 hafta kaldımdaa işden daha çok yorulduydum, ama şimdi yatcam diyom yatamam mı sence ???
haaaa bide geçenlerde dandan karsıyla konuştumda, evde yatacam diyen hatun buzluğaa domatesnen fasülye koyuyodu :))) herkese selam sölediydi :)))
ben dee :lepi: başka aday yok zatenn kaydirigubbakcemile3
olurrr
iwiitt ikisi biarada aradık ama çıkmadı:))))
zıplıomu ne bende de oldu bikaç kez
ben geldim
Elalım sen hala çalışıyormusun yoksa evdemisin .
bende tel gönderiyorum amazon cnmm veee zaten doğuma girmeden son cümle yazarım size dua edin diye bana opuyorumnanaktan
ben geldim
Elalım sen hala çalışıyormusun yoksa evdemisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?