kıs pempeem nerelerdesin yawrum sennn
hee yaa evde daha cok yoruldum ben.bide bu kislik isi var yaa.2 gunumu fasulyeler aldi. 2 gunumude nane kafamçokkarıştı
daha menemenlikler duruyo.onlarda eylulde.patlican var kirmizi biber ananmmmmmmmmşakkıdı
ben geldim
Elalım sen hala çalışıyormusun yoksa evdemisin .
bilmiyorum bennkeremimin randevusu kactaydı bilen varmı?
taam kızlar o zaman numerolarınızı yollarsınız bana ben de size yollarım okeyto?
hmmm evet zıplıyo olabülüüCADIARZU
Zuzumm geldim datlum eve net bağlattım sonunda artık hep beraberiz kaydirigubbakcemile5
pempe kız hoşgeldin bağlandı mı netin yoksam..[/QUOTE .!.:Şeniz ewet canım bağlandı benim numaram değişecek bu ay içinde yeni numaramı yollarım sana yeni görevin hayırlı olsun bacım..
Zuzumm geldim datlum eve net bağlattım sonunda artık hep beraberiz kaydirigubbakcemile5
kızımm sen izne kışlık koymak içinmi gittinnkaydirigubbakcemile3
otur azcık totonun üstüneelülülülülülü
walla mecbur yapilacak.kisin heleki bebisler warsa cok buyuk kolaylik.cikar buzluktan yap hemencecik.hemde bol bol koymak gerek.ama insani cok yoruo yaf.heleki fasulyeleri yikamak.tek tek canima okudu zemuszemus
hosgeldin pembee.iyi etmissin
elalım bağlattık canım
öyleyse sana iyi tatiller canım iyi dinlenmeler
KIZLAR YA SİZİ ÇOK ÖZLEDİM NASIL ALIŞMIŞIM SİZE :asigim:
elalım bağlattık canım
elalım bağlattık canım
elalım bağlattık canım
hosgeldin pembee.iyi etmissin
kızımm sen izne kışlık koymak içinmi gittinnkaydirigubbakcemile3
otur azcık totonun üstüneelülülülülülü
walla mecbur yapilacak.kisin heleki bebisler warsa cok buyuk kolaylik.cikar buzluktan yap hemencecik.hemde bol bol koymak gerek.ama insani cok yoruo yaf.heleki fasulyeleri yikamak.tek tek canima okudu zemuszemus
buketçiğim en iyisini yapıyosun. benimde kafamda var hep ama ben maalesef hala çalışıyorum. eylül ü de bitirivem inşallah. 37 kadar çalışmak istiyorum çünkü. aralarda artık fırsat bulursam yapıcam. hatta ben dün bütüngün netten tarif araştırdım. hani kek i poğçayı kurabiyey falan derin dondurucuya koyuyolar ya. ben o tarz hazırlıklarda yapmak istiyorum fırsatım olursa. yaprak sarıp koymak istiyorum. var mu tarz hazırlıklar yapan başka arkadaş. bebiş gelince tek olucam çünkü ben bi de ablamız var okulu falan. inşallah bütün planladıklarımı yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?