2009 Ekim Anneleri

engidi ben de poğça filan yapiim die düşünüodum soora amaan boşwer dedim..ilk zamanalr gelenleri pratik bişiylerle atlatırım..soora da hamur yoğurmak 2 dklık iş,bebiş uyurken yaparım.hiç hamişş hamişş yormıcam kendimi

Yasmın ıyı cesaret wallaa ben 24 eylÜle kadar heran Çıkartabılırm gıbıme gelıyo...

:1shok: çok var kıss yasemin... nasıl dayancan

Yasmİn İyİ cesaret wallaa ben 24 eylÜle kadar heran Çıkartabİlİrm gİbİme gelİyo...

yasemin dayanabilcen mi anam o kadar .. yorma kendini bu sıcaklarda

yasemin hakkaten ya bi ay war daha

ne bilem yaww dayanırım gibime gliyor şimcilik çok ağırlaşırsam erken başlatırım iznimi zorun lu değil ya 37, haftaya kadar çalışmak o zamana kadar borçları toparlamamız lazım malum 4 ay çalışmıcam hatta 5 ayyy :1closedeyes: onun dayanmaya çalışcam kıslar sizde dua edin bana gerçi işim rahat otutruyom wc ihtiyacı harici pek kalkmıyom yerimden ama yorucu gene tabiiii inş. dayanırımda kafam rahat izne çıkarımmm:kedi:

zuzum poğaça değilde kurabiye yapabilirsin bende ayın 15 gibi bi kaç tepsi kurabiye yapmayı düşünüorumm çok iyi oluo birisi geldiğinde hemen elininn altında oluo...zaten normaldede eksik olmuoda bizim evde kurabiye...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…