2009 Ekim Anneleri

Oy oy oy marifetli bacıııı valla ben yaprak falan sarıp koymayı düşünüyorum açma truf falan yaparım hazır olur
Bebişle zor olur uğraşmak

buketçiğim en iyisini yapıyosun. benimde kafamda var hep ama ben maalesef hala çalışıyorum. eylül ü de bitiRCem inşallah. 37 kadar çalışmak istiyorum çünkü. aralarda artık fırsat bulursam yapıcam. hatta ben dün bütüngün netten tarif araştırdım. hani kek i poğçayı kurabiyey falan derin dondurucuya koyuyolar ya. ben o tarz hazırlıklarda yapmak istiyorum fırsatım olursa. yaprak sarıp koymak istiyorum. var mu tarz hazırlıklar yapan başka arkadaş. bebiş gelince tek olucam çünkü ben bi de ablamız var okulu falan. inşallah bütün planladıklarımı yapabilirim...[/QUOTE]

HİÇKİMSENİN YOK MU BÖYLE HAZIRLIĞI KIZLAR. BEN Mİ TELAŞ YAPTIM ACABA...
BU ARADA BENDE 30 EYLÜL E KADAR ÇALIŞICAMsenağlamasenağlama

aybik azım boş durmuyoki benim...
yarım saat öncee 1 domtes, hıyar, bide çarli biber yedim 1 dilim çavdar ekmeğiyle...
şincikte sütle muz yiyom (

kızlar yollayın numerolarınızııı.. yollamak isteyenler haydin kaydediyom. ben de yollıyım size hazır bu kadar kalabalıkkene yollayın

HİÇKİMSENİN YOK MU BÖYLE HAZIRLIĞI KIZLAR. BEN Mİ TELAŞ YAPTIM ACABA...
BU ARADA BENDE 30 EYLÜL E KADAR ÇALIŞICAMsenağlamasenağlama[/QUOTE]

kuşum sarma falan koyabülüüsün de hamur falan bence gereksiz. hamur yoormakta ne var 5 dk lık iş.. derin dondurucudan cıkınca lezsetli oluyomu o hamır işleri hiç denemedim bilmiyomki.. telaş etme kuşum halledilir o işler. o kadar fırsatımız olur merak etme.. kocişin bebişi oyalarkene yapıverirsin 5 dk da.

bende arka tarafa geçip tıkanıyom öğlende de lokantaya gidiyommm çok komik oluyor adamların arasında bi bayan ben hemde koca göbikli bi bi bayan :kedi:

kaydirigubbakcemile5

Oy oy oy marifetli bacıııı valla ben yaprak falan sarıp koymayı düşünüyorum açma truf falan yaparım hazır olur
Bebişle zor olur uğraşmak

:icecream: taam ben yapıp sana yollarım naniknanik

öf biz dışardan geldik
hem millet özenir hemde ne bilem ayıplarlar diye utandım yiyemedim
şimdi annemi soktum mutfaa ama ölcem bekleme esnasında

ben de onu düşünüyorum yemek değil de su olayı..ama napim göbüküm kocaman anlayış gösterirler heralde..hani çaktırmadan bisküwi bilmemne atıştırılır da kenarda köşede,suyu kafaya dayadınmı bu sıcakta canı çeker milletin

slm kızlar nasılsınız ??? ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun inş.
aranızda oruç tutan varmı arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı dr tutamazsın bebeğin en çok kilo alacağı zaman dedi 5 aylık gebelikten sonra tavsiye etmiyoruz sende sekize girdin dedi çok kararsız kaldım siz ne yapacaksınız???((((

:icecream: taam ben yapıp sana yollarım naniknanik

İyi olur makbule geçer daha bebiş yokken birşey yapamıyorum herhalde hiç birşey yapamam örnek bugün iftara kayınvalideme gidiyoruz iftara kaydirigubbakcemile3 işten çıktım evdeyim hala kurtulamdı kadın benden utanmasam öğle yemeğinede ona gideceğim .zemuszemus

selam kızlar bengeldim doktordaydık bugün herşeyimiz normal kızım tam 2200gr olmuş boyuda 46cm olmuş bir hafta önden gidiyomuş kuşum yine 2hafta sonra egerki sorun olursa sezercik olcam ama ki olmazsa 5hafta sonra bebegimi alcak doktorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…