- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
acıkanlar el kaldırsııııııın
engidi ben de poğça filan yapiim die düşünüodum soora amaan boşwer dedim..ilk zamanalr gelenleri pratik bişiylerle atlatırım..soora da hamur yoğurmak 2 dklık iş,bebiş uyurken yaparım.hiç hamişş hamişş yormıcam kendimi
acıkanlar el kaldırsııııııın
yasemin 24 eylülmü CADIARZU nan doğuma ne kalıyor zatii ..nasıl dayanacaksın o kadar zaman
sabahtan beri bişiler tıkıştırıyoorum açıkçası :kedi:
buketçiğim en iyisini yapıyosun. benimde kafamda var hep ama ben maalesef hala çalışıyorum. eylül ü de bitiRCem inşallah. 37 kadar çalışmak istiyorum çünkü. aralarda artık fırsat bulursam yapıcam. hatta ben dün bütüngün netten tarif araştırdım. hani kek i poğçayı kurabiyey falan derin dondurucuya koyuyolar ya. ben o tarz hazırlıklarda yapmak istiyorum fırsatım olursa. yaprak sarıp koymak istiyorum. var mu tarz hazırlıklar yapan başka arkadaş. bebiş gelince tek olucam çünkü ben bi de ablamız var okulu falan. inşallah bütün planladıklarımı yapabilirim...
kaydirigubbakcemile5zuzum poğaça değilde kurabiye yapabilirsin bende ayın 15 gibi bi kaç tepsi kurabiye yapmayı düşünüorumm çok iyi oluo birisi geldiğinde hemen elininn altında oluo...zaten normaldede eksik olmuoda bizim evde kurabiye...yerimseniben
Oy oy oy marifetli bacıııı valla ben yaprak falan sarıp koymayı düşünüyorum açma truf falan yaparım hazır olur
Bebişle zor olur uğraşmak
öf biz dışardan geldik
hem millet özenir hemde ne bilem ayıplarlar diye utandım yiyemedim
şimdi annemi soktum mutfaa ama ölcem bekleme esnasında
:icecream: taam ben yapıp sana yollarım naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?