eski resimlerdir mankenlik hal mi kaldı koca göbikle dolaşıyoruz ortalıktakaydirigubbakcemile3
eski resimlerdir mankenlik hal mi kaldı koca göbikle dolaşıyoruz ortalıktakaydirigubbakcemile3
nasıl moral oldu anlatamam ciddi ciddi psikolojimi etkilio bu durum
çok kısa sürede evlendim mezun olur olmaz bebekte hemen oldu
daha evliliği üstüme giydiremeden bebek oldu:)
şikayetçi değilim ama insanı etkiliyor..
sizlerden böle şeyler duyunca egom okşandı ne ayıp bana:kedi:
günaydınnnnnnnnnnnnn.............
herkese iyi haftasonlarııııııııııyerimseniben
gezmeci zuzummm iii tatilleryerimseniben
herkese günaydın fıstık anneler iyi hafta sonları dilerim gerçi bu hafta sonu temizlik yapcemmm ben ama napalımm yormucam çok kendimi bugünde beşiğimizi almaya gidiyozzz opuyorumnanaktan
günaydın yasemincim a.s. çok yormamaya çalış kendini... hayırlı olsun beşiğinizde şimdiden canım opuyorumnanaktan
sağolasın canım alalımda hazırlıklara başlayalım artık demi amaopuyorumnanaktan
ANG€L;8622609 .!.:günaydın tonton annişlerzemuszemus
yasemincim şimdiden hayırlı olsun bebişinin yatağı
kızlar bişey sorucam daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.doğumdan sonra bebişlere nar suyu vercekmisiniz.geçen yeni doğum yapan bi anne yazmış bebeğinin hiç gazı olmamış daha emerken gazını çıkartıyo dio.acaba bizdemi versek?
evet cnm biz oda yapmıcaz şimdilik sadece büyüyen beşiğini alcaz daha sonrada dolabını şifonyerini falan alırız malum masrafta baya yaptık onun için zorlanmak istemiyorummkaydirigubbakcemile5tabii canım meleklerimiz zamanında gelsinler yeterki... bizim bir tek dolabımız kaldı onu da yaptırıyorm nasipse eylül ortası gelecek opuyorumnanaktan herşeyini yıkadım ütüledim kuzumun,küçük bir dolabımız vardı odasında oraya koydum şimdilik :asigim:
ANG€L;8622609 .!.:günaydın tonton annişlerzemuszemus
yasemincim şimdiden hayırlı olsun bebişinin yatağı
kızlar bişey sorucam daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.doğumdan sonra bebişlere nar suyu vercekmisiniz.geçen yeni doğum yapan bi anne yazmış bebeğinin hiç gazı olmamış daha emerken gazını çıkartıyo dio.acaba bizdemi versek?
ANG€L;8622653 .!.:cnm 3-4 damla veriliyomuş.emiyo gene anneyi.gaz sorunu olmuyomuş.burda kaç kişide okudum yazmış anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?