2009 Ekim Anneleri

eski resimlerdir mankenlik hal mi kaldı koca göbikle dolaşıyoruz ortalıktakaydirigubbakcemile3

koca göbikli halinide gördüm ben canım...Fizik aynı fizik hiçbişi yok önünde göbüşte futbol topu gibi sadece.Oda doğumda bebişin çıkınca normale döncek bişi.Yani kilo falan görmedim canım ben sende...

eski resimlerdir mankenlik hal mi kaldı koca göbikle dolaşıyoruz ortalıktakaydirigubbakcemile3

olsun sen oylede cok tatlı olmuşsundur eminim Şeniz

Ben kactım kızlar hiçççççççç uykum yok denicem uyumayı iyi geceler Allah a emanet olun optkkopuyorumnanaktan

nasıl moral oldu anlatamam ciddi ciddi psikolojimi etkilio bu durum
çok kısa sürede evlendim mezun olur olmaz bebekte hemen oldu
daha evliliği üstüme giydiremeden bebek oldu:)
şikayetçi değilim ama insanı etkiliyor..
sizlerden böle şeyler duyunca egom okşandı ne ayıp bana:kedi:

Dilediğin kadar şımart canım bence kendini çünkü fiziğinle görünüşünle bedenin bunu hak ediyor kesinlikle buna inanabilirsin..
Bu arada herkese iyi geceler oruç tutmuyorum ama kocişie sahur hazırlıyorum.yatıyım yoksa kalakmıycam.

günaydınnnnnnnnnnnnn.............
herkese iyi haftasonlarııııııııııyerimseniben
gezmeci zuzummm iii tatilleryerimseniben

herkese günaydın fıstık anneler iyi hafta sonları dilerim gerçi bu hafta sonu temizlik yapcemmm ben ama napalımm yormucam çok kendimi bugünde beşiğimizi almaya gidiyozzz opuyorumnanaktan

herkese günaydın fıstık anneler iyi hafta sonları dilerim gerçi bu hafta sonu temizlik yapcemmm ben ama napalımm yormucam çok kendimi bugünde beşiğimizi almaya gidiyozzz opuyorumnanaktan

günaydın yasemincim a.s. çok yormamaya çalış kendini... hayırlı olsun beşiğinizde şimdiden canım opuyorumnanaktan

sağolasın canım alalımda hazırlıklara başlayalım artık demi amaopuyorumnanaktan

tabii canım meleklerimiz zamanında gelsinler yeterki... bizim bir tek dolabımız kaldı onu da yaptırıyorm nasipse eylül ortası gelecek opuyorumnanaktan herşeyini yıkadım ütüledim kuzumun,küçük bir dolabımız vardı odasında oraya koydum şimdilik :asigim:

günaydın tonton annişlerzemuszemus
yasemincim şimdiden hayırlı olsun bebişinin yatağı
kızlar bişey sorucam daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.doğumdan sonra bebişlere nar suyu vercekmisiniz.geçen yeni doğum yapan bi anne yazmış bebeğinin hiç gazı olmamış daha emerken gazını çıkartıyo dio.acaba bizdemi versek?

günaydın canım a.s.
kıss nar suyunu verince ya bizi emmeyi bırakırsa :1shok: ben veremem herhalde başka bişey...

evet cnm biz oda yapmıcaz şimdilik sadece büyüyen beşiğini alcaz daha sonrada dolabını şifonyerini falan alırız malum masrafta baya yaptık onun için zorlanmak istemiyorummkaydirigubbakcemile5

sağol tatlım kısmetse bu akşam gidip alcaz bakalımm nar suyunu hiç duymadım gerçekten araştırmak lazım tabiii CADIARZU

blueflower , ANG€L, ELALI+, yasemin1984 günaydın kıslarrrr...
yasemincim beşiğiniz hayırlı olsun canım iyi günlerde huzurlu şekilde uyusun bebişin....
angel cım ben vermeyi düşünmüyorum...çünkü bana mantıklı gelmio ....hem bebişin midesine zarar verirse ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…