- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
blueflower , ANG€L, ELALI+, yasemin1984 günaydın kıslarrrr...
yasemincim beşiğiniz hayırlı olsun canım iyi günlerde huzurlu şekilde uyusun bebişin....
angel cım ben vermeyi düşünmüyorum...çünkü bana mantıklı gelmio ....hem bebişin midesine zarar verirse ....
blueflower , ANG€L, ELALI+, yasemin1984 günaydın kıslarrrr...
yasemincim beşiğiniz hayırlı olsun canım iyi günlerde huzurlu şekilde uyusun bebişin....
angel cım ben vermeyi düşünmüyorum...çünkü bana mantıklı gelmio ....hem bebişin midesine zarar verirse ....
günaydın canım sağoalsın bende haftaya eşyalarını falan ütülemeye başlıcam bakalım ben deterjanı bide yumuşatıcı ne kullandınız kaç derece kaç dk lık programa attınız anlatın bakimm bana cahil kalmıyımmm :kedi:
günaydın lalcim a.s.
:1shok: evet ya zarar verirse, Allah korusun çok kötü gaz sorunu olursa eminim doktor bişey önerir o zaman bakarız değil mi?
canımmm gerçekliği olsa dr.lar uyarmazmı doğumdan önce bebişinizin gaz sorunu olmaması için bunu yapın diye dr. sorsak kesin kızar....bebeğe ilk önce anne sütü diyorlar çünkü....
birde ben kızımda hç gaz sorunu yaşamadımmm...ve hiçbirşeyde kullanmamıştımmmyerimseniben
ama bu bebişimde olabilir ... dr. onun için bişey önerir öle bi sorun olarsadayerimseniben
yasemincim ben hacışakirin sabun tozunu almıştımmm...onunla yıkadım yumoşunda yumuşatıcısını kullandım..ama roxy nin sabun tozunu kullanıp memnun kalan arkadaşlar var...geçen markette gördüm ilgimi çektiii...roxy ninki bitkiselmiş hem...bir pakette ondan aldım ilerki zamanda kullanmak için yerimseniben
Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Sabah 7,30da kızım uyandırdı anne kalk acıktım diye, kavaltımı ettim birazdan tekrar yatarım sanırımzemuszemus
Zuzum iyi yolculuklar bitanemopuyorumnanaktan
Yasemincim şimdiden hayırlı olsun beşiniz, foto bekliyozopuyorumnanaktan
lalimm ajkımmopuyorumnanaktan
angelcim o nar suyunu bende duydum ama vermem gibime geliyo, bide onun telaşesiyle uraşamam sanırımkaydirigubbakcemile3
yasmin ben 30da yıkadım kızımın kıyafetlerini. Roxy deterjan ve dalin yumuşatıcı kullandımzemuszemus
günaydın elalım a.s.
roxy deterjanı burdaki marketlerde bulamadım ben ya dalin in yumuşatıcısına carfora bakayım bari belkim orda vardır elam 30 derecede kaç dakikalığa attın çamaşırları yarım saatliğemiCADIARZU
uykucu elam maşallahhhopuyorumnanaktan
bende 30 derecede yıkadım bebişimin çamaşırlarınıııı:asigim:
yasemin canım ben kısa programda yıkadımm...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?