ya hem gun uzunnn hemde sıcaklar felakett
bende oda yapmadım.Yatak odasına beşik aldık,oturma odasınada park yatak.Eşyaları içinde Bebek şifonyeri 3 çekmeceli kapaklı TR340K
burdaki şifonyerin ölçülerini biraz büyütüp marangoza sipariş verdim.Üst dolabına askı yaptırcam.(turuncu olacak ama benimki)
bugun dusundum tutabilirmiyim ama kac kere atıstırdım kac bardak su içtiminanılmaz çabuk acıkıyorum sanki yarım saat önce tıkabasa yememişcesine hemde
guzelmiş cnm gule gule kullan
ne kadara yaptırıyorsun
canım marangoz tanıdık bizim binanın kapı dolap işlerini de yapmıştı.Eşimden foto. makin. almıştı.Onun yerine yapıcak para vermediğimiz için sormadım da.Resimdeki sunta sanırsam ben mdf yaptırıyorum.Bide ayakta yapıcak altını silebiliyim diye.
i geceler bi kayıp daha :)
süprüs mucizem inş gönlündeki gibi olur tatlım
saol canım bu arada bugün ne giyidn bölümünde fotolarını gördüm.Çok şeker ve manken gibisin maşallah canım
yaptırdıgın model daha kullanıslı oyleyse cnm hem maragozda yaptırmak daha karlıya geliyr sanırım hemde mdf
bende sanırım duzgun bir marangozcudan yaptıracam
iyi geceler blueflower
bende bakıyorm oraya :))))
Masallah aybike gercekten Manken gibisin
marangoz daha karlı bencede ayrıca dilediğin özelliği ekliyip kaldırabiliyon.Mesela ben çekmecelerin derinliğini biraz fazla verdim.Üst dolaba profil askı ekledim ki elbislerini asabiliyim diye.İlerde askıyı çıkarıp raf şekline döndürebilirim.ebadını ve uzunluğunu biraz daha arttırdım..
dimi ama bende psikolog diyince gözümde nası canlandırdıysam artık.Böle çıtı pıtı şirine birini görünce şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?