amin canim benim insallah dualarimiz kabul olur , hayat bir sinavsa herbirimiz belli sinavlardan gecmek zorundayiz , once saglik versin rabbim sonra bizleri dogru yola iletsin bas edemeyecegimiz dert vermesin:Saruboceq:
meraba kızlar ya bisi sorucam benim akıntım cok fazlalastı cuma gunu kontrolum vardı bisi yoktu cumartesi gunu basladı seffaf ama arsında sarı renkte pıhtılar var off varmı baska olan yarın arıcam dr.umuzu
herkese slm kısslar nasılsınuız bugün bakalım???
biz iyiyiz teyzesi yaklarımız şişiyo biraz onun dışında no problemkaydirigubbakcemile2
ben çıkıyorum kızlar keremi uyutucam dua edin unutmayın beni sakım öptük..
mehaba canım benimde akıntım senin anlattığın gibi ama ben normal olduğunu düşünüyorum. bu konuda başka bilgisi olan varsa yazsın kızlar
ben çıkıyorum kızlar keremi uyutucam dua edin unutmayın beni sakım öptük..
meraba kızlar ya bisi sorucam benim akıntım cok fazlalastı cuma gunu kontrolum vardı bisi yoktu cumartesi gunu basladı seffaf ama arsında sarı renkte pıhtılar var off varmı baska olan yarın arıcam dr.umuzu
herkese slm kısslar nasılsınuız bugün bakalım???
a,selam seldusum hosgeldin ben iyiyim sanirim :)) bilmiyorum daha dogrusu nasil odlgumuda hem sicak hem basinc var sen nasilsin ?
ŞenizŞenizben de iyi sayılırım canım yaa cok fazla daralıyorum sanki bazen bi daha nefes alamıcakmısım gibi geliyor..saglık ocagına gittim gecenlerde tansiyonum düşük cıktı..nabzım da düşüyormus..dikkat et dediler..diğer türlü iyiyim..safak sayıyorum su günler hayırlısıyla bi gecseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?