2009 Ekim Anneleri

meraba kızlar ya bisi sorucam benim akıntım cok fazlalastı cuma gunu kontrolum vardı bisi yoktu cumartesi gunu basladı seffaf ama arsında sarı renkte pıhtılar var off varmı baska olan yarın arıcam dr.umuzu

amin canim benim insallah dualarimiz kabul olur , hayat bir sinavsa herbirimiz belli sinavlardan gecmek zorundayiz , once saglik versin rabbim sonra bizleri dogru yola iletsin bas edemeyecegimiz dert vermesin:Saruboceq:

aminnnnn. unutmayın her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır. rabbim kullarını mahsun etmez sadece biraz sabır lazım imtihanlara karşı......

meraba kızlar ya bisi sorucam benim akıntım cok fazlalastı cuma gunu kontrolum vardı bisi yoktu cumartesi gunu basladı seffaf ama arsında sarı renkte pıhtılar var off varmı baska olan yarın arıcam dr.umuzu

mehaba canım benimde akıntım senin anlattığın gibi ama ben normal olduğunu düşünüyorum. bu konuda başka bilgisi olan varsa yazsın kızlar

biz iyiyiz teyzesi yaklarımız şişiyo biraz onun dışında no problemkaydirigubbakcemile2

ayaklarını cok asagıda bırakma sarkıtma canım...diğer türlü iyi olmanıza sevindim..benim de midem kötü üşüttüm m ne???
ben çıkıyorum kızlar keremi uyutucam dua edin unutmayın beni sakım öptük..

dualarım hep seninle canım :1hug:

benim de 2 ay öncesine kadar cok fena vardı akıntım..hatta doktor erken dogum sebebi oabilir falan dedi cok orkmustum..ben fitil kullandım gecmedi tekarar baska bi fitil kullandım şimdi azaldı

10 gun once falan bende de olmustu doktora gittim , acaba enfeksiyon falan mi diye cunku enfeksiyondan korkuyordum , doktor bakti tahlil yaptirdim sukur enfeksiyon degilmis ara akintilar olabilir dedi , kokusuzssa bence pek korkma ama koku hissediyorsan bence hemen bir tahlil yaptir soyle doktoruna canim

a,selam seldusum hosgeldin ben iyiyim sanirim :)) bilmiyorum daha dogrusu nasil odlgumuda hem sicak hem basinc var sen nasilsin ?

ŞenizŞenizben de iyi sayılırım canım yaa cok fazla daralıyorum sanki bazen bi daha nefes alamıcakmısım gibi geliyor..saglık ocagına gittim gecenlerde tansiyonum düşük cıktı..nabzım da düşüyormus..dikkat et dediler..diğer türlü iyiyim..safak sayıyorum su günler hayırlısıyla bi gecseydi...

Şenizopuyorumnanaktangecmis olsun seldusum , benimde genelde tansiyonum dusuk , biraz tuzlu ye diyor doktorum bu defada ayaklarim falan iyice sisiyor sanki , o zamanda tuzu azalt diyor herkes insan ne yapacagini sasiriyor , vitamin haricinde ben 3 gundur demir ilacinada basladim doktorum verdi insan bir nebze olsun halsizligini atiyor gibime geliyor sen kullaniyormusun demir ilaci ?
safak konusu offfffffff offffffffff daha 50 gun var bende sayiyorum bir yandan sukrediyorum bugune kadar geldik biran once eylulun ortasina bari gelsek diye

kizlar artik miniklerimiz gunluk 30 gr falan alacaklar , bol bol kalsiyum tuketmeye bakin bugunlerde cunku inanilmaz derecede miniklerimizin ihtiyaci varmis , ben sabah aksam sut iciyorum birer bardak oglen 1 bardak ayran , peynir pek yiyemiyorum nedense canim istemiyor

ilkayım ben 2 aydır içiyorum demir ilacı ama benim ki hap deil böle şişenin içinde kan gibi bişey ıyyyggg iğrenç bi tadı var..
süt hiiiç içemiyorum sabah biraz peynir aksam yemeğinde de bi bardak ayran (((((

selam kızlar,
evet kalsiyuma dikkat etmek lazım doktorum bana da bu gidişte öyle dedi. bol bol süt peynir dedi. bebişin çok ihtiyacı varmış. yoksa senin depolarını sömürür dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…