2009 Ekim Anneleri

keremim çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun.Umarım Rabbim size bi kapı açıcaktır.Üzülme canım mazallah üzüntüden erken falan doğurursun..

zaten çok rahat geçen hamıleliğim geçtğimz hafta itibarıyle berbat bi hal aldı sankı yarın doğurcakmış gibi şikayetlerim var..

ah canim ya üzüldüm , oyle deme ALLAH büyüktür , rehin falan kalma ihtimalin olmaz insallah dert veren dermani ni da verirmis bugune sukretmek lazim kafana takma diyecemde davulun sesi uzaktan hos gelir derler insan ister istemez etkilenir sen yinede dua et senin icin dua edecem ALLAHim yar ve yardimciniz olsun yavrularinin yuzune baksin bu mubarek gunlerde hayirlisi ne ise o olsun canim.

merhaba tontişlerimopuyorumnanaktan

hosgeldin tatlim nasilsin

Rabbım yardmcınız olsun bızım kendı borcumuz malesef ve hiç bıyerden bulunamıyor 3 mılyar getrın icra kalkıcak dedıı ama onu bıle bulamıyoruz...

canım allah buyktur üzülme bı kapı açilir ınşallah benımk çok vahım adamın trılyon borcu var ve ev satılırse ben bu halımle ev taşiyip 3 çocukla kiraya çıkmak zorundayım.allahım hepımızın gonluna gore versın halolur inşallah kendınıde bebişinide üzme.

canim benim Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah , zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun insan olan herkesin herdaim karsilasacagi durumlardr bunlar , ALLAH ims aglik versin zamanla hersey duzelir insallah:Saruboceq:

ilkaycım iyyiz elh sizler nasılsınız isviçrede havalar nasıl?
geçen hafta en sıcak yazını yaşamış babam kavruluyodu

evet tatlim gecen hafta cok cok cok sicakti insan evin icinde durdugu yerde terlyiordu gunde 3-4 defa dus aldim resmen boguluyordum, bugun yine sicak yarin belli olmaz buranin havasi gerci yagmur gelebilir insallah , bende kendimi heran doguracak gibi hissediyorum artik iyice basinc var asagi dogru batiyor cikit cikacak gibi onun disinda pek bir sorun yok simdilik

canim benim Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah , zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun insan olan herkesin herdaim karsilasacagi durumlardr bunlar , ALLAH ims aglik versin zamanla hersey duzelir insallah:Saruboceq:

sağol canım benım moral oluyosunuz başa gelen çekılır tatlım allahım yardım etsın.

3 milyar bulunmuycak bi para değil tatlım aillerinizden falan isteniz

malesef bulunmuyor çalmadık kapı bırakmadı eşim benim tarafım yardım etmek istemıyor sebebi eşimi sevmemeleri istenmeyen bı evlılık olması onun tarafı zaten pislikler hiç bişeye yardımcı olmuyorlar... bilmiyorum ne olcak..
keremim sıkıntın yandır bebişe biraz sakin ol lütfen kuşum demesi kolay biliorum ama bunu yapmak zorundasın ..

pembik hoşgeldin yavru

sakin olamıyorum aybıkım her an kapı çalıcak ve gelicek memurlar diye tirtir titriyorum elimde değil...annemde diyıor bari laptobunu plazmayı küçük şeyleri koy komşuya sen yokken açar girerler diyo..

Allah buyuk rabbım bu sıkıntıdanda kurtarır bizi inşşşş bebeğime hiç haketmediği şeyleri yaşatıyoruzzz...senın kı daha vahim rabbım yardımcın olsun rabbım derdıne göre dermn verıyo bız 2-3 mılyar bulamsasken siz trılyondan bahsedıyosunz çok zor ço..

ya Rabbi ramazan hürmetine hepimizin maddi manevi bütün sıkıntılarını gider. senin gücün herşeye yeter (amin):Saruboceq:

ya Rabbi ramazan hürmetine hepimizin maddi manevi bütün sıkıntılarını gider. senin gücün herşeye yeter (amin):Saruboceq:

amin canim benim insallah dualarimiz kabul olur , hayat bir sinavsa herbirimiz belli sinavlardan gecmek zorundayiz , once saglik versin rabbim sonra bizleri dogru yola iletsin bas edemeyecegimiz dert vermesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…