keremim çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun.Umarım Rabbim size bi kapı açıcaktır.Üzülme canım mazallah üzüntüden erken falan doğurursun..
Zaten hep dua ediyorum ama eşimde dedi eşyaları bıyere taşıyalım sanırım hiç biyerden bişey bulamayacak çok stersli hafta beklıyor beni...bu kadar eşya nereye taşınacak bilmem..inşş rahatlarız..
dur daha gelmesın mınıkler hiç hazır değilim ben hem psıkolojık olarak hemde maddi açıdan hastanede rahın kalırım valla :1no2:
inşş sende eylulun ortalarına gelırsın cnmm..
merhaba tontişlerimopuyorumnanaktan
Rabbım yardmcınız olsun bızım kendı borcumuz malesef ve hiç bıyerden bulunamıyor 3 mılyar getrın icra kalkıcak dedıı ama onu bıle bulamıyoruz...
selam fıstıklar nasılsınız .
Rabbım yardmcınız olsun bızım kendı borcumuz malesef ve hiç bıyerden bulunamıyor 3 mılyar getrın icra kalkıcak dedıı ama onu bıle bulamıyoruz...
canım allah buyktur üzülme bı kapı açilir ınşallah benımk çok vahım adamın trılyon borcu var ve ev satılırse ben bu halımle ev taşiyip 3 çocukla kiraya çıkmak zorundayım.allahım hepımızın gonluna gore versın halolur inşallah kendınıde bebişinide üzme.
pembik hoşgeldin yavru
a,selam canim sahsim adina iyiyim diyelim simdilik sen nasilsin pembem
ilkaycım iyyiz elh sizler nasılsınız isviçrede havalar nasıl?
geçen hafta en sıcak yazını yaşamış babam kavruluyodu
canim benim Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah , zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun insan olan herkesin herdaim karsilasacagi durumlardr bunlar , ALLAH ims aglik versin zamanla hersey duzelir insallah:Saruboceq:
ah canim ya üzüldüm , oyle deme ALLAH büyüktür , rehin falan kalma ihtimalin olmaz insallah dert veren dermani ni da verirmis bugune sukretmek lazim kafana takma diyecemde davulun sesi uzaktan hos gelir derler insan ister istemez etkilenir sen yinede dua et senin icin dua edecem ALLAHim yar ve yardimciniz olsun yavrularinin yuzune baksin bu mubarek gunlerde hayirlisi ne ise o olsun canim.
inş cnm herşey düzelir takmadan olmuyorr ruyalarımdaa ...sırf bu yuzden devlet has. doğum yapmak zorundayım ben çok nazlıyım oralarda benı mahfederler bılmıyorum keşke meleğim içimde kalsa hep...
hosgeldin tatlim nasilsin
3 milyar bulunmuycak bi para değil tatlım aillerinizden falan isteniz
keremim sıkıntın yandır bebişe biraz sakin ol lütfen kuşum demesi kolay biliorum ama bunu yapmak zorundasın ..
pembik hoşgeldin yavru
canım allah buyktur üzülme bı kapı açilir ınşallah benımk çok vahım adamın trılyon borcu var ve ev satılırse ben bu halımle ev taşiyip 3 çocukla kiraya çıkmak zorundayım.allahım hepımızın gonluna gore versın halolur inşallah kendınıde bebişinide üzme.
ya Rabbi ramazan hürmetine hepimizin maddi manevi bütün sıkıntılarını gider. senin gücün herşeye yeter (amin):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?