2009 Ekim Anneleri

teyzeLeri benim oglan acaip kuduruk kesinlikle yerinde durmuyo duramiyo hadi tepmelerini birak birden mideme yukari dogru sanki toplaniyo sonra bi rden dagiliyo gibi hadi onuda birak ayagi kesin kaburgama var gücüyle basiyo ya sen daha bebeksin ufaciksin uyuman lazim ne karnimda fink atiyon hele su hickirmasi yokmu aman aman yerim ben onun hickiriklariniiiii yawrum benim canimin cani :)

mehaba canım benimde akıntım senin anlattığın gibi ama ben normal olduğunu düşünüyorum. bu konuda başka bilgisi olan varsa yazsın kızlar

gebelikte vajinal salgının artması normal olarak kabul ediliyor arkadaşlar. eğer kokusuz ve şeffaf ise korkulacak bir şey yok. yalnızca hijyene dikkat edin çünkü sıcak havada nemli bölgede bakteri üremesi kolaylaşıyor. bunun dışında doktorunuzu rutin olarak tahlillerinizi yaptırıyorsa korkacak hiç bir şey yok. akıntıda koku ya da sarıdan yeşile dönük bir renk var ise iltihap ihtimali vardır. doktorunuza danışmakta fayda var :)

akıntının içinde sarı parçalar vajinadan daha önce atılmamış ve içeride pıhtılaşmış/kurumuş akıntı olabilir. benim gebelik başından beri sürekli bol miktarda akıntım var. günde 5-6 günlük ped değiştiriyorum. erken doğum riskim hiç bir şekilde görünmüyor. bunu yazdıktan sonra doğuruyormuşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah kızlar..kimse yok biliyorum ama içim sıkıldı yazmak istedim...doğum yaklaştıkça korkuyorummafoldumbendoğumdan değil...sonrasından...ilk evladımı kaybettim..bu yavrumu da kaybedersem naparım,nasıl dayanır, nasıl yaşarım bilmiyorumsenağlamaRabbim emanetini bağışla..tüm arkadaşlarımla beraber:Saruboceq:kimseleri evlatlarıyla sınama Allahım...

maşşş maşşş ne gusel işte benim nminiğimin ağzı var dili yok misali hiç kudurmuyo...

evet canım benim akıntımda kokusuz ve şeffaf o yüzden normal kabul ediyorum ne kadar çok olsada ben temizliğime dikkat ediyorum enfeksiyondan yada mantardan korkuyorum çünkü. sık sık çamaşır değiştirip daima kuru kalmasını sağlıyorum:kedi:

selam herkese... keremimim bol sıvı tüket.. bend ebu hafta gdıecegım bakalım nasıl benımkdıe göğsümün altında resmen toplanıyo..
ZEZE: ınsalalh kucagına lacaksın bebişini.korkularını bırakmaya calsı tatlım haklsıın ama bebekde etkılenır

selam kızlar..
biz geldik çok şükür mobilyamızı aldık haftaya çarşamba gelicek..büyük bir yüktü o yüküde attık üstümüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…