2009 Ekim Anneleri

:roflol:
bekletip iltihap kapmasından iyidir :)) iyi yapmıssınız bebiş sıkısmasın

sırnaşık şey yapsaydın annesi :)))))
cocuk ne bilsinn yardım etmeye calsıo canım benim

oyyyyy annesi yer onu babası onun kadar olamıyoo valla opuyorumnanaktan anne senin karnın kocaman çok iş yapıyon evi ben süpüreyim diyo daha 5 yaşında bunu düşünüyo aşkitom benim yaaaaaaa :asigimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız taha da çok akıllı bek anneciğine yardımcı oluyo canım benim yaaa...
kız neden yapamazsın kocanın yanında.. daha neler yapyozz onu mu yapamıycaz... aaa sende vallaaa...

kız taha da çok akıllı bek anneciğine yardımcı oluyo canım benim yaaa...
kız neden yapamazsın kocanın yanında.. daha neler yapyozz onu mu yapamıycaz... aaa sende vallaaa...

:kedi::kedi:
altı senelik evliyim daha yeni yeni o evdeyken wc ye girmeye başladım anormallik bende galiba

canım benim yaa Allah uzun omur versin saglıklı inş.
sen alıstır annesi onu hoduk olmasın :))) ilerinin kibar erkeki olsun inş.
kardesi gelicegini biliyor degilmi

yok bea çok uzun süre kalıyom ama bugun mesala sabah 8 den beri gtmmiştim 10 a yaklaıodu sıkıştım girdim bi benzınlığa yaptım

biliyo ve çok istiyo zaten o istiyo diye şeyettik:kedi: dün ona iki pantolon bi kazak aldık bütün gün surat satı kardeşime bişey almadın diye sonra onada mecburen bi şort bide nevresim aldık toka falan bakıyo bebek için acayip bi cocukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy yerim ben onu yaa masallah cok sevindm boyle kardesine duskun olur inş. ne guzel toka felan bakıyor Burcu ne tahanın :))))

aa sende taham insan kocasından utanır mı. benimde wc fobim vardır başkalarının yanında ama kocamdan sakınmam valla. sabah o traş olurken yanında ben bütün işimi görürüm ohhh...

kız alıştırsın da sonrada kaynanalığı tutar tahamın. oğluş geline hizmet edecek taham da çıldırıcak elin kızı oğlumu çalıştırıyo diyedelikafadulden

bende kocamdan sakınmam hatta bırtt bıle yapıom utanıom ama bu halimle ben gıdıp dışarda bırtlayammm :)))))

oh ohh iyi yapıyon valla. ben eskiden onu yapamızdım ama hamilelikte aıştım. koyveriyom gidiyoo. o da ohh yarasın diyo:) ayy ne olcak onlar bizim yanımızda yapıyolar da biz mi yapamıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…