yahu bende gitmiştim 1 2 kere s.ocağına niye beni kimse aramıyooo
canım deterjan gözüne ne kadqr deterjan koydun kaç derecede yıkadın kısa mı uzun programam mı attın renkleirnde solma falan oldu mu ben renklileri ve beyazları ayrı atıcam bakalım:lepi:
,senin kocişle benimkini tanıştıralım kaydirigubbakcemile3 belkim biraz ders felan verir benimkine ayok benimki benden bekliyo yanında duran suyu bile kalkıp ben veriyorum dün dışardaydık iftarda görümcemde eve geldik çok yorulmuşum şu ayaklarımı bi ovsana diyoo sanki ben onla gezmedim sanki ben yorulmadım hayret bişey ya :mymeka: gitiim yattım
bi de kocalardan bahsetmissiniz benimki de hoduk hala benden hizmet bekliyo kızmasam herseyi bana yaptıracak gıcık bi de bugun yasadıgımız olayda korkttum agladım vay efendim cok abartıyomusum onu korkutuyomusumlmaz: beyfendi uzulmesin diye sakin olmam gerek sanoırım bosucam ben bu adamı olmadı lohusalıkta bosarım artık lülülülülülü
hehehe çok güldüm :roflol::roflol:en iyisi yardım etmeyen kocişleri boşayıp kk sığınma evi açalım:enbuyukkk::enbuyukkk:
hay allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslarr prob. izmir erkeklerinde harhalde iremin kocişide yapıyomuş gizemde izmirde bizimkileride gönderip azcık izmir havasımı aldırsak ne???
kıslarr prob. izmir erkeklerinde harhalde iremin kocişide yapıyomuş gizemde izmirde bizimkileride gönderip azcık izmir havasımı aldırsak ne???
hahaha çok iyi fikir taham. hani şu mijde ar ın mıdy film vardı erkekleri köye almıyolardı. boykot yapıyodu kadınlar...
güle güle kendine iyi bak tatlımopuyorumnanaktankizlar ben cikiyorum hepinizi optum gorusmek uzere byyy
cok gelmiş olsn canım cok dikkat et dinlen yorma kendiniimeraba kızlar bugun stresli bi gun yasadım dun akıntım var demistim ya sabah kalktı camasırım ıslak belki sıkısmısım kacırmısımdır dedim camasırımı degistirip yattım 2 saat sonra kan lekesi gordum kalttım baktım vajinadan gelmis azcık daha geldi. Solugu hastanede aldık alttan baktılar rahim agzı kapalı enfeksiyon olmusum :sinifsinif: nst ye bagladılar sancı cıkmadı cok sukur kızım iyi hatta her zaman oldugundan daha hareketliydi aklınızda olsun her akıntı gebelik akıntısı degil takip edin suyum geldi diye yuregim agzıma geldi 2 gun sonra tekrar kontrole gidicem yatıyoruz 2 gun istirahat verdi
ben az sikayet etsem :)))) yapıyor yaptımı ozeniyor ama soyleyinceee tas olmam demi heheh gizosumm benimmbende temizlik husunda asla şikayet edemem allah taş eder beni sonra benimde başka yönden şikayetlerim var benim kociş fazla titiz olduğu içinn her daim evde oldumu temizlik yapma modunda kaydirigubbakcemile3
amaninn :))))) hehe arada soylen bari ben bugun soylendim kendi kendime rahatladımbi de kocalardan bahsetmissiniz benimki de hoduk hala benden hizmet bekliyo kızmasam herseyi bana yaptıracak gıcık bi de bugun yasadıgımız olayda korkttum agladım vay efendim cok abartıyomusum onu korkutuyomusumlmaz: beyfendi uzulmesin diye sakin olmam gerek sanoırım bosucam ben bu adamı olmadı lohusalıkta bosarım artık lülülülülülü
senin kocişle benimkini tanıştıralım kaydirigubbakcemile3 belkim biraz ders felan verir benimkine ayok benimki benden bekliyo yanında duran suyu bile kalkıp ben veriyorum dün dışardaydık iftarda görümcemde eve geldik çok yorulmuşum şu ayaklarımı bi ovsana diyoo sanki ben onla gezmedim sanki ben yorulmadım hayret bişey ya :mymeka: gitiim yattım
:roflol: doğru bak belki etkisi vardır gönderin ancak havayı alıp geri dönsünler fazla kalınca iyi olmuyo hepten uyus oluyo halının izine lambanın tepesinin tozuna takarlar
canım zaten onlar temiz diye yarım ölçek koydum ön yıkama yaptırmadım30 derecede yıkadım bende ayrı yıkadım beyazları renklileri kırmızı gibi olanları elde yıkadım solmasın diye
şimdi gördüm kusura bakma biraz geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?