2009 Ekim Anneleri

canım deterjan gözüne ne kadqr deterjan koydun kaç derecede yıkadın kısa mı uzun programam mı attın renkleirnde solma falan oldu mu ben renklileri ve beyazları ayrı atıcam bakalım:lepi:

canım zaten onlar temiz diye yarım ölçek koydum ön yıkama yaptırmadım30 derecede yıkadım bende ayrı yıkadım beyazları renklileri kırmızı gibi olanları elde yıkadım solmasın diye
şimdi gördüm kusura bakma biraz geç oldu

,

şaka gibi bu adamlar yaww hepsi bi ayrıı dertkaydirigubbakcemile3

Gizemcim benim kocişte seninki gibi Allaha şükür ben yokken evim herzaman derli topludur temizliği zaten evlendik evleneli birlikte yaparız şimdi o yapıyor ama bazen uyus oluyorum misafir gelecek olsun ev tertemiz olsa bile halı üzerinde dolaşınca iz oluyor ya ondan dolayı tekrar süpürür kaydirigubbakcemile3

hehehe çok güldüm :roflol::roflol:en iyisi yardım etmeyen kocişleri boşayıp kk sığınma evi açalım:enbuyukkk::enbuyukkk:
hay allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslarr prob. izmir erkeklerinde harhalde iremin kocişide yapıyomuş gizemde izmirde bizimkileride gönderip azcık izmir havasımı aldırsak ne???

hehehe çok güldüm :roflol::roflol:en iyisi yardım etmeyen kocişleri boşayıp kk sığınma evi açalım:enbuyukkk::enbuyukkk:
hay allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahaha çok iyi fikir taham. hani şu mijde ar ın mıdy film vardı erkekleri köye almıyolardı. boykot yapıyodu kadınlar...

kıslarr prob. izmir erkeklerinde harhalde iremin kocişide yapıyomuş gizemde izmirde bizimkileride gönderip azcık izmir havasımı aldırsak ne???

kız benimkisi ordu lu.. ama yapıyo:)
şaka bi yana hanılar hepsi ayrı bi çeşit işte. bazı temizliğe elini sürmez gider mutfağa çeşit çeşit yemek yapar falan.bazısı herşeyi hazıra bekler. allah yine de başımızdan eksik etmesin onları.

valla izmirin huyunda suyundan demekki canımm evet temizlik yapmayan kocişler böle byursunlar bakalımmm görsünler iş nasıl yapılırr demi iremcimm

:roflol: doğru bak belki etkisi vardır gönderin ancak havayı alıp geri dönsünler fazla kalınca iyi olmuyo hepten uyus oluyo halının izine lambanın tepesinin tozuna takarlar

hahaha çok iyi fikir taham. hani şu mijde ar ın mıdy film vardı erkekleri köye almıyolardı. boykot yapıyodu kadınlar...

:enbuyukkk:enbuyukkk:
valla yapmak lazım bişeyler hiç yardım etmiyolar bebek doğuncada aynen devam ederse naparız bilmem gerçi tahaya o bakacak büyük ihtimalle taha söz konusu olunca herşeyi yapar gece kalkar çişini yaptırır üstünü örter o bile yetiyo bazı zaman kalkacak halim olmuyo oyyyy oyyyy çok seviyomm kocişimiiii:asigim::asigim:

cok gelmiş olsn canım cok dikkat et dinlen yorma kendinii
bende temizlik husunda asla şikayet edemem allah taş eder beni sonra benimde başka yönden şikayetlerim var benim kociş fazla titiz olduğu içinn her daim evde oldumu temizlik yapma modunda kaydirigubbakcemile3
ben az sikayet etsem :)))) yapıyor yaptımı ozeniyor ama soyleyinceee tas olmam demi heheh gizosumm benimm
amaninn :))))) hehe arada soylen bari ben bugun soylendim kendi kendime rahatladım
iyi geliyor

kızz abooo benim susmam gerek cıngar cıkartırım bana boyle dicek :))))))) sopada istermiymiş
şaka bir yanada Allah basımızdan eksik etmesin kocişlerimiziŞeniz

Son düzenleme:
optukkk kocaman oglusunu seni mehayımmm kendine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :)))

:roflol: doğru bak belki etkisi vardır gönderin ancak havayı alıp geri dönsünler fazla kalınca iyi olmuyo hepten uyus oluyo halının izine lambanın tepesinin tozuna takarlar

kıss benimki başak erkeği acayip titiz üstüne başına bıktım ütü yapmaktan günde iki kere banyo yapar ama ev işini benden bekler oda bakar evin tozuna falan ama yapmaz benden bekler acayip bi huyu var işte

OLSUN CNM BU KISSS BENİ UNUTTU DİYODUM BENDE bende öyle yapem bari gerçi benimkinlerin çoğu maviş ama yavaş yavaş işlere asılayım diyorum yoksa hiç yapasım yok napayımmm yavaş yavaş sonrada ütülediklerimi burçlara koyarım temiz miss gibi dursunlar kuzum gelince giydiririm ohhhhhkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…