2009 Ekim Anneleri

kıss benimki başak erkeği acayip titiz üstüne başına bıktım ütü yapmaktan günde iki kere banyo yapar ama ev işini benden bekler oda bakar evin tozuna falan ama yapmaz benden bekler acayip bi huyu var işte

benim kocişte basak :)))) gizemin dedigi gibi durtmek gerek durtmek
nccinar gule gule cnm

aynen benimkilerde öle maviiş maviş hep abisinden kalmıştı yeni yeni birkaç pembe bişeyler aldım erkek sanmasınlar sonra kızımıkaydirigubbakcemile3 babamız kızıyo ama ne çok şey var diyee haklı adam ama napayım kızların cicileri bi başka oluyo acayip heves ediyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar geçen hafta başıma ne geldi anlatayım size de. kızımın yanına gidiyoruz keşan a. işten çıktık. ama nasıl bi trafik tabi ben araba biner binmez başladım sitres olmaya ya çişim gelirse diye. ve nitekim de geldi. ama nasıl çatlıycam. otobandayız benzin istasyonu yok. hava da karardı. dayanamıyorum ben dedim. trafiğin açıldığı bi yer vardı arabalar hızlı geçiyo yanımızdan. durdu kociş gel yap buraya diyo kim görcek çocuk zanneder insanlar diyo. olmaz falan dedim ama dayanacak güz kalmadı bende tabi. açtı arabanın kapılarını geçti yanıma. yaptım bende. ne kötü bişey yahu. bu hafta da giderken otobana giricez soruyo bu son benzinlik girelim mi istersen diye.delikafadulden

zor bi durum gercekten. boyle anlarda insan keske erkek olsaydim diyor al bi pet sise bak isine:roflolsırnaşık şey

delikafaduldendelikafaduldennan kocanın yanında mı yaptın anlamadım???kafamçokkarıştı

ben otoban bıle degıl normal yerde durp durup yapan cok erkek gördüm valla. biz nıye yapmıycakmısızki yap yap hıc cekınme :)

ben onun kolayını buldum hanımlar aklınızda bulunsun eğer uzun süre wc bulamıcaksanız büyük bezleri var bebek bezi gibi en azından idare eder kaçırsanızda. :))) napalım az kaldı idare edcez öle böle.

zor bi durum gercekten. boyle anlarda insan keske erkek olsaydim diyor al bi pet sise bak isine:roflolsırnaşık şey

evet dimi. yolda giderken bile yapabilirsin:)
aslında watsons lar var ya kozmetikçi onlarda varmış buna benzer bişey. arkadaşım diyodu. tarif etti banada orya koyuyomuşsun işinin görüyomuşsun. borusu mu ne varmış.

sende taha gibi geçen hafta geliboluya gittik yolda tahanın çişi geldi durduk şişeye yaptırdık güzelce aradan yarım saat geçti benim tuvaletim geldi ilk benzinlikte duralım dedim tahada arkadan demezmi anne çişini şişeye yap diye :roflol:

sende taha gibi geçen hafta geliboluya gittik yolda tahanın çişi geldi durduk şişeye yaptırdık güzelce aradan yarım saat geçti benim tuvaletim geldi ilk benzinlikte duralım dedim tahada arkadan demezmi anne çişini şişeye yap diye :roflol:

otur seylere gerek yok. al bi huni ucunada hortum gecir sırnaşık şey iste turk usulu watsons aleti:lepi:

buda ayni dumansiz hava sahasi icin uretilen fikirler gibi oldu :roflol:

:roflol:
bekletip iltihap kapmasından iyidir :)) iyi yapmıssınız bebiş sıkısmasın

sırnaşık şey yapsaydın annesi :)))))
cocuk ne bilsinn yardım etmeye calsıo canım benim

haha kutsal damacana filminde şafak sezey yapmıştı. onun gibi... altımıza bez bağlayıp gezcez.. fışı fışır ses ledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…