slm milleettttttt:teytey:
kıss benimki başak erkeği acayip titiz üstüne başına bıktım ütü yapmaktan günde iki kere banyo yapar ama ev işini benden bekler oda bakar evin tozuna falan ama yapmaz benden bekler acayip bi huyu var işte
OLSUN CNM BU KISSS BENİ UNUTTU DİYODUM BENDE bende öyle yapem bari gerçi benimkinlerin çoğu maviş ama yavaş yavaş işlere asılayım diyorum yoksa hiç yapasım yok napayımmm yavaş yavaş sonrada ütülediklerimi burçlara koyarım temiz miss gibi dursunlar kuzum gelince giydiririm ohhhhhkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ya kızlar geçen hafta başıma ne geldi anlatayım size de. kızımın yanına gidiyoruz keşan a. işten çıktık. ama nasıl bi trafik tabi ben araba biner binmez başladım sitres olmaya ya çişim gelirse diye. ve nitekim de geldi. ama nasıl çatlıycam. otobandayız benzin istasyonu yok. hava da karardı. dayanamıyorum ben dedim. trafiğin açıldığı bi yer vardı arabalar hızlı geçiyo yanımızdan. durdu kociş gel yap buraya diyo kim görcek çocuk zanneder insanlar diyo. olmaz falan dedim ama dayanacak güz kalmadı bende tabi. açtı arabanın kapılarını geçti yanıma. yaptım bende. ne kötü bişey yahu. bu hafta da giderken otobana giricez soruyo bu son benzinlik girelim mi istersen diye.delikafadulden
ya kızlar geçen hafta başıma ne geldi anlatayım size de. kızımın yanına gidiyoruz keşan a. işten çıktık. ama nasıl bi trafik tabi ben araba biner binmez başladım sitres olmaya ya çişim gelirse diye. ve nitekim de geldi. ama nasıl çatlıycam. otobandayız benzin istasyonu yok. hava da karardı. dayanamıyorum ben dedim. trafiğin açıldığı bi yer vardı arabalar hızlı geçiyo yanımızdan. durdu kociş gel yap buraya diyo kim görcek çocuk zanneder insanlar diyo. olmaz falan dedim ama dayanacak güz kalmadı bende tabi. açtı arabanın kapılarını geçti yanıma. yaptım bende. ne kötü bişey yahu. bu hafta da giderken otobana giricez soruyo bu son benzinlik girelim mi istersen diye.delikafadulden
ben otoban bıle degıl normal yerde durp durup yapan cok erkek gördüm valla. biz nıye yapmıycakmısızki yap yap hıc cekınme :)ya kızlar geçen hafta başıma ne geldi anlatayım size de. kızımın yanına gidiyoruz keşan a. işten çıktık. ama nasıl bi trafik tabi ben araba biner binmez başladım sitres olmaya ya çişim gelirse diye. ve nitekim de geldi. ama nasıl çatlıycam. otobandayız benzin istasyonu yok. hava da karardı. dayanamıyorum ben dedim. trafiğin açıldığı bi yer vardı arabalar hızlı geçiyo yanımızdan. durdu kociş gel yap buraya diyo kim görcek çocuk zanneder insanlar diyo. olmaz falan dedim ama dayanacak güz kalmadı bende tabi. açtı arabanın kapılarını geçti yanıma. yaptım bende. ne kötü bişey yahu. bu hafta da giderken otobana giricez soruyo bu son benzinlik girelim mi istersen diye.delikafadulden
zor bi durum gercekten. boyle anlarda insan keske erkek olsaydim diyor al bi pet sise bak isine:roflolsırnaşık şey
delikafaduldendelikafaduldennan kocanın yanında mı yaptın anlamadım???kafamçokkarıştı
evet dimi. yolda giderken bile yapabilirsin:)
aslında watsons lar var ya kozmetikçi onlarda varmış buna benzer bişey. arkadaşım diyodu. tarif etti banada orya koyuyomuşsun işinin görüyomuşsun. borusu mu ne varmış.
kız tabi kocamın yanında yaptım. bekledi başımda. bi de tek mi incektim gecenin karanlığında otobanda arabadan. başıma biş gelecek allah korusun..delikafadulden
:roflol:ya kızlar geçen hafta başıma ne geldi anlatayım size de. kızımın yanına gidiyoruz keşan a. işten çıktık. ama nasıl bi trafik tabi ben araba biner binmez başladım sitres olmaya ya çişim gelirse diye. ve nitekim de geldi. ama nasıl çatlıycam. otobandayız benzin istasyonu yok. hava da karardı. dayanamıyorum ben dedim. trafiğin açıldığı bi yer vardı arabalar hızlı geçiyo yanımızdan. durdu kociş gel yap buraya diyo kim görcek çocuk zanneder insanlar diyo. olmaz falan dedim ama dayanacak güz kalmadı bende tabi. açtı arabanın kapılarını geçti yanıma. yaptım bende. ne kötü bişey yahu. bu hafta da giderken otobana giricez soruyo bu son benzinlik girelim mi istersen diye.delikafadulden
sende taha gibi geçen hafta geliboluya gittik yolda tahanın çişi geldi durduk şişeye yaptırdık güzelce aradan yarım saat geçti benim tuvaletim geldi ilk benzinlikte duralım dedim tahada arkadan demezmi anne çişini şişeye yap diye :roflol:
otur seylere gerek yok. al bi huni ucunada hortum gecir sırnaşık şey iste turk usulu watsons aleti:lepi:
buda ayni dumansiz hava sahasi icin uretilen fikirler gibi oldu :roflol:
ben onun kolayını buldum hanımlar aklınızda bulunsun eğer uzun süre wc bulamıcaksanız büyük bezleri var bebek bezi gibi en azından idare eder kaçırsanızda. :))) napalım az kaldı idare edcez öle böle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?