2009 Ekim Anneleri

aman daha erken değilmi alttan kontrol için kıslar son ay bakacaklar diye biliyorum ben ama

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslar bizemüsade ii geler tatlı rüyalar size ve meleklerinize

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende eşimi işe yolladım du bi bakayım dedim uyku muyku yok çünkü dün erkende yattım ondann şekercim kızımız nasıl

doracım uyanık babamızı işe yolladık bizz şimdide bana açlık sinyalleri yolluyo kalk yemek ye diye :)))

bende işte 12.30 da falan yattımm ama ne yatmak gecede 50 kere kalkıyomm ya midem yanıyo yaa belim ağrıyo ya nefes alamıyomm bi tonn sıkıntııı bizimde öle işte şekercimm

öğlenmutlaka dinlen şeker uykusuz halsiz kalma

Günaydın hanımlar bende kaktım kalkmak zorunda kaldım kerem sağolsun dikiliyo sabahın köründe..
Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırcam birazdan..

şeymacım hayırlı haberlerle gel tatlım ne tahlili vereceksin şekercimm göbek boyuyla ilgilimi

zehracımm benim oğana kalsa benim her daim bişiler yemem gerek :)) devamlı aç çünkü obur olcek babası gibi galiba kaydirigubbakcemile3

arzucum günaydın dadlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…