2009 Ekim Anneleri

Günaydın kısslar....
ayakta uyuyorum hala sanki kaydirigubbakcemile3
keremim iyi haberlerle gel canım

gizemcim yok onla ilgili değil hemogram tit açlık tokluk kan şekeri cnm..

aybıkcım dun doktorda bebeğimin karın çevresı 2 hafta geri çıktı onu söyluyor gizem

dün şeyma öle bişiler anlatıyodu topikte bildiğim kadarıyla yanlışmı anlamışımm göbek boyu gerimi diyodu onun içinmi tetkik yaptıracak onu merak ettimm

arzucum neden şekerimm sende kalktın sabah sabah

aman şeymacımm hayırlı haberlerle gel tatlımm meleğin allahın izniyle gayet sağlıklıdır nş. bişicik olmass bunlar hep önlemm çünkü eskiden bunların hiç biri yapılmıyomuş kimbiklir hamilelikte annelerimiz neler yaşadılarrr bak hepimiz kocaman olduk allahınizniyle bizde anniş olacağızz ayyy bizede birileri anne diyecek :))

Son düzenleme:
Şeymacım kalbini ferah tut canım bişeycik çıkmaz inşallah Şeniz
Gizoş ne bileyim kıss elma yedim sabah sabah hala aç gibiyim cokacimcoook
bi yandan da deli gibi uykum var...

benimde uykum var sütümü içtim ama hala açımm yaa aç aslında şöle kıyak bi kahvaltı olsa yaparım gel kıs arzu kahvaltı edelim :))

Günaydın kıslar ya benim ayaklarım bugün çok şiş acıyor tuzluda yemiyorum ki ya üfff sizin nasıl mafoldumben

anaaam gizoşcum nerdeee... kolumu kıpırdatcak halim yok dün ev temizliği yaptım ya...
işler bitmeeesss :gitme:

kıss uzaksınn yakın olsam çat kapı gelirdim dünürümüün evi değilmi sonuçta kaydirigubbakcemile3

iremcimmm şekercim ayaklarını soğuk suya koysan rahatlatır bide masa başında sallama ayağının altına masa altına tabure koyuzat canımm kıyamam yaa

arzucum karnın burnunda ne temizliği kıss hafta sonu kociş yapsın boşver yaww kaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar ya benim ayaklarım bugün çok şiş acıyor tuzluda yemiyorum ki ya üfff sizin nasıl mafoldumben

canım günaydın benim beşbuçuk aydan beri vardı ayaklarımda şişlik ve acı... ama çok tuzlu yiyordum azaltınca geçti... şimdi sadece yorulunca şişiyor... ama sen tuzlu da yemiyormuşsun,bi doktorunu ara istersen a.s geçmiş olsun...

gizoşcum nerdeeeee biz de o koca opuyorumnanaktan fırsatı buldumu kırıyo k.çını yatıyo,uykucu prens sırnaşık şey

uykuyu görcem bebek olunca biz evlendiğimizden beri eşim hep yardım ederdi bana şimdide büsbütün o yapıyo :))

mavi çiçem benimkide aksine uyumaz sabahlara kadar ben ondan önce uyyakalırım o benden önce uyanır işe gider ne tembel gaciyimkaydirigubbakcemile3
bu arada bebik cicilerinde topiğin konusunu dağıtmamak için cevap vermedim ama cidden koydu şimdi bana..
babamla eşimi kıyaslamak istemiorum zaten kıyaslamaya kalksam yanar hüseyn efendi ama ne biliym bi kere kendiliğinden bişi alıp getirmedi bebik için mafoldumben

ne güsel kızlar vallahi benimki sadece ağır iş yaptırmıyo e onuda yapsın artık değil mi...
anası iş yaptırmamış hiç ne yapalım... ama ben bizim oğluşa herşeyi öğreteceğim,çekmesin gelinim sonra kaydirigubbakcemile3 anaaam bakın gelini bile düşünür oldum sırnaşık şey

kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var

olsun aybikecim ya... herkesin tarzı başkadır kırmak lazım biraz kociklerin kafası sanırsam klava: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…