olsun aybikecim ya... herkesin tarzı başkadır kırmak lazım biraz kociklerin kafası sanırsamklava: kaydirigubbakcemile3
kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var
kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var
kırmayla mı değişicek of:umursamaz:
içinden gelsin isterdim zorlamayla olucak iş olsakötükedihüso
canım çok geçmiş olsun tatlımm allahın iziyle meleğin seninle tatlımm dinlenmene bak keyfinee dualarımız seninle :Saruboceq:
aybikecim takma kafana yaa erkek milleti baban istisna(tmm bi daha zehra demem şker işte iki isim oldumu acaip oluyo dimi )
arzucum benim eşimede annesi bez vermemiiş eline bende bez değil evin tüm temizlik malzemelerini verdim :roflol:
günaydın kıslaar blueflower, gizem1986, gulican, iremmm, ZuZuu nasılsınız bakalım dün nihayet beşiğimizi aldık akşam bebikimin eşyalarının yarısını yıkadım ne çok şey almışım ters çevire çevire bitiremedik kaydirigubbakcemile2 bu akşamda battaniyelerini yıkıcam inş. asarken bi gururlandın bi gururlandım ağlıcaktım nirdeyse dün annem beşiğin yanında bide neevresim aldı çok güzel gelince fotosunu çeker gösteriirm sizee kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?