2009 Ekim Anneleri

kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var

Canım benim ya sakin ol önce... Allah yardımcın olsun telaş yapma... dinlenmeye bol sıvı almaya bak... olabiliyor bazen böyle,şaka yapıyo meleklerimiz a.s :teselli:

bu arada gizemcim mavi çiçen izmirli oldupunu yeni gördğm haklısın uzaklık var baya:)
bu arada bana aybike desen daha iyi olucak sen zahra deyince bi tuhaf oluyorum kimse zehra demezde banakaydirigubbakcemile3

kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var

canım çok geçmiş olsun tatlımm allahın iziyle meleğin seninle tatlımm dinlenmene bak keyfinee dualarımız seninle :Saruboceq:

aybikecim takma kafana yaa erkek milleti baban istisna(tmm bi daha zehra demem şker işte iki isim oldumu acaip oluyo dimi )

arzucum benim eşimede annesi bez vermemiiş eline bende bez değil evin tüm temizlik malzemelerini verdim :roflol:

günaydın kızlar.......
ncinar dualarımız seninle canım...inşlah zamanında gelir bebişin.........

kırmayla mı değişicek of:umursamaz:
içinden gelsin isterdim zorlamayla olucak iş olsakötükedihüso

kesinlikle canımcım ne yapalım içlerinden gelmiyo heriflerimizin ya da anlayamıyorlar... anca biz şuyu buyu eksik diycez öyle kalkıp alacaklar... ya da biz alacağız...
E ne demişler zaten Cennet anaların ayağı altındadır diye a.s bak şimdiden helak oluyoz,ama değer meleklerimize...

evet babam farklı bi erkek gereğinden fazla romantik bi adam
kocik se kopuk bi ailede büyümüş anne baba ayrı kaldıki anne de ruhsuz baba da..
yeni evlendiğimiz de gün banyodan çıktım gene annemlerdeyiz babam tarağı getirde açayım saçını dedi
hep babam tarardı evlenene dek kociğe baktım gözleri doldu ..
sonra söledi çok duygulanmış o gün bugündür eşim tarar saçlarımı gördüçke kapıyo babamdan şimdi belki gene etkilenir

benimkine de eline bez tutuşturcak biri lazım ama nerde gizoşcum ben bi kere derim yapmayınca bi daha demem...

kıslar ben kahvaltımı yapıp ananeme gideyim çooook öptüm hepinizi ve meleklerinizi Şeniz

canımm doktorunu dinle yat bişicik yapma sakın..duamdasınn,beklicek kuzun...

günaydın kızlarr...

günaydın lalcimm naber şeker

aybikecim ben valla kendi babamdan bilem bu kadar ilgi görmedim ama allah var kayınpeder üstüme titrer şimdi hakkını yememek gerek bi dediğim iki olmaz evet arada beni çıldırtıyo ama so uçta kendi babamda delirtiyo beni ondan şimdi içime oturdu çok yaaa hayet bişi ne babalarr var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben

arzucum afiyet olsun görüşürük annene selamlar saygılar hürmetler

teşekkürler gizemcim evet iki ismin azizliği şimdi aynını benim kıza reva görüorum ne fenayım hehe
maviçiçem eksik olduğundan fln değil de hani böle özenmiş içinden gelmişte almış olsun isterdim

aman aybikecim en güzeli benimkisi ii değil çok yüz göz oluyonn ize geldiklerinde oğulları gidip yatıyo gecenin bi vakitlerine kadar kızlarıyla oturuyolar ama gelin olarak görseler erkenden pıllarını pırtlarını toplar giderlerr

günaydın kıslaar blueflower, gizem1986, gulican, iremmm, ZuZuu nasılsınız bakalım dün nihayet beşiğimizi aldık akşam bebikimin eşyalarının yarısını yıkadım ne çok şey almışım ters çevire çevire bitiremedik kaydirigubbakcemile2 bu akşamda battaniyelerini yıkıcam inş. asarken bi gururlandın bi gururlandım ağlıcaktım nirdeyse dün annem beşiğin yanında bide neevresim aldı çok güzel gelince fotosunu çeker gösteriirm sizee kaydirigubbakcemile5

sorma beni aman:1closedeyes:

HOŞGELıNıZ yasemin ve musyascımm

aybikecim benim yerime denize girermisin yaaa :))

bende artık meleğimin eşyalarının yıkayıp ütülenmesini istiyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…