2009 Ekim Anneleri

hoşbuldıuk şekerim.. insanın sıcaktan hiçbişey yapası gelmiyo valla. aslında söle bi evi süpürüp silsem hiç fena olmaz ama imkanı yok...

yok canım ya bu saatten sonra yapma zaten çok sıcak... en iyisi kahvaltıdan sonra yapmak çok sıcak olmadan halletmek... ben de hep öğlen dışarı çıkmam diyorum ama genelde de öğlen çıkıyorum kaydirigubbakcemile3

yok teyzesi o üzmüyor ama miğdem çok kötüydü bi kaç gündür bugün iyi Allaha şükür...

senin paşan nasıl canım?

yok teyzesi o üzmüyor ama miğdem çok kötüydü bi kaç gündür bugün iyi Allaha şükür...

senin paşan nasıl canım?

iyi cok sukur canim..bazen iceriye sigamadigini hissediyorumkaydirigubbakcemile3 cikmak istiyor sanirim yavas yavas ordan artik.....ayyy zaman yaklasiyor cok heyecanliyim ben yaaa bebisim kucagimda olacak Allahin izniyle yakinda....opucem o minicik ayaciklarindan yanaklarindan ellerinden oyyyyyyy:asigim:senağlamaduygulandim bak simdii:asigim:

:gitme: oyyy bende ok duygulandım canım... bugün bi tanıdığımızda doğum yaptı 38 haftalık sezeryanla... telefonda konuştuk nasıl bebişin diye emiyormuş sürekli maşşallah Allah hepimize tattırsın canım o duyguyu,isteyen nerde varsa versin inşallah :Saruboceq:

kızlar merhaba a.s.
ben yeni üyeyim. bende bi ekim annesi olucam inş. :Saruboceq:
benide listeye eklermisiniz 11 ocak sat tarihim bebişimin doğum günüde 18 ekim gösteriyor.
iyi sohpetler bende katılırım arada kaynaşırıs heralde :1hug:

insallah canim benim aminnnn:Saruboceq:

hosgeldin aramiza canim...listeyle nurefsan ilgileniyor oraya tasiyayim yazini o eklesin....

hoşgeldin canım aramıza a.s.

bilgilerini doğum listesine ve kilo takip topiklerine de yaz istersen,ordan takibi daha kolay olur a.s

tabii kaynaşırız canım,nasıl bebişin,sen nasılsın?

serincim yalniz bebisinin cinsiyeti adi baslangic kilon ve simdiki kilon birde gebelik haftanida soylemen gerekli..bilgiler eksiksiz olmali....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…