Kızzlar ben oğlumu gesmeye götürüyorum. Geliriz yine opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanaman yarın kocişide alır şöle bi yürüyüşe çıktınmıydı bütünn hasretiniz gdider şekercim üzülme :kedi:
sağol naloşumm inş. saat bi gelsede gitsem gelsemm
canım günaydınopuyorumnanaktan geçmiş olsunn...dinlen canım...iyi gelirrrr:teselli:
cnm ben çektirdim 29+3 deyken.falsh diske kaydetti hiç de para almadı.ama çok güzel gözüküyor tavsiye ederimkizlar 4 boyutlu ultrason cektiren var mi??ben bugun 10 eylule randevu aldim .pek net goremeyebilirisiniz bebek yavas yavas asagi iniyor demis gorevli ama bi deneyecegiz sansimizi..dvd+2renkli foto+6 siyah beyaz foto \100euroymus..
kıss başka bişiyle de hasret giderilir ama olmass tehlikeli çocuğun yanında öle şeyle yürüyüşle yetin bakayım kötükedihüso
kızlar doğumdan sonra hastaneden dönerken kızıma bi hediye almak istiyorum..canım kardeşin seni çok sevdiği için sana hediye almış v.s.ama ne alacağıma karrar veremedim..onun çok istediği birşeyimi alsam yoksa farklı bişeymi_?
senin bu yazini okuyunca un itiraf sitesinen okudugum su yazi aklima geldi
Büyümeden küçülmüş
Hastahane çıkışında yeni doğan kardeşini kıskanmasın diye kuzenime hediye alınır, "Kardeşin sana getirdi bunu." denir ve onu kandırmamızın mümkün olmadığını anlatan cümle dökülür dudaklarından: ''Daha ilk günden bu kadar parayı kimden aldı, söyleyin hanginiz verdi?''
kaydirigubbakcemile3
onun cok istdigi birseyi al canim..
ayy allah ikinci meleği düşünene sabır versin valla amanınn piskolojik olarak onuda yıkmamamk gerek işiniz zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?