2009 Ekim Anneleri

aman yarın kocişide alır şöle bi yürüyüşe çıktınmıydı bütünn hasretiniz gdider şekercim üzülme :kedi:

sağol naloşumm inş. saat bi gelsede gitsem gelsemm
opuyorumnanaktan
canım günaydınopuyorumnanaktan geçmiş olsunn...dinlen canım...iyi gelirrrr:teselli:

opuyorumnanaktan inş. gecer cnm
dinlenmekten sıkıldım uyku desen altust oldu mirmirmirmir

kizlar 4 boyutlu ultrason cektiren var mi??ben bugun 10 eylule randevu aldim .pek net goremeyebilirisiniz bebek yavas yavas asagi iniyor demis gorevli ama bi deneyecegiz sansimizi..dvd+2renkli foto+6 siyah beyaz foto \100euroymus..
cnm ben çektirdim 29+3 deyken.falsh diske kaydetti hiç de para almadı.ama çok güzel gözüküyor tavsiye ederim

kıss başka bişiyle de hasret giderilir ama olmass tehlikeli çocuğun yanında öle şeyle yürüyüşle yetin bakayım kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar doğumdan sonra hastaneden dönerken kızıma bi hediye almak istiyorum..canım kardeşin seni çok sevdiği için sana hediye almış v.s.ama ne alacağıma karrar veremedim..onun çok istediği birşeyimi alsam yoksa farklı bişeymi_?

Son düzenleme:
lalcimm valla ne istiyosa bence onu al neden diye sorarsan bak senin isteğini duydu ve gelirken sadece sana en istediğin şeyi getirdi dersin vee ne bileyim sanki daha sıcaklık olur hiöç kimseye bişi getirmemiş ama bana getirmiş diye düşünür galiba

senin bu yazini okuyunca un itiraf sitesinen okudugum su yazi aklima geldi
Büyümeden küçülmüş
Hastahane çıkışında yeni doğan kardeşini kıskanmasın diye kuzenime hediye alınır, "Kardeşin sana getirdi bunu." denir ve onu kandırmamızın mümkün olmadığını anlatan cümle dökülür dudaklarından: ''Daha ilk günden bu kadar parayı kimden aldı, söyleyin hanginiz verdi?''
kaydirigubbakcemile3
onun cok istdigi birseyi al canim..

gizemcimmm evet oda doğru ....ne zormuş iki çocuk annesi olmakkk((ikisinide düşünmem gerekiio...kızım etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorummm....((o benim meleğim çünküüüüü...

delikafaduldendelikafaduldengeçengünde eşim kardeşin belki sana bir süpriz hazırlamış olabilir dediii...kızımda annemin karnında alışveriş merkezidemi var babiş dedi...tabi eşim dondu kaldııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olayın bide bu boyutu var alsan bidert almasan bi dert:1rolleyes:

lal çok iyi düşünmüşsün. benimde aklımda ama karar veremedim henüz. gerçi benimkisi nerdeyse 11 yaşını dolduracak. herşeyden haberi var. çok olgun davranıyo. ama yinede kızımı kırmak istemem asla. bebekle de kandıramam artık benim koca eşeği. bakalım düşünüyorum bende hala...

gizemcim kesinlikle ikincide daha çok sorumluluğun oluyor ve ikisinide kırmamak incitmemek için elinden geleni yapman gerekiyorrrr.....
engidicim evet bebekle kandırman çok zor artı yaşı kaç olursa olsun ne kadar olgun olursa olsun çocuklar etkilenirlerrr....gerçekten ikinci çocukda iş daha zorrr..allah hepimize kolaylık ve sabır versinnnn....

ayy allah ikinci meleği düşünene sabır versin valla amanınn piskolojik olarak onuda yıkmamamk gerek işiniz zor valla

ayy allah ikinci meleği düşünene sabır versin valla amanınn piskolojik olarak onuda yıkmamamk gerek işiniz zor valla

aynen öle canım..kızım daha yedi yaşında oda bebiş anlıyacağın teysesiiii....ama bu yaşta ablalık gibi bi sorumluluğu olacakkk...bazen erkenmi davrandım bebiş için geçmi kaldım anlayamıyorum..inşlah bu dönemi sorunsuz bi şekilde atlatabilirimmm:Saruboceq:

inş. erken değildir heralde canım ya benim kardeşimle aramda 2 yaş 2 ay var o nedenle bence erken değil tam zamanı bizimkiler biraz hızlılar mışş ama neyse çok yaş farkı belkide uçurum gibi olacak aralarında zemuszemus

selam kızlar şu zaman çabuk geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak biran önce ama sona yaklaştıkça sanki çok zor zaman geçiyor of of

doğru sölüyon zaman azaldıkça geçmek bilmiyo günler nede çabuk geldik halbuki şimdiye

bende aksine uzasın mı azcık daha diyom. içimde kalsın... çok özel bi duygu bi de bu ikinci başka bi hamilelik yaşamıycam onun da burukluğu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…