slm mehaycım dışarı kadar çıkmıştım kocamı bıraktım geldim..... naber napıyosun iyisinmi bugün?
iyiyim canim keyfim yerinde..sen nereye biraktin geldin kocani??:uhm:
hoşgeldin canım aramıza a.s.
bilgilerini doğum listesine ve kilo takip topiklerine de yaz istersen,ordan takibi daha kolay olur a.s
tabii kaynaşırız canım,nasıl bebişin,sen nasılsın?
işine bıraktım geldim bebeişim... yarın akşamdan itibaren de evde olmayacak 3 gün. çok özleyecem onu ya. her haftasonu böle işte cumadan pazara kadar olmuyo
serincim hoşgeldin...
hoşbulduuum :dance:
keşke daha önce girseydim diorum şimdi okuyunca yazıları herkese yabancı kalmışım halbiki bende bi koca karınlıyım :)
valla anlamadım doğum listesine nası yazıcaımı ve kilo takip topiğine nası yazıcaımı yeniyim çözerim heralde kaydirigubbakcemile3
bebiş iyi tizeleri çok hareketli canımı çıkartıyo kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim allaha şükür sizler nasılsınız? sanırım senin oğlun oluyor dimi allah bağışlasın inşallah sağlığıyla kucaına alman dileğiyle :ecrin_bebek:
hosgeldin aramiza canim...listeyle nurefsan ilgileniyor oraya tasiyayim yazini o eklesin....
hoşbulduk canım.
valla çok sevinirim inan bu kk garip kafam karıştı ki bilgisayardan ve internetten çok ii anlamama rağmen :kedi:
sanırım bebeğimin cinsiyetinide söylemem gerekiyomuş sen ekletirmisin sevinirim.
11 ocak sat tarihim bebeğimin doğumtarihi 18 ekimi gösteriyor. kızım olucak allahın izniyle. adıda serin :ecrin_bebek:
ayy canim evde yalnizmi kaliyorsun ??o evde yokken senle biri kalsin evde bari ne olur ne olmaz....
serincim yalniz bebisinin cinsiyeti adi baslangic kilon ve simdiki kilon birde gebelik haftanida soylemen gerekli..bilgiler eksiksiz olmali....
benim doktordan hala haber gelmedi mail atacaktı. ben de fethiye de bi hastane daha var oraya bi gidip bakalım dedim. odalara baktık... ruhum daraldı resmen. 15 dk doktoru bekledik beklerken ruhum daraldı resmen hastanede ağlayacaktım nerdeyuse... ssk hastaneleri bile daha iyidir. çıkınca doktoru aradım tekrar nasılsınız dedi... hiç iyi değilim doğuma az bi zamanım kaldı ve nben nerde doğuracağımı bile bilmiyorum dedim... gideceği hastane yeni açılacakmışl ruhsat işşleriyle uğraşıyomuş ankarada. önümüzdeki hafta fethişyeye gelicem eşiniz uygun olduğunda buluşup konuşalım dedi. kocişe en kötü ihtimalle istranbula gider doğurırum dedim. çok motalim bozuldu bugün... bide nilimin komodini hala gelmedi mobilyacıyı arıyorum telefonuma bakmıyo. 3 gün önce telefon aldım en geç 3 gün içinde gelecek dediler oda hala gelmemiş. sabahtan beri herşey o kadar ters ki bide sıcak olunca iyice keyigfsizleştim
:kedi: başlangıç kilmi filan sölemeyi unutmuşum
55 başlangıç kilom şuanda 33 + 4 üm şuanki kilom 69 :1rolleyes: yardımların için teşekkür ederim canm
bisey degil canim ben bilgilerini tasiyorum liste topigine nurefsancim gelince ekler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?