2009 Ekim Anneleri

Bahair canım boşversene yaa. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü derler ya o hesap. Daha bebişini kucağına almadan çocuklardan soğutmasınlar sonra seni. Biz kendimize zor bakıyoruz zaten...

aynen öyle gülicancım ben asıl doğumdan sonrasını merak ediyorum. gelen giden çoluk çocuk napıcam hiç bilmiyorum

Mehaycım geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm yaa. Kötü tesadüf olmuş o kadar beklemişken. Bi yandan da daha önce de bayılmıştın ya hani, dr.a sormayı unutmuştun. En azından kontrol etmişlerdir normal bişeymi diye.
Acaba heyecandan mı oldu, hani heves ettin ya göreceğin için

canim onu doktora sormayi unutmustum ben sonrada aradan 1-2 ay gecince baska sorular cogalinca kafamda iyice cikti gitti aklimdan..sadece yemek yedimi sabah diye sormuslar esime yedi demis..yemeseydim kizacakti....:kedi:iyiki yemisim....heyecandan mi oldu ne bileyim canim valla bende anlamadim ama sanmam aniden tansiyonum dustu hissettim ondan bayildim sanirim....heyecandan olmasin aman yoksa dogumda bayilip aksama kadar kendime gelemem onun heyecaninin yaninda bu nekikaydirigubbakcemile3

aynen öyle gülicancım ben asıl doğumdan sonrasını merak ediyorum. gelen giden çoluk çocuk napıcam hiç bilmiyorum

Valla canım ben de düşünüyorum. Bundan önce zor idare ediyodum çocuklu misafiri, şimdi naparım bilmem. Hayır bi de bikaç aile bi arada davet ediyoruz genelde, çocuklar birbirini görünce daha çok kuduruyo :umursamaz:

yuıh be mehay belden aşşağı vurmak denir buna. hamileyiz herhalde şurda ve de yediklerimize dikkat ediyoz.

yaa canim esim istemisti taa ne zaman yapmiyordum yapinca canim istiyor cunku...ama simdi orusluya acidim yapayim dedim yaptim ve dayanamadim dedigim gibi offff:a015:

tabi canım sen ayılana kadar bi bakmışsın bebeiş doğmuş:)))))

yuıh be mehay belden aşşağı vurmak denir buna. hamileyiz herhalde şurda ve de yediklerimize dikkat ediyoz.

Yaa dikkat etmek demişken, ben şimdi otururken bi kase hurma yedim. Hayır şimdi kalorisine mi üzüleyim, yoksa doğumu başlatabiliyomuş hurmanın fazlası ona mı. Ramazan geldiğinden beri çok tüketir oldum hiç dayanamıyorum yaa

selam kızlaaaaaar:))) a.s.
biz doktordan geldik şimdik. minik kurabiyem 2500 gr olmuş
keyfimiz yerinde.
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz. artık 10 günde bir gidicem, normal doğum istiyorsan bol bol yürümen lazım ki bebek kanala girsin artık yavaş yavaş dedi. normal doğum isteyenlere duyrulur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…