serincim canım hoşgeldin
neyse drek 33 demem gerekiyodu heralde
Bahair canım boşversene yaa. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü derler ya o hesap. Daha bebişini kucağına almadan çocuklardan soğutmasınlar sonra seni. Biz kendimize zor bakıyoruz zaten...
iyiyim bitanem sadece cokkkk sıkıldım evde cokkkk :çok üzgünüm:
serincim nurefsan seni listeye ekliyor su anda yalniz bebeginin son kilosu nedir onu soruyor.??2009 ekim anneleri kac kilosunuz topiginden bakabilirsin.....
ulen hangi ara gordun yazmistim hemen sildim..gozunden hicbisey kacmiyor seni cin seni:jeyyar::jeyyar:
esime kurabiye yapmistim cevizli balli gel cay yapayim icelimzemuszemus
Mehaycım geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm yaa. Kötü tesadüf olmuş o kadar beklemişken. Bi yandan da daha önce de bayılmıştın ya hani, dr.a sormayı unutmuştun. En azından kontrol etmişlerdir normal bişeymi diye.
Acaba heyecandan mı oldu, hani heves ettin ya göreceğin için
aynen öyle gülicancım ben asıl doğumdan sonrasını merak ediyorum. gelen giden çoluk çocuk napıcam hiç bilmiyorum
yuıh be mehay belden aşşağı vurmak denir buna. hamileyiz herhalde şurda ve de yediklerimize dikkat ediyoz.
canim onu doktora sormayi unutmustum ben sonrada aradan 1-2 ay gecince baska sorular cogalinca kafamda iyice cikti gitti aklimdan..sadece yemek yedimi sabah diye sormuslar esime yedi demis..yemeseydim kizacakti....:kedi:iyiki yemisim....heyecandan mi oldu ne bileyim canim valla bende anlamadim ama sanmam aniden tansiyonum dustu hissettim ondan bayildim sanirim....heyecandan olmasin aman yoksa dogumda bayilip aksama kadar kendime gelemem onun heyecaninin yaninda bu nekikaydirigubbakcemile3
son kilosu 1 kilo 900 gr dı geçen hafta en son gittim doktora hayatım
yaa canim esim istemisti taa ne zaman yapmiyordum yapinca canim istiyor cunku...ama simdi orusluya acidim yapayim dedim yaptim ve dayanamadim dedigim gibi offff:a015:
yuıh be mehay belden aşşağı vurmak denir buna. hamileyiz herhalde şurda ve de yediklerimize dikkat ediyoz.
tabi canım sen ayılana kadar bi bakmışsın bebeiş doğmuş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?