2009 Ekim Anneleri

hoşgeldinn cnmm opuyorumnanaktan
canım birsey sorcam biliyrmusun ? Bebişin bir yere saniyelik toplanması kasılma mı oluyor

Naloşum genelde benim bebiş hep bi yerde toplanıyor... ama bugün öğleden sonra farklı bir kasılma hissettim karnımda,her yerinde basınç vardı... hemen yattım ve 10 dakika sonra geçti... anneme k.valideye sordum normal olduğunu söylediler CADIARZU

bir saatdir belim ayriliyo arkadaslar kesin benim gibi deliyoktur bu halimle dünden beri biberlerle ugrasiyorum yika ayitla kes vs. ne icin`? Tur$u icin bugün görümcemle tur$u bastikda inanin bidaha aslaaaaa belimmm ortadannnn ayriliyoooooooo geberiyorum sicak camur isittim onu koydumda birazda olsa hafifletti siz siz olun vallahi kendinizi yormayin ya ben d üsünemedim böyle olacagini

klava: klava: delimisin kızım sen , ben bi bulaşık yıkadığımda bile yığılıp kalıyorum... artık 30'lu haftaları devirdik daha dikkatli olmalıyız canım...

delimisin degil canim delisin sen dicen valla ya ben niye böyle yaptim düsünemedim bilemedim ya valla ya cok kiziyorum kendime yardim edenimde yok benim bacilarim filan var ama uzaktalar kendi coluk cocuklari var üff bende bi garip yalnizim burda ya

selam kızlarrr biz geldik kızımla çok yoruldum..
kızımın odasını boşalttık pazartesi boyacımız gelcek çarşambada mobilyalarımız gelcek çooookk yoruldum şu işlerim bir bitseeee..

canım bari bundan sonra dikkat et kendine,artık yapmışsın yapacağını zaten :teselli:

selam kızlarrr biz geldik kızımla çok yoruldum..
kızımın odasını boşalttık pazartesi boyacımız gelcek çarşambada mobilyalarımız gelcek çooookk yoruldum şu işlerim bir bitseeee..

hoşgeldin canım hayırlısı olsun opuyorumnanaktan çok yorma kendini a.s

haklisin blueflowercim bundan sonra NEIN dicem :)
buarada babasi bu hafta arabamizin siparisini verdi teyzesi alti haftaya kalmaz gelicekmis insallahhhh cok seviniyorum bi o eksikdi bugünde yatagini ismarladim oda 10güne kadar gelicek oleeyyyy sonraaa oglu$umu beklicem oda gelince insallah hersey süper olucak

aferim arkideşime kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım eksikler tamamlanıyor artık ne güzel, ama en önemli eksiğimiz bebişlerimiz :asigim:

ya kızlar ben yürüyünce hemen çişim gelioo sizde de oluyomu hemen bişey hissediyorum geliomuş gibi wc dede az bişey fazla yürüyemiyorum bu haftaya kadar doğru düzgün yürümedim tehlikem var diye

canım benim de aynı,normalmiş bebişin başı artık idrar kesemize baskı yapıyor a.s

ay yemi$im ben o baski yaptigi ayaciklarini kuzum benim :)

ben cikar arkadaslar inanin kendime hayrim yok güzelce bi uzaniyim yatagima hadi kendinize iyi bakin az kaldi azzz :)

ay yemi$im ben o baski yaptigi ayaciklarini kuzum benim :)

ben cikar arkadaslar inanin kendime hayrim yok güzelce bi uzaniyim yatagima hadi kendinize iyi bakin az kaldi azzz :)

git dinlen canım iyi geceler görüşürüz a.s.

gerçekten de çok az zaman kaldı yahu :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…