2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu miniklere bak nasıl korkutuyolar bizi

aman dogumdada korkutmasinlarda.... nasil olucak diye cok mereak ediyorum ben artik su dogumu kizlar yaaaa. offf gelsede gecsede bebisimiz yanimizda oluverse.benim göbek iyice asagi indi resmen otururuken bacaklarimin üzerinde duruyor yani. herhalde benimki erken gelicek biraz hayirlisi ....saglikli gelsinde yeterki....:Saruboceq:

canım büyümüş seninki artık 36. haftanın içindesin göbüşün aşağı inmesi normal a.s

ben de az önce zannedersem yalancı sancı yaşadım yatıyorum biraz şimdi...

canım büyümüş seninki artık 36. haftanın içindesin göbüşün aşağı inmesi normal a.s

ben de az önce zannedersem yalancı sancı yaşadım yatıyorum biraz şimdi...

evet dinlen bol bol. söyle 1 ay yada 3 hafta kala filan yine hareketlenirsin dogumda aktif olmak icin bende 1-2 hafta geciricem böyle sakin sonra baslarim harekete.....

masallah canim sen 35.haftana girmissin bizim topikte en once sen varsin ve sanirim sen eylul annesi olacaksin dimi?

valla öyle gibi görünüyor kizlar. zaten benim dogum tarihi 01.Ekim 2009. yani eylülden 1 gün ileri.

ebeme sordum deyince hemen baktim yurtdindamisin diye almanyadaymissin.bende hollandadayim burdada ebler ilgileniyor.. gobeginin asagi indigini nasil anliyorsun? fark ne?
komik bi soru oldu belki ama benimki daha inmedigi icin merak ediyorum:)

ebeme sordum göbegin asagi inmesini 1 aya filan sonra dogum olurmus 3 asagi 5 yukari dedi

ebeme sordum deyince hemen baktim yurtdindamisin diye almanyadaymissin.bende hollandadayim burdada ebler ilgileniyor.. gobeginin asagi indigini nasil anliyorsun? fark ne?
komik bi soru oldu belki ama benimki daha inmedigi icin merak ediyorum:)

yani göbegin gözle görünür sekilde asagi iniyor canim. önceden daha yukarda ve dikti simdi bacaklarima deyiyor. sen ebene dogum hazirlik kursuna filan gittinmi. danisiyormusun ebeye

dogum hazirlik kursuna gitsem cok iyi olurdu fakat hollandacam olmadigi icin gidemiyorum .ebeye danistigim seyler oluyor ama beni rahatlatamiyor guven saglayamadilar ultrasona girmeden sadece ebenin elleriyme muayane etmesi bana mantikli gelmiyor mesela oyuzden ultrason icin baski yapiyorum.

yani göbegin gözle görünür sekilde asagi iniyor canim. önceden daha yukarda ve dikti simdi bacaklarima deyiyor. sen ebene dogum hazirlik kursuna filan gittinmi. danisiyormusun ebeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…