korkma canımmm....herşey çok güzel olacak...bende korkuodum ama bebişimi kucağıma aldığımı hayal ediom ve bütün korkularım geçiooooo:asigim:
.[/COLOR][/I][/B]
şeymacım son adetine göre hesapla..benim 1 0caktı her ayın 1inde yeni aya giriyorum kapiş:)
Aminnn zuzumm inşallah vaktiyle gelsinler yaşadığım için bunun acısını mallesef şimdi benim için geçen her gün kar
Allah' ım bu haftayı gösterdiği için de binlerce kez şükür ben bu ahftaları bile hayal edemiyordum kendimde
son adetımı bılsem zaten herşey guzel olucak ama yokkk unuttumm
son adetımı bılsem zaten herşey guzel olucak ama yokkk unuttumm
lalimm..yani garip bişiy bu.doğum korkusu filan diil de..zaman daraldıkça ee şimdi nolucak diyorum.yani bu ewde 3 kişi mi olucaz..benim bi bebeğimmi olucak bana ait benim parçam..garip şeyler kelimelere dökemiyorum aslına bakarsan..
aacaip bi heyecannn demii...bide beni düşünnn...3 kişiydik şimdi bide oğluşumuz olacak..bazen eşime acaba bizi gelecekde neler beklio diyorummm..nasıl bi çocuk olacakkki diyorummm....:asigim:çok merak ediom açıkcası oğluşumu kime benziyecekkk v.s. ..
günaydınnn kızlarrr yaa bu haftada ne gibi tehlikeler varrr erken doğum gibimiii? benim kasık ağrılarım devam ediyor 1 haftadırr aynı adet sancısıı her an adet olucakmışım gibiii sizerde varmı bölee bişeyy
canım benim yaa....sağlıkla alacaksın zamanında oğluşunu kucağınaaa:Saruboceq:Aminnn zuzumm inşallah vaktiyle gelsinler yaşadığım için bunun acısını mallesef şimdi benim için geçen her gün kar
Allah' ım bu haftayı gösterdiği için de binlerce kez şükür ben bu ahftaları bile hayal edemiyordum kendimde
benimki yine koca bi muamma nerdeyse 1 ay geç yumurtlamışım. normalde 16 aralık da regli olmuştum.. ama i,lk andan itibaren bebeğin oluşumu 4 hafta geriden gidiyodu. yani ben şimdilik usg ye göre hesap ediyom ama heran bomba da patlayabilir..
slmlar ya bişi soracam ben dün ilk defa nst ye girdim yanımdaki yataktada bir bayan vardı onun eline bir alet verildi hareket edince bas diye ama bana vermediler merak ettim doktorum temizçıktı dedi ama bu arada oğluşum 2200 gr olmuş ben kilo almamışım hala 65 bakalım daha neler görecez herkese kolay doğumlar bende dahilbuyrunnnnnnnnn
slmlar ya bişi soracam ben dün ilk defa nst ye girdim yanımdaki yataktada bir bayan vardı onun eline bir alet verildi hareket edince bas diye ama bana vermediler merak ettim doktorum temizçıktı dedi ama bu arada oğluşum 2200 gr olmuş ben kilo almamışım hala 65 bakalım daha neler görecez herkese kolay doğumlar bende dahilbuyrunnnnnnnnn
canım artık normalmiş o sancılarr...bebiş doğuma hazırlanıomuşş...erken doğum riskin varmı dr.bişey söledimiiiyerimsenibengünaydınnn kızlarrr yaa bu haftada ne gibi tehlikeler varrr erken doğum gibimiii? benim kasık ağrılarım devam ediyor 1 haftadırr aynı adet sancısıı her an adet olucakmışım gibiii sizerde varmı bölee bişeyy
canım benim yaa....sağlıkla alacaksın zamanında oğluşunu kucağınaaa:Saruboceq:
baharım bence sen tetikde ol heran gelebilir kuzunnnnnnyerimseniben
keremim nasıl unuttun ya...keşşke not etseymişsin...
mesela ben 30 aralıkda regli olduğumu söledim dr.ama 29 aralıkda hafif leke gelmişti dedim ve cemil bey bana ozaman 29 aralığı baz alıcaz dedi...minicik bir leke olsada o gün reglinin ilk günüdür dedi....yerimseniben
keremim nasıl unuttun ya...keşşke not etseymişsin...
mesela ben 30 aralıkda regli olduğumu söledim dr.ama 29 aralıkda hafif leke gelmişti dedim ve cemil bey bana ozaman 29 aralığı baz alıcaz dedi...minicik bir leke olsada o gün reglinin ilk günüdür dedi....yerimseniben
canım öncelikle bebeişine ve sana maaşallah. ben hiç nst ye girmedim. 11inde kontrolüm var herhalde o zaman girecem. belki o bayanın bi sorunu vardır ondan basmasını istemişlerdir düğmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?