2009 Ekim Anneleri

selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...

selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...

dün gece bana oldu aynısı cnm kütle gibi oldu karnım sürekli wcye çıktım altım ıslandı sanki sürekli ter döktüm kasıldı kasıklarım karnım gaz sancısı gibi yalancı sancıydı bu sende öyle olmuşun geçmiş olsun çok

canım benim öncelikle sakin ol. sol tarafına uzan biraz dinlen bakalım geçicekmi. muhakkak yalancı sancıdır telaş yapma canım. eğer geçmezse de hemen doktora git

saol cnm...kötü bişiy ya..ağrıyo taş gibi..

canım benim öncelikle sakin ol. sol tarafına uzan biraz dinlen bakalım geçicekmi. muhakkak yalancı sancıdır telaş yapma canım. eğer geçmezse de hemen doktora git

saol cicim..belime ağrı wurmadığı için yalancıdır diye düşünüyorum bende ama hiç bukadar sık olmamıştı..ha bu arada topici gördünmü bilmiyorum anklılar buluşuyoruz sende gel:)

sancım war hala buluşma derdindeyim he:))))

hadi gözün aydın sen de milli oldun kasılma konusundaaa alkisalkisalkis
korkma bak ben kardeş oldum :)
normal arıtk bu haftalardan sonra endişelenme cicitom.

gülefsan mide yanman için gebelikte kullanılabilen şuruplar var canım onlardan iç. yemek borun daha fazla tahriş olmasın daha da canın yanar.

hadi gözün aydın sen de milli oldun kasılma konusundaaa alkisalkisalkis
korkma bak ben kardeş oldum :)
normal arıtk bu haftalardan sonra endişelenme cicitom.

ay cücüüümm çok garip bişiymiişşş...akannehir

saol cicim..belime ağrı wurmadığı için yalancıdır diye düşünüyorum bende ama hiç bukadar sık olmamıştı..ha bu arada topici gördünmü bilmiyorum anklılar buluşuyoruz sende gel:)

sancım war hala buluşma derdindeyim he:))))
[/QUOTE]

ha ha ha hemen bakıyorum görmemiştim ben

ANG€L;8822716 .!.:
selam baharcım.iim cnm sen nasılsın.herkes dinlenmeye çekildi.elayıda hiç görmedim cnm bugün gelmedi heralde
iyiyim ben de... dök içini rahatla topiğine takıldım aman ağla ağla bi hal oldum:)
eiyiyim sibelcim.. Eğer ki izin konusunda senin için daha uygun olacağını düşünüyosan öyle yap. ama doktorlar bebeğinizin doğmadan öncede bakıma ihtiyacı var. bunu da çalışan anne adayları izinleri zamanında kullanıp dinlenerek yapar diyolar. ama sen tabiyki kendine göre hesplarını yapmışsındır....

selam zuzucum ben de dün gece çok kötü oldum. eşime biraz kızmıştım bebiş kasıldımı noldu anlamadım. biş anda kasıklarıma bi ağrı nil sanki tamamen toplandı kasığımın üstüne oturrdu gibi oldu ve aynı zamanda belime de bir ağrı girdi 2 saat falan aralıklı olarak sürdü baya bi korktum

amazonnn kasılmaların kadını gelll korkuyoruum:)))))

korkma yafrummm ben artık hiç sallamıyorum valla. dün annemle yürümeye çıktık yol boyunca kasıldı karnım. sallamadım napimm, olacak bunlar. kısa süreli oluyor çünkü, kasılma geçince de bebek hareket ediyor hemen. buna dikkat ediyorum sadece. umursamıyorum gerisini.

bahair sinirlenip stres yapınca kasılmalar daha bir tetikleniyor canım hemen etkileniyor kuzular. bi kere benim de başıma geldi.

kızlar biz bu sancıları yaşıyoruz ya. gerçek doğum sancısı olduğunda anne hissedermiş doğum yapacağını... o yüzden o sancılar farklı olurmuşşş

bahair sinirlenip stres yapınca kasılmalar daha bir tetikleniyor canım hemen etkileniyor kuzular. bi kere benim de başıma geldi.

daha öncesinde bu kadar farketmemiştim tatlışım...ne o yürüşleri sıkı tutuyosun bakıyorum..... yaw kimisi de egsersizlerin yürüşlerin ve yüzmenin doğuma hiç bi faydası yok diyo. ben boşuna mı hergün yüzecem diye kasıyom kendimi yawe

sana da geçmiş olsun canım korkmuşsundur

ondan diyorum ya kasılmaların kadını diye:))))dün dışarda yürürken ööle taş gibi filan oldu çok takmadım da ağrı olayı garibime gitti..yaklaşıorus sanırsam artıkın onun korkusumudur nedir...yoksa mantık olarak biliorum yalancının teki de bu ağrılar...yalnız waryaa bu doğum sancıları hakkaten canımıza okucak anlaşılan,sahici olanı :)

doktorum bana ısrarla normal doğum istiyorsan yürüyebildiğin kadar yürü ki bebeğin kanala girmesine yardımcı ol dedi. o yüzden yürümeye çalışıyorum coni. ama dün çok zorlandım. yürüdüm yürüdüm , dönüşü gözüm kesmedi minibüse bindim dönüşte belim koptu. hehehehehhee:))
bi faydası olmadığını ben de duydum bünye meselesi olabilir bence de. ama en azından yürüyerek vs. ordaki kasları çalıştırıyoruz az da olsa faydasını görürüz. hareket berekettir demişler..:))

yürürken başta iide ewe dönerken hem karnım acıyo hem de aslında wc ihtiyacım olmasa bile içimde bişiy sızlıyo canımı yakıyo...zorlaştı yürümek artık

Slm kuzularopuyorumnanaktan
Sabah doktora gittik, plesentam yukarı çıkmış çok şükür:dance: herşey normal gözüküyo dedi, suyumda çok iyiymiş kızımın gelişimi haftasıyla uyumluymuş ve çok iyiymiş, kıpır kıpırdı o anda dr. teyzesi yüzünü gösterdii tombik tomikti yanakları çok tatlı gözüküyo dedi gözlerini açıp kapatıyordu, kolunu yüzüne tutmuştu sonraçekti bize çok güzel bi profil gösterdi kızımaa ben aşıkk oldummm:asigim:
şuan için normal doğum için bi engel gözükmüyor dedi, normal doğum düşünen herkese yapılan doğum kanalında enfeksiyon falan varmı diye kulak çubuğu gibi bişeyle vajinadan sıvı gibi bişey aldı, eğer onun sonucunda enfeksiyon çıkarsa antibiyotik veriliyomuşki doğum esnasında bebeğee varsa enfeksiyon geçmesin...
Çok amaa çok mutluyum plesantam için:Saruboceq: bunu duyunca kilosunu sormayı unuttum sevinçten aleti karnımdan çekmişti kilosu ne kadar dedim zaten 15 gün önce bakmıştık gelişimi çok iyi bi problem yok dedi sölemedi 15 eylüle kontrol için gün verdi...
bizden haberler bölee kıslarr sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…