selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...
selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...
dün gece bana oldu aynısı cnm kütle gibi oldu karnım sürekli wcye çıktım altım ıslandı sanki sürekli ter döktüm kasıldı kasıklarım karnım gaz sancısı gibi yalancı sancıydı bu sende öyle olmuşun geçmiş olsun çok
canım benim öncelikle sakin ol. sol tarafına uzan biraz dinlen bakalım geçicekmi. muhakkak yalancı sancıdır telaş yapma canım. eğer geçmezse de hemen doktora git
hadi gözün aydın sen de milli oldun kasılma konusundaaa alkisalkisalkis
korkma bak ben kardeş oldum :)
normal arıtk bu haftalardan sonra endişelenme cicitom.
iyiyim ben de... dök içini rahatla topiğine takıldım aman ağla ağla bi hal oldum:)ANG€L;8822716 .!.:selam baharcım.iim cnm sen nasılsın.herkes dinlenmeye çekildi.elayıda hiç görmedim cnm bugün gelmedi heralde
eiyiyim sibelcim.. Eğer ki izin konusunda senin için daha uygun olacağını düşünüyosan öyle yap. ama doktorlar bebeğinizin doğmadan öncede bakıma ihtiyacı var. bunu da çalışan anne adayları izinleri zamanında kullanıp dinlenerek yapar diyolar. ama sen tabiyki kendine göre hesplarını yapmışsındır....iyiyim canım sen nasılsın. bugün doğum iznine başlayacaktım ama vazgeçtim 2 hafta daha çalışacağım.yani 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım.zor bir karar oldu ama öyle karar verdim son anda.
amazonnn kasılmaların kadını gelll korkuyoruum:)))))
bahair sinirlenip stres yapınca kasılmalar daha bir tetikleniyor canım hemen etkileniyor kuzular. bi kere benim de başıma geldi.
selam zuzucum ben de dün gece çok kötü oldum. eşime biraz kızmıştım bebiş kasıldımı noldu anlamadım. biş anda kasıklarıma bi ağrı nil sanki tamamen toplandı kasığımın üstüne oturrdu gibi oldu ve aynı zamanda belime de bir ağrı girdi 2 saat falan aralıklı olarak sürdü baya bi korktum
korkma yafrummm ben artık hiç sallamıyorum valla. dün annemle yürümeye çıktık yol boyunca kasıldı karnım. sallamadım napimm, olacak bunlar. kısa süreli oluyor çünkü, kasılma geçince de bebek hareket ediyor hemen. buna dikkat ediyorum sadece. umursamıyorum gerisini.
daha öncesinde bu kadar farketmemiştim tatlışım...ne o yürüşleri sıkı tutuyosun bakıyorum..... yaw kimisi de egsersizlerin yürüşlerin ve yüzmenin doğuma hiç bi faydası yok diyo. ben boşuna mı hergün yüzecem diye kasıyom kendimi yawe
sana da geçmiş olsun canım korkmuşsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?