2009 Ekim Anneleri

canım bitiş tarihi yazamazki raporda doğum yaptığın tarihe kadar geçerli o rapor doğum yaptıktan sonrada doğum sonrası raporunu alıyorsun .

CANIM AZ ÖNCE HASTANEYİ ARADIM ODA DOĞUMUN NE ZAMAN OLACAĞINI BİLMEDİĞİMİZDEN AÇIK RAPOR VERİYORUZ DEDİ AMA RAPORUNU DOĞUMDAN SONRA SGK YA BİLDİRMEN GEREKİYOR DEDİ.. RAPORUN KAPANDIKTAN SONRA DEDİ. SİZLERE DE BÖYLE ŞEYLER DEDİLER Mİ CANIM YA.. KAFAM KARIŞTI AMA BENİM..:sinifsinif::sinifsinif:

nasil oldu duzenlimiydi sancilarin???:uhm:

eşinizin aklına uymayın ben onun cezasını cektim dün :kedi:

hadi baqalım o zaman düzenli mi sen sancın olunca bana haber ver ben not edeyim dedi tamam dedim yorgun argın işten gelince anca o kadar oluo herhalde amaniiin senin sancıların 10dk bir hadi hadi kall dr a gidelim dedi yaw değildir diorum anlamadı gittik rezil olduk döndük delikafadulden

normalmiş mehaycım bu ağrılar kasılmalar...ama inanki kızımda hiç böle ağrı sancı yaşamamıştımmm....

demekki her gebelik ayni olmuyor..insallah benim ikincisi kolay olur..bu gebeligimin baslarindada cok kotuydum bulantilar ve kusmalardan dolayi ilk5 ay zaten tam rahata erdim derken sancilar basladi..neyseki az kaldi prensime kavusmama....:asigim:

kızlar ben kaçtım dinleniim biraz ...uyumaya çalışıım belki uyuyabilirimmmm((uykusuzlukdan gözlerim ağrıoooo.....öpüldünüzzzz.........

yok canim esimin bu konuda bisey dedigi yok zaten..azcik karnim agriyor desem hadi hastaneye diyor ben gitmiyorum cunku dogum sancisi olmadigindan eminim.....esim benden daha cok korkuyor ve heyecanli...bir dogsada rahatlasam diyorkaydirigubbakcemile3 sanki doguracak olan osırnaşık şey

zaten hep oturamiyorumki canim uzaniyorum evde yuruyorum biraz..disarida cikamiyorum korkudan iki kere bayildim cunku....

okumuştum cnm sanırım tansiyonum düştü diodun aman dikkat et sunun surasında ne kaldı cıkma boşver sonra bebeikinle bool bol gezersiniz inşallahkaydirigubbakcemile2

keske bende dinlemeseydim olsun ama ders oldu bi daha sancı konusunda sözünden cıkmıcam söz dio aksamdan beri onlar daha telasa memuru kaydirigubbakcemile3

keske bende dinlemeseydim olsun ama ders oldu bi daha sancı konusunda sözünden cıkmıcam söz dio aksamdan beri onlar daha telasa memuru kaydirigubbakcemile3

aman bosver canim kimbilir gunde kac hamile kadin yalanci dogum sancisindan dolayi hastanenin yolunu tutuyordur bir biz degilizdir emin ol...alismistir ordakiler ..heleki ilk gebelik olunca bu dahada normal....a.s

valla artık normal mi karsıladılar bilmiorum ama olan oldu bundan sonra en azından sancı sıklıgını kendim takip etmem gerektigini biliorum kaydirigubbakcemile3

neyse kizlar ben cikiyorum fazla oturamiyorum pc basinda artik belim agriyor ve kasilmalar basladi ..n iyisi dinleneyim gidip...gorusmek uzere...

selam kızlar...... benim artık mide yanmalarım çok çoğaldı maden suyuda fayda etmiyo artık benim gibi olan varmı aranızda? resmen gözlerimden yaşlar iniyo çok feci bişey ya

sela m kızlar nbr saat 10dan beri bi yattık duş alıp şimdi zor kalktık acıkmışım amma uyudum ya hala uykum var bugün acaibim gecenin acısını çıkarıyo kızım gece uyuytmadı hiççç

selam kızlar... melek irem sibel nalan meraba nasılsınızzzzz?

iyiyim canım sen nasılsın. bugün doğum iznine başlayacaktım ama vazgeçtim 2 hafta daha çalışacağım.yani 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım.zor bir karar oldu ama öyle karar verdim son anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…