canım bitiş tarihi yazamazki raporda doğum yaptığın tarihe kadar geçerli o rapor doğum yaptıktan sonrada doğum sonrası raporunu alıyorsun .
nasil oldu duzenlimiydi sancilarin???:uhm:
normalmiş mehaycım bu ağrılar kasılmalar...ama inanki kızımda hiç böle ağrı sancı yaşamamıştımmm....
eşinizin aklına uymayın ben onun cezasını cektim dün :kedi:
hadi baqalım o zaman düzenli mi sen sancın olunca bana haber ver ben not edeyim dedi tamam dedim yorgun argın işten gelince anca o kadar oluo herhalde amaniiin senin sancıların 10dk bir hadi hadi kall dr a gidelim dedi yaw değildir diorum anlamadı gittik rezil olduk döndük delikafadulden
zaten hep oturamiyorumki canim uzaniyorum evde yuruyorum biraz..disarida cikamiyorum korkudan iki kere bayildim cunku....
kızlar ben kaçtım dinleniim biraz ...uyumaya çalışıım belki uyuyabilirimmmm((uykusuzlukdan gözlerim ağrıoooo.....öpüldünüzzzz.........
kızlar ben kaçtım dinleniim biraz ...uyumaya çalışıım belki uyuyabilirimmmm((uykusuzlukdan gözlerim ağrıoooo.....öpüldünüzzzz.........
okumuştum cnm sanırım tansiyonum düştü diodun aman dikkat et sunun surasında ne kaldı cıkma boşver sonra bebeikinle bool bol gezersiniz inşallahkaydirigubbakcemile2
yok canim esimin bu konuda bisey dedigi yok zaten..azcik karnim agriyor desem hadi hastaneye diyor ben gitmiyorum cunku dogum sancisi olmadigindan eminim.....esim benden daha cok korkuyor ve heyecanli...bir dogsada rahatlasam diyorkaydirigubbakcemile3 sanki doguracak olan osırnaşık şey
keske bende dinlemeseydim olsun ama ders oldu bi daha sancı konusunda sözünden cıkmıcam söz dio aksamdan beri onlar daha telasa memuru kaydirigubbakcemile3
selam kızlar... melek irem sibel nalan meraba nasılsınızzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?