ANG€L;8819297 .!.:mehaycım merhaba cnm.ben kasık ağrısını doğum sancısı die biliyorum ama.onun düzenli ağrı olması lazım galiba 5 dk da birmi ne bişeyler dio ya doktorlar.senin ağrın nasıl devamlımı yoksa ara aramı?
Kızlar az Önce muhasebecİm aradı doĞum Öncesİ raporumda sadece İzne ayrıldıĞım gÜn yazdıĞı İÇİn raporu İŞleyemİyormuŞ sİzİn raporlarınıza baksanız bİr baŞlangıÇ ve bİtİŞ tarİhİ yazıyor mu.??
benimde kasıklarım ağrıyo doktorum bebek hareketlerinden olduğunu söyledi
mehaycım geçmiş olsunnn...dr.la bi görüş istersennnyerimseiben
selam kızlaar biz geldiikopuyorumnanaktan
selam kızlaar biz geldiikopuyorumnanaktan
zaten bebek her zamankinden daha hareketli bugunlerde..birde ayaklarini bir dayiyor kemikleri batiyor kuzumun acitiyor bazen baya:asigim:
dun esim karnimi eliyle ovaliyordu agriyor diye o sirada tv de bisey cikti onu izledi o sirada bebek ayagini dayadi sisirdi karnimin bir kismini top gibi :)) tam izledigi sey bitti devam edicek elini karnima koydu gozu tv de kafasini bir cevirdi :)) eline sert ve sivri bisey gelince:roflol: bu nee :1shok:dedi :)))))) birak elleme dedim biyeri iste:roflol:
aynen ayakları hep dışarı çıkcak gibi benimkininde yamuk patatesler olurya göbeğim öyle hep kaydirigubbakcemile3
canim hastaneye gitmem gerekir burda doktora telefon falan edemiyoruz direk sekreteri cikar ve gorusturmez..ozel numarasinida vermiyor doktorlar burda...cok dayanamazsam hastaneye gidicem...
mehaycım senin kasılmaların nasıl oluo ki cnm ben dün apar topar hastaneye tasındım o yüsden hatta sayfa bilgisayarı bile acık bırakmışız telastankaydirigubbakcemile3
hmmm...canım ozaman ağrılarını takip et ve çok sıklaşırsa bekleme hast.gitopuyorumnanaktan
hoşbuldum kızlar bugun iyiyim cook şükür sancı yok kasılma yok ohhh
dün doguruoum sandım dı cok kötüydü coook
canim karnim gun icinde defalarca kasiliyor zaten agrida oluyor bel agrisida cabasi..ama bu birkac gundur cok fena kasiklarim agriyor..duzenli olmadigi icin gitmedim hastaneye cunku gelip gidiyor...hastaneye gidene kadar kesin gecer sancisi falan yok niye geldiniz derler bu sefer...
düzenli diilse bosuna gitme o zaman canım eve geri yolluolar cünkü dün bize öle oldu ama dr aynı pozisyonda ve otrarak cok fazla oturma daha cok uzan dedi böle böle dogurcan işte dio yaakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?