2009 Ekim Anneleri

devamli degil canim gun icinde ara ara devamli olsa durulucak gibi degil ( uyurken uykudan uyandiriyor 2-3 gundur gece uykusu yok bana diyebilirim...

canım bitiş tarihi yazamazki raporda doğum yaptığın tarihe kadar geçerli o rapor doğum yaptıktan sonrada doğum sonrası raporunu alıyorsun .

benimde kasıklarım ağrıyo doktorum bebek hareketlerinden olduğunu söyledi

zaten bebek her zamankinden daha hareketli bugunlerde..birde ayaklarini bir dayiyor kemikleri batiyor kuzumun acitiyor bazen baya:asigim:
dun esim karnimi eliyle ovaliyordu agriyor diye o sirada tv de bisey cikti onu izledi o sirada bebek ayagini dayadi sisirdi karnimin bir kismini top gibi :)) tam izledigi sey bitti devam edicek elini karnima koydu gozu tv de kafasini bir cevirdi :)) eline sert ve sivri bisey gelince:roflol: bu nee :1shok:dedi :)))))) birak elleme dedim biyeri iste:roflol:

aynen ayakları hep dışarı çıkcak gibi benimkininde yamuk patatesler olurya göbeğim öyle hep kaydirigubbakcemile3

mehaycım senin kasılmaların nasıl oluo ki cnm ben dün apar topar hastaneye tasındım o yüsden hatta sayfa bilgisayarı bile acık bırakmışız telastankaydirigubbakcemile3

canim hastaneye gitmem gerekir burda doktora telefon falan edemiyoruz direk sekreteri cikar ve gorusturmez..ozel numarasinida vermiyor doktorlar burda...cok dayanamazsam hastaneye gidicem...

hmmm...canım ozaman ağrılarını takip et ve çok sıklaşırsa bekleme hast.gitopuyorumnanaktan

mehaycım senin kasılmaların nasıl oluo ki cnm ben dün apar topar hastaneye tasındım o yüsden hatta sayfa bilgisayarı bile acık bırakmışız telastankaydirigubbakcemile3

canim karnim gun icinde defalarca kasiliyor zaten agrida oluyor bel agrisida cabasi..ama bu birkac gundur cok fena kasiklarim agriyor..duzenli olmadigi icin gitmedim hastaneye cunku gelip gidiyor...hastaneye gidene kadar kesin gecer sancisi falan yok niye geldiniz derler bu sefer...

selam arkadaslar benimde kasilmalarim son zaman cok arttiydi birde ben magnesiumu birakmistim ondan da oluyo iyiceee artiyo kasilmalar tekrar almaya basladim bugün rahatim yoksa kac kez kasildimdi ben
amabugünde bir halsizlik yorgunluk var anlataaaaamam

düzenli diilse bosuna gitme o zaman canım eve geri yolluolar cünkü dün bize öle oldu ama dr aynı pozisyonda ve otrarak cok fazla oturma daha cok uzan dedi böle böle dogurcan işte dio yaakaydirigubbakcemile

normalmiş mehaycım bu ağrılar kasılmalar...ama inanki kızımda hiç böle ağrı sancı yaşamamıştımmm....

düzenli diilse bosuna gitme o zaman canım eve geri yolluolar cünkü dün bize öle oldu ama dr aynı pozisyonda ve otrarak cok fazla oturma daha cok uzan dedi böle böle dogurcan işte dio yaakaydirigubbakcemile

zaten hep oturamiyorumki canim uzaniyorum evde yuruyorum biraz..disarida cikamiyorum korkudan iki kere bayildim cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…