2009 Ekim Anneleri

tabiki yolunda..tedawi edilmesse erken doğum riski olabilir belki ama sonuça testler de bu yüzden yapılıyo canım..yani böyle bi problem warsa tedawi edilir, problem kalmaz üzülme..sıkma canını lütfen

ne kadar güzel zuzu ya. ne güzel arkadaşlıklar oluştu dimi. düşünsene 7 ay önce kim kimi tanıyodu burda. şimdi burnumuz aksa kızlar side de oldu mu diye koşuveriyoruz topiğe:)

ne kadar güzel zuzu ya. ne güzel arkadaşlıklar oluştu dimi. düşünsene 7 ay önce kim kimi tanıyodu burda. şimdi burnumuz aksa kızlar side de oldu mu diye koşuveriyoruz topiğe:)

ewet cnmm birbirimiz için endişe ediyoruz..çok güsel opuyorumnanaktan

ayy kocakarı senii.
şaka bi yana bu doğru çok lişiden duydum bu olayı.

amazon gene başka topiklere kaymış sanırsammmmm:)))))))

ev süpürdük uleynnn..

slm kıslar ben geldim :)))ama cook hastayım hiç halim yok sırf meraktan actım neti naptınız diye:)))

geçmiş olsun cn mbende iltihapvar antiseptik alıyom idrar yolu için bebege z<ararı yok cnm

yok canım korkma. tedavi edildikten sonra herhangi birşey olmaz. için rahat olsun.

geçmiş olsun cn mbende iltihapvar antiseptik alıyom idrar yolu için bebege z<ararı yok cnm

saol canım ya. uzun zaman mı oldu tedavi görüyosun. hemen geçen bişey depğil mi yani.
yaa biraz özel olcak ama. akıntı da oluyo mu. ben oturduğum yerden kendi kendime kokuyorum sanki. üstelikte her akşam eve gidiyorum değiştiriyorum ve sabah çıkarken yine değiştiriyorum çamaşırımı..

yok canım korkma. tedavi edildikten sonra herhangi birşey olmaz. için rahat olsun.
saol amazoncuğumm...

tsk ederim kıslar sabah sol tarafımda cok şiddetli bi sancıyla uyandım ama acaip bi sancı anlatamam doguruyom herhalde dedim.biraz durdum gecmedi kalktım yürümeye basladım hafifledi sonra kesildi cok korktum ya bebeği hareket etmedi önce bişeyler yedim hareket etmeye basladı ..ama cok hasizim suanda canım hiiç bişey yapmak istemiyrum ..sanki böle bunalımdayım deprosyandayım gibi..

elam ajkım maşaallah prensesine...herşeyin normale dönmesine çok sveindim canımopuyorumnanaktan
inşallah benim suyumda normale dönmüştür...perşembeyi iple çekiyorummmmmm:çok üzgünüm:.

engidi canım geçmiş olsun.....

selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...

zuzum ajkım milli oldun yaniii...korkma canım düzenli olmadığı sürece sorun yokk......yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…