yok antibiyotik takılmadı kafama da. iltihap olyı takıldı. netten arayınca erken doğum riski düşük kilolu bebek falan diyodu. bu herkeste böyle olmak zorunda değil zaten dimi. korkmayım ben. herşey yolunda:çok üzgünüm:
:)) canım mawişle 1 sene önce tanıştık kkda.erken hamilelik belirtileri topicinde..epey uğraşmıştı o da hamile kalmak için bi çokları gibi..msnde filan görüşüyoruz öyle yani:) takip ediyorz zaten birbirimizin durumunu gece sancım war yazınca aradım sabah..ööle işte...
ne kadar güzel zuzu ya. ne güzel arkadaşlıklar oluştu dimi. düşünsene 7 ay önce kim kimi tanıyodu burda. şimdi burnumuz aksa kızlar side de oldu mu diye koşuveriyoruz topiğe:)
canımcım ben onu ara ara kasılmalarımda hep hissediyorum.. bebeişin aşşağı inip inmediğini test etmek için. yere oturup ayaklarını uzat bir ayağını diğer ayağının üstüne koymaya çalış (örneği sağ ayağının topuğunu sol ayaak parmaklarının üstüne değdirir gibi koy) eğer yapabiliyosan bebiş aşşağıda değildir yani olması gerekendan fazla aşşağıda değildir. eğer yapammıyosan bebiiş olması gerekenden aşşağıdadır ve doğum yakın demektir? çaktın?
amazon gene başka topiklere kaymış sanırsammmmm:)))))))
bu arada benim kendi doktorum doğurdu. doğum izninde şuan. başka bi doktora devretmişti beni. cuma idrar kültürü yapıldı. mikrop çıkmış. idrar yollarında enfeksiyon varmış. antibiyotik yazacak. başına böyle bişey gelen oldu mu. tdavi işe yaradımı. bebeğe bi riski var mı kızlar..
slm kıslar ben geldim :)))ama cook hastayım hiç halim yok sırf meraktan actım neti naptınız diye:)))
yok antibiyotik takılmadı kafama da. iltihap olyı takıldı. netten arayınca erken doğum riski düşük kilolu bebek falan diyodu. bu herkeste böyle olmak zorunda değil zaten dimi. korkmayım ben. herşey yolunda:çok üzgünüm:
slm kıslar ben geldim :)))ama cook hastayım hiç halim yok sırf meraktan actım neti naptınız diye:)))
geçmiş olsun cn mbende iltihapvar antiseptik alıyom idrar yolu için bebege z<ararı yok cnm
saol amazoncuğumm...yok canım korkma. tedavi edildikten sonra herhangi birşey olmaz. için rahat olsun.
selam kızlar..10 dkdır acaip şeyler oluyo bana ya..karnıma ağrı giriyo taş gibi oluyo çıkıyo..yalancı sancı heralde ama korktum ya çok sık oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?