gecmıs olsuncanımselam kızlar, geçmişi okudum geldim...elaya maşallah sevindim...
ben acayip hastayım kulaklarım boğazım acıyor yutkunurken falan cok feci dün akşamdan beri 5 bardak ıhlamur içtim demin sıcak çorba içtim fayda etmedi burnumda tıkalı ama akıyor gibi gripmi oldum anlamadım ne yapsam geçer acaba yaa mafoldumben
evet canım atlatırız ınsaalahmerhaba kızlar ben hala griple boğuşuyom dün akşam hiç nefes alamadım bugünde baş ağrısından ölüyodum..neyseki ilaç alıp yattım biraz fayda etti..tamda doğumumuza az kalmışken nerden çıkıyo bu hastalıklar bilmem...neyse inşallah bu son olur...
canım baska bir doktoradaha gıtsen..hem nedemek yasaması sakınclaı dıye.. bu bebek suan dogs abıle yasarki? hayatı tehlıkeıs yok 3.haftayı gecmısın.nasıl yani. orasını anlamadım..sakin olmaya calıs. inancın yerınde olsun canım.saglıklı olduguna inan.herseyın düzelecegıne ınan.bebişlerimiz için biz mücadele ederız dımı üzülüp oes etme onada yansır biliyorsun canım.hayırlı haberlerını beklıyoruz canımbugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
allah sabır versıniçimde kıpır kıpır hareket ediyo kalbi herşeyi elleri bütün organları herşeyiyle varken ben ondan nasıl vazgeçerim diyorum bana hayatı zor geçer diyolar biliyorum ama çok zor ya offf insan nasıl sakin olur bilemiyorum mutfaga geçiyorum odasını görüyorum çıldırcam
tesekkur ederım cnmnisacım dikkat et kendine inşallah en kısa zamanda atlatırsınnyerimseniben
canım peki ne yapılacakmış bu durumda dr bir açıklama yapmadımı
intten baktım dogduktan 2 3 ay sonra duzelmezse amelıyat olacakmış bebegım
dur canım dr açıklama yapmadan düşünme böyle şeyler allahın izniylr bir dünyaya gelsin belkide hiç gerek kalmaz böyle şeylere canım .
Kizlar ne oluyoruz hastaliklar bebeklerin durumu bize ne oldu. bende hastayim 3 gundur burnum tikali hapsuruyorum bogazim yaniyor bugun doktor kontrolumuz vardi biliyosunuzki burda ultrason yok karnimi mezurayla olcuyor gebelik haftami soyluyor 32 haftaligim ama olcum 29 haftayi veriyor yani 3 hafta geriden geliyor karnimin olcusu.Bugun ultrason icin randevu aldim haftaya pazartesi gidip kizimi gorecegim parasi neyse veririz yeterki kizimin icerde saglikli oldugundan ve normal gelistiginden emin olayim.Kizlar dua edin ben bu mezurayla olcum isini hic anlamiyorum zaten doktor hala normal diyor 2 hafta sonra gorusuruz dedi ama ben dayanamam haftaya pazartesi gidip bebegimi gorecegim bu stres bile bebegimin buyumesini engeller acaba acaba diye diye kafayi yiyecegim.Dua edin canlarim.
Herkese gecmis olsun papatyalim dun sana soyledim hastayim diye bugunde sen ayni benim gibi olmussun gecmis olsun acaba havalarda birseymi varki boyle oluyoruz.
Nisasum gecmis olsun canim insallah duzeliriz bir an once burnumu silmekten yazamiyorum doktor alerji dedi burun spreyi yazdi onu alacagim.
Gecmisi okumadim ama berrin14 gecmis olsun ne oldu bilmiyorum dualarim seninle.
Zeynp.ZEYNP sana da gecmis olsun canim.
Arzum86 okudugum kadariyla bebekte problem olabilirmis dualarim seninle Allah gostermesin canim insallah sonuclar temiz cikar.
cnm benm sanada çok geçmiş olsun balım ya dikakt edin nazarlandınız hepinizde rabbim korusun sizleri ve melekleriniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arzum berrin rabbim şifa versin bebeklerinize ve sizede sabır dayanma gücü versin canlarım rabbim yardımcı olcak ve herşey yoluna gircek lütfen üzülüpte minikleride üzmeyin onlar zaten şuan yorgunlar çok opuyorumnanaktan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?