2009 Ekim Anneleri

içimde kıpır kıpır hareket ediyo kalbi herşeyi elleri bütün organları herşeyiyle varken ben ondan nasıl vazgeçerim diyorum bana hayatı zor geçer diyolar biliyorum ama çok zor ya offf insan nasıl sakin olur bilemiyorum mutfaga geçiyorum odasını görüyorum çıldırcam

allah allah cok üzüldüm sakin ol lütfen bak senin stresin bebegede gecer hisseder bi yerde okumustum dogum öyküsünde o kadincazada demislerdi bebegin rahattsiz diye o vazgecmedi dogurdu bebegini ve saglikliydi positiv düsün yawrum ya

arzumcum topla kendini içini ferah tut allahın izniyle inşallah birşey olmayacak bebişineeee:teselli:
berrinci dr..bu konuda nasıl açıklama yapmaz....sonuçta seni bu konuyla ilgili bilgilendirmesi lazımdıııklava:rahat ol canım inşallah sağlıkla gelicek bebişinnnn:teselli:

merhaba kızlar.. benım burnum akmaya..basladı...
benım gıbı hasta olan arkadasla rgecmıs olsun .ben uykum olsada olmasada yatıyorum sürekli..benı rahatlıyor

nisacım dikkat et kendine inşallah en kısa zamanda atlatırsınnyerimseniben

gecmıs olsuncanım

evet canım atlatırız ınsaalah

canım baska bir doktoradaha gıtsen..hem nedemek yasaması sakınclaı dıye.. bu bebek suan dogs abıle yasarki? hayatı tehlıkeıs yok 3.haftayı gecmısın.nasıl yani. orasını anlamadım..sakin olmaya calıs. inancın yerınde olsun canım.saglıklı olduguna inan.herseyın düzelecegıne ınan.bebişlerimiz için biz mücadele ederız dımı üzülüp oes etme onada yansır biliyorsun canım.hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

allah sabır versın

nisacım dikkat et kendine inşallah en kısa zamanda atlatırsınnyerimseniben
tesekkur ederım cnm

arkadaşım bence başka doktara git ve ümidini yitirme Allah bu mübarek günlerde bebeğini sağ salim sana bağışlasın

kızlar çok sagolun birazcık olsun sakinleştim inş. kromozon bozuklugu zekasıyla ilgili bişey kısacası olumsuz hiç bişey çıkmaz benim dr.ve +2kadın dogum dr. hepsinin sonucu bu of zor yarın işlemi yaptırcam ondan sonra asıl başlıyo 10gün enaz nasıl geçicek zor bi durum ama kızım bunuda atlatıcak eminim ben, güçlü o anneside güçlü olmalı dimi allahım hakkımızda hayırlısını versin BERıL14 sanada geçmiş olsun canım ya allah yardımcımız olsun

Kizlar ne oluyoruz hastaliklar bebeklerin durumu bize ne oldu. bende hastayim 3 gundur burnum tikali hapsuruyorum bogazim yaniyor bugun doktor kontrolumuz vardi biliyosunuzki burda ultrason yok karnimi mezurayla olcuyor gebelik haftami soyluyor 32 haftaligim ama olcum 29 haftayi veriyor yani 3 hafta geriden geliyor karnimin olcusu.Bugun ultrason icin randevu aldim haftaya pazartesi gidip kizimi gorecegim parasi neyse veririz yeterki kizimin icerde saglikli oldugundan ve normal gelistiginden emin olayim.Kizlar dua edin ben bu mezurayla olcum isini hic anlamiyorum zaten doktor hala normal diyor 2 hafta sonra gorusuruz dedi ama ben dayanamam haftaya pazartesi gidip bebegimi gorecegim bu stres bile bebegimin buyumesini engeller acaba acaba diye diye kafayi yiyecegim.Dua edin canlarim.

Herkese gecmis olsun papatyalim dun sana soyledim hastayim diye bugunde sen ayni benim gibi olmussun gecmis olsun acaba havalarda birseymi varki boyle oluyoruz.

Nisasum gecmis olsun canim insallah duzeliriz bir an once burnumu silmekten yazamiyorum doktor alerji dedi burun spreyi yazdi onu alacagim.

Gecmisi okumadim ama berrin14 gecmis olsun ne oldu bilmiyorum dualarim seninle.

Zeynp.ZEYNP sana da gecmis olsun canim.

Arzum86 okudugum kadariyla bebekte problem olabilirmis dualarim seninle Allah gostermesin canim insallah sonuclar temiz cikar.

arzum berrin rabbim şifa versin bebeklerinize ve sizede sabır dayanma gücü versin canlarım rabbim yardımcı olcak ve herşey yoluna gircek lütfen üzülüpte minikleride üzmeyin onlar zaten şuan yorgunlar çok opuyorumnanaktan:Saruboceq:

cnm benm sanada çok geçmiş olsun balım ya dikakt edin nazarlandınız hepinizde rabbim korusun sizleri ve melekleriniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…