zuzum ajkım milli oldun yaniii...korkma canım düzenli olmadığı sürece sorun yokk......yerimseniben
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır girememiştim şimdi yıllık izne ayrıldım evdeyim kızımla keyif yapıyozzz sizler nasılsınız ben 33 haftalığım ama doktor 1 hafta seninkine ekliyecez dedi yarın sezaryan tarihim belli olabilir yarın kontrolüm var belki eylülde doğurum haa
canım hakkında hayırlısı olsun...sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına:Saruboceq:merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır girememiştim şimdi yıllık izne ayrıldım evdeyim kızımla keyif yapıyozzz sizler nasılsınız ben 33 haftalığım ama doktor 1 hafta seninkine ekliyecez dedi yarın sezaryan tarihim belli olabilir yarın kontrolüm var belki eylülde doğurum haa
selam kızlar, geçmişi okudum geldim...elaya maşallah sevindim...
ben acayip hastayım kulaklarım boğazım acıyor yutkunurken falan cok feci dün akşamdan beri 5 bardak ıhlamur içtim demin sıcak çorba içtim fayda etmedi burnumda tıkalı ama akıyor gibi gripmi oldum anlamadım ne yapsam geçer acaba yaa mafoldumben
merhaba kızlar ben hala griple boğuşuyom dün akşam hiç nefes alamadım bugünde baş ağrısından ölüyodum..neyseki ilaç alıp yattım biraz fayda etti..tamda doğumumuza az kalmışken nerden çıkıyo bu hastalıklar bilmem...neyse inşallah bu son olur...
zeynepcimm çok geçmiş olsunnnn:1hug:merhaba kızlar ben hala griple boğuşuyom dün akşam hiç nefes alamadım bugünde baş ağrısından ölüyodum..neyseki ilaç alıp yattım biraz fayda etti..tamda doğumumuza az kalmışken nerden çıkıyo bu hastalıklar bilmem...neyse inşallah bu son olur...
selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı
bugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
bugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
nedenını soylemedı kı ondan merak ettım ıntte baktım boyle şeyler olabılıyormuş dogduktan 2 3 ay sonra iyileşmesse amelıyat olcakmış ıntte yazıyor cok moralım bozukzeynepcimm çok geçmiş olsunnnn:1hug:
bitanem geçmiş olsun...peki dr. sana ne dedi..nedeni neymişşşkafamçokkarıştı
cok gecmış olsun canım bende cok kotuyum Allah yar ve yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:bugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?