2009 Ekim Anneleri

selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı

berincim geçmiş olsun canım ilk defa senden duydum şimdi yardımcı olmak isterdim ama bu konuda hiç bilgim yok canım ya. doktorun açıklama yapmıyor mu canım olacaklar için? en doğru bilgiyi yine o verir. inşallah bişey olmayacak kuzuya dua edicem senin için de..

hay allah arzucum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şu anda. çok geçmiş olsun canım. dua edelim ki bebeğimizde bir sorun çıkmazsın rabbim bu mubarek günlerde duysun sesimizi yavrumuzu bize bağışlasın inşallah. güçlü olmaya çalış canım annesin sen mecbursun. lütfen salma kendini. hakkında hayırlısı neyse o olsun arzucum..

canım çok geçmiş olsun Allah bebeğine şifa versin en kısa zamanda düzelir inşallah dularım seninle

kızlarr herkesler hasta olmuş yaaa çok geçmiş olsun
son zamanlar zor geçiyo hepimizin bende bu akşam mide ağrısı çekiyorum

zellda canım çok geçmiş olsun..bu yurtdışınında sağlıkla ilgili problemleri beni gıjık etti...koskoca amerika mezura ile ölçerek gebelik haftasını sölüo...offf offfffklava:

kızlar kimsenin bebeğine bişey olmayacak hepimizin bebeği sağlıklı doğacak ve burdan hepimiz birbirimize yazacağız of bu bebekler yemek yemiyor yada ay çok yaramazlar falan diye herkes içini ferah tutsun bakın kasım annelerinden biri doğurmuş ALLAH'tan biz daha fire vermedik ( o annenin bebeğide sağlıklı olur inşallah ) ama rahat olalım kızlar sakın üzülmeyin üzülüpte bebişleri sakın üzmeyin tamammı.

berin arzum ne diycemi bilemedim..zellda..Alah yardımcınız olsun kızlar..inşallah herşeyyoluna girer..

ya kızlar bugün bugündür wcye gittigimde kutum çok acıyo dikkat ettim ya taharatlanırken elim degse acıyo sizdede öylemi

zellda canım çok geçmiş olsun..bu yurtdışınında sağlıkla ilgili problemleri beni gıjık etti...koskoca amerika mezura ile ölçerek gebelik haftasını sölüo...offf offfffklava:

Sorma adam strese sokuyorlar catir catirda sigortalarimizi oduyoruz ama aldigimiz hizmet bu kadar iste.Turkiyenin gozunu seveyim kiymetini bilin kizlar en azindan kafaniz karismiyor bebeginiz hakkinda bilginiz oluyor.

iyi akşamlar kuzular opuyorumnanaktan

berin, arzum ikinizede çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşallah:Saruboceq:
inşallah bu sıkıntılı günleri atlatıp sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz:Saruboceq:

zelda bencede başka bi doktora git, inşallah herşey yoluna girer...

selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı

berincim umarım önemli bir sorun çıkmaz sonradan hemen düzelir...

canım çok geçmiş olsun Şeniz

zeynepcimm çok geçmiş olsunnnn:1hug:

bitanem geçmiş olsun...peki dr. sana ne dedi..nedeni neymişşşkafamçokkarıştı

saol lallcimmm

allah allah ne sıkıntılı bir akşam herkeste bişeyler çıkıyo allahım sonumuzu hayır etsin...arzumcum benim arkadaşımın kızınada beyninde kist var demişler şimdi 3 yaşında valla kök söktürüyo bize...inşallah düzelir yada yanlış anlamışlardır..nasıl bu zamana kadar görmemişlerde şimdi faketmişler ...ya artık sonuna geldik bu saattten sonra sorun çıkmaz umarım herkes sağlıkla meleklerini kucağına alır ...allahım yavrunu sana bağışlasın arzumcum içini ferah tutki herşey güzel olsun..

merhaba kızlar.. benım burnum akmaya..basladı...
benım gıbı hasta olan arkadasla rgecmıs olsun .ben uykum olsada olmasada yatıyorum sürekli..benı rahatlıyor

sanada geçmiş olsun nisacımmm...

zellda bu nasıl iş anlamadım bide yurtdışına doğuma gidiyo bizim ünlüler...bunlar daha ultrasona alışamamış ne o öyle koca karı muayenesi gibi mezroyla ölçmek...inşallah ultrasonda bebeğinin net ve sağlıklı görürsün canım...

bu arada sanada geçmiş olsun canımm..

kızlarr herkesler hasta olmuş yaaa çok geçmiş olsun
son zamanlar zor geçiyo hepimizin bende bu akşam mide ağrısı çekiyorum

sanada geçmiş olsun canım..grip herkesi yaklamaya başladı aman dikkat edin kendinize...

evet kızlar hepimiz içimizi ferah tutalım
kuzularımız sağlıkla gelicek ve hepimizi o güzel doğum hikaylerimizi yazıcaz topiğe

kuzum dur küsme kızz herkesi bi düşünce aldı :1hug:
benimde arada tam dediğin yere sancı giriyo böle bi anlık ama elledimde acımıyo

saol kuzum yok küsmedimde ya acaip acıyo iç çamaşırım dahi degse acıyo hassas oderecede ama anlamadıgım bizde 8aydır ilişkide yok yani zorlama yada herhang bişide olmadı niye böyle olduki, normalmi acaba son ayda bu

ay cnm obendede var bide klozet değil wc normal zorlanıyom çok buarakaydirigubbakcemile3

ya ya malesef cok zor
ya şişkolar her zaman nasıl katlanıyor ıkı buklum anlamıyorum ben
artık corabımı bıle cok zor gıyıyorum :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…