selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı
bugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
bugün ne hevesle dr.gittimm döndüğümde kızlara yazarım nazın gelişimini kilosunu boyunu diye hiç bunu yazacagımı tahmin edemezdim kızlar çok kötüyüm bebeşime dua edin lütfen yarın kordonundan kan alınacak beyinde sıvı toplanmış kromozon testi zekayla ilgili testler biyıgın işlem test yapılcak sabah 10:30 buzamana kadar hiç bir şey yoktu birden bire oluşmuş 10-15gün sonra sonuç çıkacakmış kötüyse dogurmanızı istemiyoruz diyo iyi bi sonuç çıkarsa dogduktan sonra işlemler vs.vs. geçirecekmiş garantisi yok diyo ne yapacagımı şaşırdım çok kötüyüm dua edin lütfen
zellda canım çok geçmiş olsun..bu yurtdışınında sağlıkla ilgili problemleri beni gıjık etti...koskoca amerika mezura ile ölçerek gebelik haftasını sölüo...offf offfffklava:
berin arzum ne diycemi bilemedim..zellda..Alah yardımcınız olsun kızlar..inşallah herşeyyoluna girer..
selam kızlar bugun dr kontrolum vardı ve ultrasonda bebegımın bobreklerınde genışleme varmış
aranızda bole bı sorunla karşılaşan oldumu acaba dr sıze ne dedı
canım çok geçmiş olsun Şeniz
zeynepcimm çok geçmiş olsunnnn:1hug:
bitanem geçmiş olsun...peki dr. sana ne dedi..nedeni neymişşşkafamçokkarıştı
merhaba kızlar.. benım burnum akmaya..basladı...
benım gıbı hasta olan arkadasla rgecmıs olsun .ben uykum olsada olmasada yatıyorum sürekli..benı rahatlıyor
Kizlar ne oluyoruz hastaliklar bebeklerin durumu bize ne oldu. bende hastayim 3 gundur burnum tikali hapsuruyorum bogazim yaniyor bugun doktor kontrolumuz vardi biliyosunuzki burda ultrason yok karnimi mezurayla olcuyor gebelik haftami soyluyor 32 haftaligim ama olcum 29 haftayi veriyor yani 3 hafta geriden geliyor karnimin olcusu.Bugun ultrason icin randevu aldim haftaya pazartesi gidip kizimi gorecegim parasi neyse veririz yeterki kizimin icerde saglikli oldugundan ve normal gelistiginden emin olayim.Kizlar dua edin ben bu mezurayla olcum isini hic anlamiyorum zaten doktor hala normal diyor 2 hafta sonra gorusuruz dedi ama ben dayanamam haftaya pazartesi gidip bebegimi gorecegim bu stres bile bebegimin buyumesini engeller acaba acaba diye diye kafayi yiyecegim.Dua edin canlarim.
Herkese gecmis olsun papatyalim dun sana soyledim hastayim diye bugunde sen ayni benim gibi olmussun gecmis olsun acaba havalarda birseymi varki boyle oluyoruz.
Nisasum gecmis olsun canim insallah duzeliriz bir an once burnumu silmekten yazamiyorum doktor alerji dedi burun spreyi yazdi onu alacagim.
Gecmisi okumadim ama berrin14 gecmis olsun ne oldu bilmiyorum dualarim seninle.
Zeynp.ZEYNP sana da gecmis olsun canim.
Arzum86 okudugum kadariyla bebekte problem olabilirmis dualarim seninle Allah gostermesin canim insallah sonuclar temiz cikar.
kızlarr herkesler hasta olmuş yaaa çok geçmiş olsun
son zamanlar zor geçiyo hepimizin bende bu akşam mide ağrısı çekiyorum
neyse kimse bana cvp dahi yazmamış
kuzum dur küsme kızz herkesi bi düşünce aldı :1hug:
benimde arada tam dediğin yere sancı giriyo böle bi anlık ama elledimde acımıyo
ya kızlar bugün bugündür wcye gittigimde kutum çok acıyo dikkat ettim ya taharatlanırken elim degse acıyo sizdede öylemi
bende oyle bışey olmuyor canım ama eskısı gıbı rahat cokemıyom cok zorlanıyom
ay cnm obendede var bide klozet değil wc normal zorlanıyom çok buarakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?