2009 Ekim Anneleri

zelda bencede başka bi doktora git, inşallah herşey yoluna girer...

zellda bu nasıl iş anlamadım bide yurtdışına doğuma gidiyo bizim ünlüler...bunlar daha ultrasona alışamamış ne o öyle koca karı muayenesi gibi mezroyla ölçmek...inşallah ultrasonda bebeğinin net ve sağlıklı görürsün canım...

bu arada sanada geçmiş olsun canımm..

sanada geçmiş olsun canım..grip herkesi yaklamaya başladı aman dikkat edin kendinize...
[/QUOTE]

kızla hepiniz iyi haberlerle gelin inşallahh
Rabbim miniklerimizi korusun

Kizlar Allah razi olsun insallah pazartesi size guzel haberler verecegim.

kızlar sanırım bu ay hastalıklar alerjiler ayı ya noluyo bize kafamçokkarıştı Allah hepimizin yardımcısı olsun şifa versin inşallah...

Arzum86 canım ne denir bilmiyorum ama sen kalbini ferah tut ve bol bol dua et Allahım korusun meleğini bak biz yurtdışında ultrasona herzaman giremiyoz ben taa 5 aylıkken girmiştim en son o gun bugundur hiç bilgim yok plasenta olsun su olsun bebek olsun sadece karnımı ölçüp normal diyor doktor okadar yani Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden...seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım :teselli:

Zelldacım galiba alerji havası var o yüzden grip gibi görünüyorum ama bazen hafifliyor bazen kötüleşiyorum sanada geçmiş olsun canım bu ayıda atlasaydık hayırlısıyla...bu arada ultrasona girecekmişsin kendi isteğinle sanırım sevindim haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır öpüyorum seni ve zilli kızını...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günaydın güzel annişler a.s.

Arzucum iyi haberlerle gel inşallah bitanem Allah sağlık versin meleğine :Saruboceq:

Zeldacım sana da geçmiş olsun canım...

günaydın ekim ayının kokoş hamişleri

seldacım canım güzel haberlerle gel tatlım inş. dikkat et kendine ve meleğine

maşallah kızlar bu saatte ayaktasınız çalışmıyo olsanızda ben asla uyanamam en erken 11de kalkıyorum normalde ama şimdi hasta olduğumdan uyuyamadım bile daha mafoldumben

maşallah kızlar bu saatte ayaktasınız çalışmıyo olsanızda ben asla uyanamam en erken 11de kalkıyorum normalde ama şimdi hasta olduğumdan uyuyamadım bile daha mafoldumben

canım hayırdır geçmiş olsun... geçmişe biraz bakabildim,çoğunda bir rahatsızlık var nazar değdi herhalde

ben iyiyim şeker sen nasılsın oğluşumprensin nasıl tatlımm okşa benim yerime onu

papatyalım geçmiş olsun canım neyin var tatlım ya ıyamam ben genelde sabahları kocişi yolluyom öle olunce kocişten sonra belli bi süre yatamıyom sonra biiraz daha kestiriyom ondan ayaktayı mmhep bu kocişlerin yüzüden kaydıragubbakcemile3

Son düzenleme:
okşadım teyzoşu... zaten sabah sabah sev beni sev beni diyor tepinip duruyor kaydirigubbakcemile3
sen de sev oğluşunu yerime Şeniz

canım hayırdır geçmiş olsun... geçmişe biraz bakabildim,çoğunda bir rahatsızlık var nazar değdi herhalde

saol canım, benim hastalığım grip gibi ama sanırım alerji havadan dolayı burnum kulaklarım boğazım kaşınıyo acıyo öksürüyorum hapşuruyorum birde burnum tıkalı gibi...cok rahatsız edici bir durum ama çekiyorum işte uyutmadı beni :sinifsinif:

papatyalım çok geçmiş olsun canikom

arzucumm maşallah mustafa boraya benimkide takla mı atıyo ne göbeğimden gene dışarı fırlıcak gibi sarsıyo bende sevdim senin yerine çok şekerler çıkınca yememek için zor tutacaz kendimiz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…